Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Evet demokrasi öyle bişey ki gerektiğinde oylar çalınabilir:) adama biraz zaman verin akpliler kaybettikleri birçok yerde seçime itaraz etti oylar çalındı diye.Cep telefonu görüntüleri falan dağıttılar basına oylar yakılıyor diye.Haberleri izlesin düşünceleri değişir akp ne diyorsa o şimdilik. Ayrıca DARBE İSTİYORLAR İMDAT!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 demediğim şeyler için sataşacaksanız hiç gerek yok konuşmaya. kendi aranızda forum yakartopu oynamaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Lütfen Sam ya.Şöyle şu ülkede yaşamıyormuş gibi davranmayın allah aşkına. Benim çevremde akp sayesinde parayı vuran bi sürü insan var.Yaptıkları tek şey akp ye oy vermek.Yollarını buluyorlar sonra. Bu halk çıkmadı mı meydanlara? vermediler mi oylarını. Oy verirsin çalınır. Meydanda konuşursun hapse girersin. e daha ne yapsın halk? Korku cumhuriyeti sesi çıkanı indiriyorlar aşşağıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sam said: oyların çalınmasının hak olduğunu nerede söylemişim? şimdi çıkarıp koyamazsan iftiracının önde gidenisin. iftira atmak ne kadar kolay olmuş be, utanma olur biraz. hic bir yerde direk olarak soylememissin. ancak oy calmanin kanitlandigi ve elestirildigi bir topice gelip bir insanin darbe lazim demesini buyutup (ki temeli var bu istegin, bir nokada insanlar baska secenekleri olmadigi sanrisi icindeler), dalga gecici mesajlar atmak, bunu bu topice mesaj atip elestiren herkesi kapsayacak hale getirip, asil elestirilmesi gerekeni gormezden gelip yapilani yok saymak benim neznimde baska bir sekilde yorumlanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Haha melih gökçek çıktı.Bana iddalarda bulunanlara karşı iddalarda bulunmaya hazırız dedi.Sam söyledikleri aynı melih abin işte.Oylar çalındı diyoruz darbe istiyorlar imdat diyorsun. Ben darbe istemiyorum demokrasinin darbeyle yan yana olmayacağını da biliyorum.Burda çoğu kişi de bunu biliyor.Saçma sapan bişeye tutunup saçma sapan olayları çarpıtıyorsunuz.Ama oy çalmaya gelince olayı sevimli , masum göstermeye çalışıyorsun.Yok 3 oy çalınmış hakkını arayabilirmişsin falan diye.Oy çalmanın neresi demokratik bir sistemin içinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sam said: evet gerçekse demokrasiye aykırıdır ve gereği neyse yapılmalıdır devlet tarafından Sam said: bir kere daha tekrarlayayım: "oh olsun" demiyorum, gereği neyse yapılsın diyorum iftiracının önde gidenisin o halde rahatsız. gerek yok daha fazla tartışmamıza. sinad, hiç kimsenin hapse girdiği yok yürüyüş yaptığı için, ne diyorsun? oy çalınıyor diyorsunuz, akp'nin oyları düşüyor, diğer partilerinki yükseliyor. korku cumhuriyeti diyorsunuz, darbe istiyorsunuz, darbe olunca ne olacak peki? darbecilerin yönetimini beğenmez, itiraz ederseniz, bir gece evinizden gelip alıp götürmeyecekler mi sizi? ghosthand, seninle de konuşmaya gerek yok çünkü sen hayalinde bir karakter yaratmışsın, ona sözler söyletip cevap veriyorsun anlaşılan. benim söylediklerime cevaben yazacağın varsa gene beklerim. ha birşey daha, bu "darbe isteyenleri hepimize maletmişsin olacak iş değil" diye masum numarası yapanlara bir soru: hiçbiriniz çıkıp da o darbe isteyenlere "bunun çözümü bu değil, yanlış yapıyorsunuz" dedi mi? 'sizden' kimse itiraz etti mi? hadi buyrun bakalım, çıkarım yapmayı sevenlere düşünmek için bir malzeme. gerçek, samimi düşünceleriniz neler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Arkadaşlar masum numarası yapmayın !1111 Heeeektooor çık ortaya. Darbeyi aslında siz de istiyorsunuz.İnkar etmeyin artık asdasd. Ne yapmak lazım ki bilmiyorum arkadaşa kanıtlamak için.Değişik paranoyalar içindesin ama gene de bize hayal kuruyor diyorsun. Peki o zaman; Darbe isteyen arkadaşlar lütfen istemeyin.Bakın gece alırlarmış evden tamam mı ona göre istemeyin.Yahu darbe istiyenler kendi söylediklerini bile ciddiye almazken biz alıp laf mı yetiştirelim? Peki şimdi bunun ne alakası var yani oyların çalınmasıyla , niye karşılaştırıyoruz bunu da aman oyların çalınması daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 şaka yapıyorlar yani? ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/154928624i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 İnsanların söylediğini çarpıtarak konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Yapılmışsa yapanlar cezasını çeksin diyoruz zaten, ama yok bunu akp heryerde organize yapıyor, böyle iktidar oluyor diyorsanız da kusura bakmayın çok fantazi yapıyorsunuz. Ha bir de onlar şaka yapıyorlar, gerçekten darbe istemiyorlardı diyenler de en azından zahmet edip 2007 genel seçimlerinin konusuna baksınlar. Öte yandan ülkeye şeriat gelecek diye bir savunma yapacaklara tavsiye, 3-5 yıl sonra demeyin de bari rezil olmayın en azından bir 20-30 yıl deyin. İlla yakında gelecek arkadaşlar da şeriat gelince pm atsın da haberim olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yeter lan artık.işinize gelse oyları the joker çaldı diyceksiniz. şimdi bir sandıgımız var. bu sandıga atılan oylar bellidir.anlaştık? 300 oy atılmışssa o sandıktan 300 zarf çıkacaktır. ok? bu 300 oy atılan sandıktan 303 oy çıkarsa yada daha fazla çıkarsa sandık görevlileri tarafından geregi yapılır.tamam? eger çalınan bir oy varsa çalınan oyların sandıgı ya kayıp demektir, yada sandıgın içindeki oylar kayıp demektir? tamam? bunun içinde AKP li bir mahkeme yada akp li bir savcı bu olayi sittin sene geçiştiremez.bu kadar ayan beyan birşeyi. bunların hepsini geçin.Hadi diyelim adamlar harbiden gökten bir el yardımıyla metafiziksel olaylarla bu oylarda alengir yapıldı. bu ülkenin iktidar partisi (AKP) az daha kapatılıyordu gazeteye küpürleriyle, öyle t.saklı bir dava açıldı, bu davayı açabilecek bu kadar savcı varken bir tane demi akp li olmayan savcı yoktur be? ayıp yahu hadi sizi bilmem de milleti salak yerine koymayın dagılın ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Izlanda'yi anlatmissin sanirim yukaridaki yazinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tamam go go darbe o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 go go tabi sdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bi kere 300 oy atılan sandıktan 303 oy niye çıkıyo,nasıl çıkıyo? Gereğini kimler yapıyo, neye göre yapıyolar? -velev ki böyle, bu çöplerden çıkan yarısı yanmış onca oyu nasıl açıklar? Hepsi mi "gereği yapılarak" yakılmış oylar yani? ki kesintilere, sabotajlara filan hiç değinmiyorum zaten. Onlar işin apayrı bir boyutu. Bi de; Poser said: eger çalınan bir oy varsa çalınan oyların sandıgı ya kayıp demektir, yada sandıgın içindeki oylar kayıp demektir? tamam? bunun içinde AKP li bir mahkeme yada akp li bir savcı bu olayi sittin sene geçiştiremez.bu kadar ayan beyan birşeyi. DarKRideR said: Bu ülkenin tam bağımsız,tarafsız süper hakimleri AKP'nin Büyükçekmece ve Çekmeköy'de yaptığı kanıtsız,sebepsiz yeniden sayılsın itirazına "EVET" diyip,CHP'nin diğer ilçelerde ve illerde yaptığı kanıtları olan itirazlara "HAYIR" demiş,red edilmiş. Durmak yok yola,devam İlçe hakimleri kabul etmemiş Beylikdüzü'nde,ile çıkacaklarmış.Onlarda büyük ihtimal red edecek bu seferde AİHM'e gideriz o zaman demiş adaylar topluca,gitsin daha iyi olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 300 oy çıkması gereken sandıktan neden 303 oy çıktığını sorgulamıyorum, ona da bi kulp takarsınız zaten. benim esas merak ettiğim, bu oylar imha edilirken neye göre ediliyor, tutanak tutuluyor mu, üzerlerine resmi olarak imha edilmeye ayrıldıklarına dair bir işaret konuyor mu, nerede imha ediliyor, kısacası prosedürü nedir? yani resmi olarak imha edilmiş bir oyun yarı yanmış bir vaziyette çöplükten çıkma olasılığı nedir? yoksa çöp sepetinde mi yakıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Yahu tekrar sayımın kabul edildiği yerler sonucun değişmesi ihtimali olan yerler 3-5 oy fark varsa eğer sayımdaki hatalar sonucu etkilemiş olabilirse diye yapılıyor. Sen tutup İstanbul'da baştan sayalım diye başvuru yapıyorsun yarım milyon oy fark varken. Galatasaray'ın Sivasspor maçında kural ihlali var diye başvuru yapmasından farkı yok yani. Kendini düşürmekten başka bişey değil aslında ama yutuyor bazı kesimler. Burda kimse oy çalınsın helal olsun çalanlara demiyor ki.Ben en azından kendim sadece bu oyların bu şekilde çalındığına inanmıyorum diyorum.Neden eğer bu AKP'nin organize ettiği bi olaysa bu adamın elinde özel tim var polis var vs var.Ruhun duymadan çalarlar oyları nedir yani.Yada en azından profesyonellere yaptırır sağda solda her tarafı yanmış CHP logosu yanmamış pusulalar bırakmazlar. Ha eğer bi ara Tharkas'ın dediği gibi yerel 3-5 adam yaptırdıysa bu olayı o zaman mantıklı çünkü beylikdüzü belediye başkan adayı bu işi temiz yapıcak adam bulamamış olabilir.(ki yine de eşşeğe versen tam yapar bu işi ya neyse) Varsayalım ki böyle 3-5 adamın yaptığı hareketten dolayı bütün bir partiyi suçlamak da bi o kadar komik bence.Seçime gölge düştü şikeci RTE vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sg-1 said: 300 oy çıkması gereken sandıktan neden 303 oy çıktığını sorgulamıyorum, ona da bi kulp takarsınız zaten. benim esas merak ettiğim, bu oylar imha edilirken neye göre ediliyor, tutanak tutuluyor mu, üzerlerine resmi olarak imha edilmeye ayrıldıklarına dair bir işaret konuyor mu, nerede imha ediliyor, kısacası prosedürü nedir? yani resmi olarak imha edilmiş bir oyun yarı yanmış bir vaziyette çöplükten çıkma olasılığı nedir? yoksa çöp sepetinde mi yakıyorlar? git oku yasasını ögren adama bak ya. gidip de akp yapmıyor kardeşim bu işleri sayımıda akp yapmıyor, biliyorsun YSK diye bir kurum var biliyorsun bu kurumda her partinin temsilcileri var bunları bilmemezlikten mi geliyorsun inadınamı yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 antalyalı genç subaylar rahatsızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 @Deathlord yeniden oy seçimi yapılan yerler Türkiye genelinde hep AKP'nin itiraz ettiği yerler,onu not düşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sam said: sg-1 said: kendi içinde çelişen bir yaklaşım. bi kere senin tezine göre o adam (ayrıca, kim o adam?) link bile vermişim mesajımda, görmezden gelmeye böyle göstere göstere kasacaksan hiç gerek yok konuşmamıza. nasıl olsa işine gelen yeri görüp, gelmeyen yeri görmeyeceksen ben ne desem sana birşey ifade etmez. Sor şimdi o linkteki adama, sabaha darbe olsun ister misin diye, bakalım ne cevap verecek. sen her sakallıyı deden zannedersen işimiz var. Sam said: said: zaten demokrasiye inanmadığını belli etmiş, işi düşünce demokrasiyi hatırlamış diyelim. başka zamanlarda da seni adamdan saymıyor diyelim. ama sen demokrat olduğunu iddia ediyorsun, öyle değil mi? yani kim olursa olsun, birey hakkının korunması senin düşünce yapın gereği önemli olmalı, yanlış mıyım? bu durumda ihtiyacı olduğunda onun yanında olmayacağını, ona destek çıkmayacağını söylemek senin sözüm ona demokratlığının neresinde duruyor? Savunulması gereken adamları kafasına göre seçmek midir demokratlık? hayır kafana göre seçmiyorsun, demokrasiye karşı olan, yıkılması için yapılan girişimleri destekleyen adamları hariç tutuyorsun sadece. buna da ektiğini biçmek denir. farketmez, o da birey ve o da, senin çakma demokratlığın kabul etmese de, istediği partiye oy verme ve bunun takipçisi olma özgürlüğüne sahip. Madem sen de özgürlüklerden yanasın, özgürlüğü kısıtlanmış birini gördüğün zaman başını başka yöne çeviremezsin. Ha çakma demokratlık bunu gerektiriyorsa onu bilmem. Sam said: said: 80k kızın türbanının peşinden koşarken sizden demokratı yok da, belki ondan daha fazla bireyin attığı oyun çalınmış olması ihtimaline sırf size ters geldiğini düşündüğünüz bir partiye verilmiş olması olasılığı yüzünden tepki göstermemek midir demokratlık? Hani demokrasi ideolojiler üstüydü? onlar da demokrasiye karşı düşünceler belirtse ya da yıkılması için yapılacak eylemleri teşvik edici şekilde konuşsa benden destek namına zırnık alamazlar. ayrıca "rakip partiyi yargı kapatmalıdır", "rejim oylanıyor, ona göre oyunuzu verin" diyen partiye de zerre kadar desteğim olmaz gene bu konuda. idealistim ama salak değilim. Sana "partiye destek ol" diyen olmadı ki zaten, oyunun peşinden giden, onun akıbetini sorgulayan vatandaşa demokratlık iddian gereği destek olmalısın dendi, bu partinin xyp, abp, mnp olması farketmez. Yani senin bu sözünden ben şunu anlıyorum, "eğer mağdur olanlar klp seçmeni olsaydı seve seve destek verirdim, çünkü o parti şöyle liberal, böyle abci, öyle özgürlükçü" diyorsun, öyle mi? salak olmayabilirsin, ama idealist hiç değilsin, idealist olsan iki gündür bu tartışmayı yapmamıza gerek kalmaz, çoktan yaygara diye adlandırdığın bu tepkinin içinde yer alırdın. demokratlık öyle esneyip bükülebilen, keyfe keder olan birşey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Poser said: sg-1 said: 300 oy çıkması gereken sandıktan neden 303 oy çıktığını sorgulamıyorum, ona da bi kulp takarsınız zaten. benim esas merak ettiğim, bu oylar imha edilirken neye göre ediliyor, tutanak tutuluyor mu, üzerlerine resmi olarak imha edilmeye ayrıldıklarına dair bir işaret konuyor mu, nerede imha ediliyor, kısacası prosedürü nedir? yani resmi olarak imha edilmiş bir oyun yarı yanmış bir vaziyette çöplükten çıkma olasılığı nedir? yoksa çöp sepetinde mi yakıyorlar? git oku yasasını ögren adama bak ya. gidip de akp yapmıyor kardeşim bu işleri sayımıda akp yapmıyor, biliyorsun YSK diye bir kurum var biliyorsun bu kurumda her partinin temsilcileri var bunları bilmemezlikten mi geliyorsun inadınamı yapıyorsun? alla alla ctrl+f yapıp mesajımı arattırıyorum, bir tek akp kelimesi çıkmıyor. ayrıca niye sinirlendiğini anlamış değilim, tezinizde bug bulmuş olabilirim diye mi kızdın sen şimdi anlamadım. ayrıca 2, aradım, ysk'nın sitesinde göremedim, bilen veya düzgün bi link atabilen varsa rica ediciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=138332&cat=110&dt=2009/04/02 "CHP oylarını 100 TL karşılığında yaktım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kanitin nerde birader demezler mi adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evet, aldığı yüz lirayı göstersin !!!111!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar