Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 osurmadan kaka yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ben de olaylara anormal takılıyorum. ufacık bir olayı kafamda 100 farklı senaryodan geciriyorum filan. bildiğin kendime zarar veriyorum. berbat bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Uyurken duvara dönemem.Sabah ezanlarından korkarım.Sınav alışkanlığı hiçbir şeyi saatleri tamamlamadan yapamam.Yani televizyon falan seyredeceğim mesela 19.03 de seyretmem 19.05 olmasını beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 barbu said: ben de olaylara anormal takılıyorum. ufacık bir olayı kafamda 100 farklı senaryodan geciriyorum filan. bildiğin kendime zarar veriyorum. berbat bişi nefret . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ocagi acik biraktim mi, kettle'i acik biraktim mi takintisi vardir bende. daha merdivenlerdeysem geri donerim, biraz gittiysem de bi 15-20 dakka baya icime kurt duser. anne takintisidir gerci bu ama iste naparsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hangimizde yok ki o, ben de bu ara evden ciktiktan sonra acaba ev yandi mi lan gibi sacma bi korku olmaya basladi, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 karınca görürsem bütün gün kaşım kaşım kaşım kaşım kaşınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 halbusi karınca kararınca kaşınman lazımdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Beyaz sabundan başka bir şeyle hayatta yıkanmam.Klasik ve Hacı Şakir olmalı mutlaka.Yüz yıl yıkanmam sabunum olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 işte türk kadını farkları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 lost'ta sun'ı gördüğüm an deliriyorum, sinirden çıldırıyorum. Nefret ediyorum o kaltaktan. onun yüzünden sahneleri ileri sarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Sesi de ayrı bi hoş ama sun'ın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hayal et: hovodiii vooooo, san kaze ooooooo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Quel-Thul said: kuş gördügümde kanat cırparım ototmatik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 herhangi bir ayak bileğimi kaç kere kütletirsem diğerini de aynı sayıda kütletmezsem çıldırıyorum. hayvani simetri takıntım var. plastik her şeyi ağzıma atıyorum, ağzıma girebilecek boyutta olanları tabi. olmayanları da kemiriyorum. o gün içemeyecek olsam bile mutlaka kola alıyorum. sigara aldığımda yanımda bitmemiş başka paket olsa dahi açıp her yerini sökmeden duramıyorum. kağıt paraları içiçe koyarken büyük bir özenle origami yaparcasına düzeltiyorum, eski parayla yeni parayı içiçe koyma olayına acayip gıcık oluyorum farklı ceplerime falan koyuyorum. cep olayında da her zaman telefon sol paralar sağ cepte diğerleri duruma göre değişir. hatta yanlışlıkla telefonu sağ cebime koyarsam epey bi arıyorum nerde lan diye ama sağ cebe bakmak aklıma gelmiyor sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 pogodi said: yeni takıntım sırf aktarma olsun diye okula 2 otobüsle üsküdardan gitmek. çok hoşuma gidiyo aktarma sesi. akbilime doyamadım hala heyecanlıyım. bi dönem her binişte 1.40 tl verdikten sonra akbilden gıdım gıdım inmesine doyamıyorum. offf. akbilden çıkan aktarma sesi. biriniz kaydedin de sabah alarmı, mesaj sesi, zil sesi falan yapayım o derece seviyorum. ne zamandır duyamadım aktarma sesini, hey gidi istanbul heeeyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bos olunca da cok pis otuyor sanki sesi 2 kati yuksek cikiyor "DINI NIN! DINI NIN! DINI NIN!" diye, herkes donup bakar bir de. Sanki suc isledik anasini satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Rezil etme amaçlı o ses, psikolojik bir yaptırım. "DOLDURSANA AKBİLİNİ TERBİYESİZ" mesajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Balik ayiklama takintim var. Payima düsen, porsiyonumdaki, tabagimdaki tüm baligi inci gibi ayiklar dizerim. Tüm kilcik ve artiklar ayiklanana kadar tek bi lokma yemem. Ardindan gider elimi yikar catal bicak degistiririm. Kilciklardan arindirilmis baligi tatli yer edasiyla mideye indiririm. Hangi balik olursa olsun catal bicak kullanirim. Ellerime tek bir damla yag deymez buna ragmen gider yikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 soğurki o balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Marveloth said: Balik ayiklama takintim var. Payima düsen, porsiyonumdaki, tabagimdaki tüm baligi inci gibi ayiklar dizerim. Tüm kilcik ve artiklar ayiklanana kadar tek bi lokma yemem. Ardindan gider elimi yikar catal bicak degistiririm. Kilciklardan arindirilmis baligi tatli yer edasiyla mideye indiririm. Hangi balik olursa olsun catal bicak kullanirim. Ellerime tek bir damla yag deymez buna ragmen gider yikarim. yaz arkadaşım, otuzbin kadınla nasıl yattım, gece kalkarım, perdeleri yakarım,.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 et balık kelle bunlar yenir elle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 metal kapı saplarından çok huylanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Belli kişilerin memelerini göreceğime dair yeminim var benim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar