BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hakan 8 yedi, bir daha oynatılmadı. hakan'ın suçu mu bu? ben hala şunu iddia ediyorum. Türkiye'de en iyi refklexli kaleci hakan. top tutmasını öğrense en iyi kalecisi olur. volkan iyide beyin yok. gökhan zanla kan bağı var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Eeht said: "Fatih Terim maç sonrası yaptığı açıklamalarda penaltı pozisyonunda Volkan'ın hatalı olduğunu söyledi." http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11344909.asp?gid=229 volkan isterse 100 tane top kurtarsın bir hata maça malolur.nitekim penaltı oldu. He canım, he bitanem. Yumruklamamış olsa neyse ama topa dokunuyor, topun yönünü değiştiriyor. Arkada o defans o adamı tutamıyorsa %80 defans %20 kaleci hatasıdır o gol. Kurtardıklarına saysın fatih'ciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 topu yumruklasan ceza sahasının dışına çıkar volkan %100 hatalı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tamam maçı volkan verdi. ibrahim üzülmez en değerli oyuncu seçiyorum. hatta ilk 11 ibrahim üzülmezlerden kurulsun, korkutarak yenmeye çalışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 BiTcH_oFBaT said: hakan 8 yedi, bir daha oynatılmadı. hakan'ın suçu mu bu? ben hala şunu iddia ediyorum. Türkiye'de en iyi refklexli kaleci hakan. top tutmasını öğrense en iyi kalecisi olur. volkan iyide beyin yok. gökhan zanla kan bağı var sanırsam Hakan 8 yedi ama o 8 golün neredeyse tamamını tek başına yedi Öyle goller yiyen adamı bırakın milli takımı süper ligde düşmeye oynayan takımın kalesine bile koymak hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ya Volkan 2 maçtada takımın en iyi 3 oyuncusundan biriydi.Hatalı iyi hoşta aynı hatayı 15 dak sonra fln Casillas yapmadı mı?Casillas ı çıkartalım o zaman İspanya kalesinden hemen.Topu es geçme olayını her kalaci yaşayabiliyor ki bunun en büyük örneği de Rüştü.Yediği hatalı gollerin haddi hesabı yok.Volkan kim ne derse desin formda ve kalede olmalı.Diğer 10 futbolcu gibi Volkan da formsuzsa geçmişine bakmayacaksın ve kadroya almıcaksın.Çünkü Volkan da formsuz olduğu zaman en az 2 maçtan birinde bariz goller yiyebiliyor.Eğer biz formsuz oyuncuları oynatıp bunlardan daha iyisi yok bu memlekette diyip savunmaya geçiyorsak o zaman kimse de çıkıp bi Avrupa 3.süyüz demeyi geçtim iyi takımız bile demeyin.İyi takımsınız da adam gibi 11 kişi çıkmıyor koskoca 70 milyonluk ülkeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Rewendor said: BiTcH_oFBaT said: hakan 8 yedi, bir daha oynatılmadı. hakan'ın suçu mu bu? ben hala şunu iddia ediyorum. Türkiye'de en iyi refklexli kaleci hakan. top tutmasını öğrense en iyi kalecisi olur. volkan iyide beyin yok. gökhan zanla kan bağı var sanırsam Hakan 8 yedi ama o 8 golün neredeyse tamamını tek başına yedi Öyle goller yiyen adamı bırakın milli takımı süper ligde düşmeye oynayan takımın kalesine bile koymak hata. çok yanlış düşünüyosun. evet hakan çok top sektirdi ama defansın olmadığı bir takımda 8 yemeye mahkumdur. o seken topları biz mi girip uzaklaştırıcaz? top tutmaasını öğrenirse çok iyi kaleci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sektirmiycek? Bu kadar basit. Hani o zaman gerek yok Hakan'a zaten, bi tane orta direk dik kaleye, gelen toplar ona çarpıp seksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 PES de bile sektirirsen telafi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Holy said: Eeht said: "Fatih Terim maç sonrası yaptığı açıklamalarda penaltı pozisyonunda Volkan'ın hatalı olduğunu söyledi." http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11344909.asp?gid=229 volkan isterse 100 tane top kurtarsın bir hata maça malolur.nitekim penaltı oldu. He canım, he bitanem. Yumruklamamış olsa neyse ama topa dokunuyor, topun yönünü değiştiriyor. Arkada o defans o adamı tutamıyorsa %80 defans %20 kaleci hatasıdır o