Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuhaf takıntılarımız

paspatur

Öne çıkan mesajlar

herhangi bir ayak bileğimi kaç kere kütletirsem diğerini de aynı sayıda kütletmezsem çıldırıyorum.

hayvani simetri takıntım var.

plastik her şeyi ağzıma atıyorum, ağzıma girebilecek boyutta olanları tabi. olmayanları da kemiriyorum.

o gün içemeyecek olsam bile mutlaka kola alıyorum.

sigara aldığımda yanımda bitmemiş başka paket olsa dahi açıp her yerini sökmeden duramıyorum.

kağıt paraları içiçe koyarken büyük bir özenle origami yaparcasına düzeltiyorum, eski parayla yeni parayı içiçe koyma olayına acayip gıcık oluyorum farklı ceplerime falan koyuyorum.

cep olayında da her zaman telefon sol paralar sağ cepte diğerleri duruma göre değişir. hatta yanlışlıkla telefonu sağ cebime koyarsam epey bi arıyorum nerde lan diye ama sağ cebe bakmak aklıma gelmiyor sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:
yeni takıntım sırf aktarma olsun diye okula 2 otobüsle üsküdardan gitmek. çok hoşuma gidiyo aktarma sesi. akbilime doyamadım hala heyecanlıyım. bi dönem her binişte 1.40 tl verdikten sonra akbilden gıdım gıdım inmesine doyamıyorum.

offf. akbilden çıkan aktarma sesi. biriniz kaydedin de sabah alarmı, mesaj sesi, zil sesi falan yapayım o derece seviyorum.

ne zamandır duyamadım aktarma sesini, hey gidi istanbul heeeyyy.
Sosyal ağlarda paylaş

Balik ayiklama takintim var. Payima düsen, porsiyonumdaki, tabagimdaki tüm baligi inci gibi ayiklar dizerim. Tüm kilcik ve artiklar ayiklanana kadar tek bi lokma yemem. Ardindan gider elimi yikar catal bicak degistiririm. Kilciklardan arindirilmis baligi tatli yer edasiyla mideye indiririm. Hangi balik olursa olsun catal bicak kullanirim. Ellerime tek bir damla yag deymez buna ragmen gider yikarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:
Balik ayiklama takintim var. Payima düsen, porsiyonumdaki, tabagimdaki tüm baligi inci gibi ayiklar dizerim. Tüm kilcik ve artiklar ayiklanana kadar tek bi lokma yemem. Ardindan gider elimi yikar catal bicak degistiririm. Kilciklardan arindirilmis baligi tatli yer edasiyla mideye indiririm. Hangi balik olursa olsun catal bicak kullanirim. Ellerime tek bir damla yag deymez buna ragmen gider yikarim.

yaz arkadaşım, otuzbin kadınla nasıl yattım,
gece kalkarım, perdeleri yakarım,..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...