gol. Kurtardıklarına saysın fatih'ciğim. Dokununca iyi mi oluyor, bu kadar da yapma sırf FB'li diye, yok dokunmasın bir de boşa çıksın? Sen gelip 30 metre yumruklaman gereken topa anca 20 derece yön değiştirtip de rakip forvetin önüne bırakırsan gol olur, gol olmadı da penaltı oldu öyle gol oldu diye penaltı yaptırana suçlu demek akıl karı değil. Allahtan kırmızı görmedi İbrahim. Penaltıdan sonra, ikinci golden önce bir pozisyon oldu yanlış hatırlamıyorsam, adamlar soldan içeri inip altıpasın önüne top çıkardılar da Torres'in boyu mu yetmedi bir şey oldu, onda da salak gibi hiçbir değme şansı olmayan topa açıldı Volkan, ona ne diyorsun? "Volkan'a gelene kadar kötü bir sürü adam vardı" doğru olabilir de, "penaltı pozisyonu Volkan'ın hatası değildi / İbrahim'in hatasıydı" falan demek ayıptır yani, daha neler. Bizim değişiklikleri de Fatih Terim değil Del Bosque yaptı galiba, gol gerekirken Nihat-Semih-Arda'yı tek tek oyundan aldığında kalkıp gidiyordum yani artık maçın başından, Güiza'nın hatırına kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ben o adamı boş bırakan defansı hatalı buluyorum evet. Kalecinin topu ıskalaması, defansın rakip FORVET oyuncusunu boş bırakması kadar önemli bir hata değil benim için. Casillas da elinden kaçırdı yukarda dendiği gibi. Biz atabildik mi peki? atamadık. Neden? adamların savunması anında kapattı bizim oyuncularımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben dingil degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Holy said: Kalecinin topu ıskalaması, defansın rakip FORVET oyuncusunu boş bırakması kadar önemli bir hata değil benim için. Kornerden top geliyor, millet de ona göre pozisyonunu ayarlıyor, korner atılırken gayet markajda olan adam sonradan ihtiyaç kalmayınca bırakılıyor yani. Volkan adamın önüne "al da at" diye top açarsa tabii ki tekrardan boş kalır, bir sorun görmüyorum ben şahsen. Dediğim diğer pozisyona yorum yapamaman da hoş tabii. Kalecisin sen, her topa elinde tuzla çıkmayacaksın, alamadığın zaman kale boş kalıyor. Bu kadar basit. Sen "kaleciler topu ıskalar arada yav, defans tutsun işi ne" diye bir mantık yürütebilirken tartışmak da pek yararlı değil o yüzden. "Defans ara sıra boş bırakır adamı kanka, kaleci ne güne duruyor tutsun hippi" desem aynı kapıya çıkabiliriz mesela, seni sinerjiye davet etmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Baggio said: Holy said: Eeht said: "Fatih Terim maç sonrası yaptığı açıklamalarda penaltı pozisyonunda Volkan'ın hatalı olduğunu söyledi." http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11344909.asp?gid=229 volkan isterse 100 tane top kurtarsın bir hata maça malolur.nitekim penaltı oldu. He canım, he bitanem. Yumruklamamış olsa neyse ama topa dokunuyor, topun yönünü değiştiriyor. Arkada o defans o adamı tutamıyorsa %80 defans %20 kaleci hatasıdır o gol. Kurtardıklarına saysın fatih'ciğim. Dokununca iyi mi oluyor, bu kadar da yapma sırf FB'li diye, yok dokunmasın bir de boşa çıksın? Sen gelip 30 metre yumruklaman gereken topa anca 20 derece yön değiştirtip de rakip forvetin önüne bırakırsan gol olur, gol olmadı da penaltı oldu öyle gol oldu diye penaltı yaptırana suçlu demek akıl karı değil. Allahtan kırmızı görmedi İbrahim. Penaltıdan sonra, ikinci golden önce bir pozisyon oldu yanlış hatırlamıyorsam, adamlar soldan içeri inip altıpasın önüne top çıkardılar da Torres'in boyu mu yetmedi bir şey oldu, onda da salak gibi hiçbir değme şansı olmayan topa açıldı Volkan, ona ne diyorsun? "Volkan'a gelene kadar kötü bir sürü adam vardı" doğru olabilir de, "penaltı pozisyonu Volkan'ın hatası değildi / İbrahim'in hatasıydı" falan demek ayıptır yani, daha neler. Bizim değişiklikleri de Fatih Terim değil Del Bosque yaptı galiba, gol gerekirken Nihat-Semih-Arda'yı tek tek oyundan aldığında kalkıp gidiyordum yani artık maçın başından, Güiza'nın hatırına kaldım. Baggio o zaman sana sorarım. Bir Forvet oyuncusu süzülerek gelen topa kafa atmaya calissa sen bir defans oyuncusu olarak sırtını dönüp yüzünü korumaya mı calısırsın , yoksa kafanı sokup engellemeyemi ? Freekick atiyor sanki.... İbrahimde volkan kadar hatalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Daha şundan 10-15 sene önce, böyle takımlar karşısında 1-0, 2-0 mağlubiyete bile sevinirken, şimdi kafa kafaya oynayıp yenilince üzülüyorsak, bunda en büyük paylardan biri Fatih Terimindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bence yenilgide nihat ve fatih terim'in hataları bariz. nihat ispanyaya gol atacam diye tutturmasa, bazen topu başkalarına devredebileceğini düşünse net bir kaç pozisyondan birini daha gol yapabilirdik. fatih terim de belözoğlu ve batuhan konusunda çok yanlış yaptı. Sotto hakkın var ama alt yapı, hoca, oyuncu ve paraya değindiğin kısma katılmıyorum. Şunu göz ardı etmemek gerek, şu anda Türkiye futbolunda ister alt yapı ister oyuncu ister para ne olursa olsun avrupa takımlarında çok da geride değil. Hatta diğer sporlarda milli takımlarımızın başka ülkelere gitmeye ödenek bulamadığı bir dönemde, futbola servet harcanıyorsa, milli takım da sütten çıkma ak kaşık değil demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Batuhan'ın yanlış olup olmadıgına pek katılmıyorum cünkü zaten o dakikada macı kafasında bitirmişti sen 2 forvetini cıkartıp Batuhan'ın indirdigi kafa topuna şans mans vurarak gol atmayı planlıyorsan bu iş zaten orada bitmiştir Ligimiz Hoca konusundada cok iyi degil en azından bilmiyorum ama ilk yarının sonuna dogru ve macın 70. dakikasından sonra takımımızda kondisyon adına hicbirşey kalmıyor bunda pas yapamamızın etkiside büyük tabi ama kondisyon olarakta yetersiziz.Bu milli takım teknik ekibinin sucu degil takımların suçudur.Tabiki teknik ekibinde aldıgı formsuz,yeni iyileşmiş,maç kondisyonu olmayan adamları oynatarakta yaptıgı suc vardır orasıda ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 galatasaraylı oynatcam diye milli takımın icine sıctı fatih terim emre asık hakan balta nedir arda öldü erken cıkarsana sabri ne ayak batuhan bu macta ne alaka nihat sıcsa da oynamaya devam ediyr. egemen ibrahim toraman neden kadroda yok ?.. hakan balta ve şişirdiği toplardan fenalık geldi. güizayı kacıran adamdan ne beklersn zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 aha başarılı troll kardeşilerimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ok uyu hadi yarın okulun var liselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Volkanın ilk pozisyonda topu yumruklaması lazımdı evet, ama benim tek derdim bütün yenilginin özellikle medya tarafından Volkan'a maledilmesi. Arda için sayfalarca methiye düzülmüş, bana göre de milli takımın en iyilerinden biriydi belki de en iyisiydi ama efsane de değildi hani ispanya maçında. Yazılanlara bakınca Arda tek başına 10 gol attı veya attırdı, Volkan da 11 gol yedirtip takımı sattı havası yaratılmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valla daha baştan bir gol attırdı bir tane de Tuncay'ın atması gereken pas attı.2 dakika içinde onun dışında da milli takımın en iyisiydi.evet hakkında methiyeler yazılmasını hakediyor.Hatta mümkünse gitsin transfer olsun artık iyi bi takıma ismini de değiştirsin saçları da sarıya falan boyatırsa kabul ediceksiniz sanırım yıldız olduğunu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yenilginin suçunun volkan oldugunu düşünmüyorum.ama eğer yenseydik tek başına ardanın sayesinde yenmiş olurduk arda o pası atana kadar.ne atak var ne bişi.ondan soraki pozisyonlarda da hep arda vardı.hani ulan yenicekmiyiz galiba diye heveslendiysek arda nın sayesindedir.yoksa sabaha kadar gol atamicağımız bi maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Şu topici ne zaman görsem içimden "Dingilizler" demek geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar