paspatur Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bir süredir işten eve gelince cep telefonumu ıslak mendille silmeye başladım. Sizinde var mı böle takıntılarınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yürürken sol ayağım yere sürttü diyelim, aynı şekilde sağ ayağımı da sürtmezsem bişeyler eksikmiş gibi oluyo. yada tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 elim üşüdüünde, nedense ceplerimi diilde, direk donumun içini tercih ediom... ora daha sıcak... tuhaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 FromTheHell said: yürürken sol ayağım yere sürttü diyelim, aynı şekilde sağ ayağımı da sürtmezsem bişeyler eksikmiş gibi oluyo. yada tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bi tarafımda herhangi bi yerimi kaşıdıysam aynı yerin simetrisini de kaşıyorum kaşımazsam çıldırıyorum :S sol yanağım mı kaşındı sağ yanağımı da kaşıyorum.. tatlı bişey yedikten sonra aslaa su içmeden sigara içemiyorum. birşey gözüme mi takıldı onu düzeltmeden rahat edemiyorum. daha bir sürü var yaa aklıma geldikçe yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Hep elimi yıkarım. Bi de odada falan ayakta biri varsa çok fena gerilirim, oturturum anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 en tuhaf ben olmalıyım, öyle bir takıntım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 birisi karinca diyince kasinmaya basliyorum off bak yine. fsdjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Xaenin said: Hep elimi yıkarım. Bi de odada falan ayakta biri varsa çok fena gerilirim, oturturum anında. Ahah bu çok fena lan (:P) ayakta durdurmama kısmı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 tv izlerken burnumdan beynime ulaşırım. ıyykk ne iğrencim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 eve gelince cep tel, saat, cüzdan, anahtar ve usb yi çıkartır sağa sola koyarım. sonra da bulamam. arkadaşlarda ders çalışırken de saati çıkartır kenara koyarım, kazağın bileklerini sıyırırım kavgaya mı gidiyos olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sıçarken illa bişey okurum yemek yerken de illa bişey izlerim multitask ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Multi tasking bence insanı iPhone den ayıran en önemli özellik. Aynı olay bende de var ama takıntı falan değil yane. Normal bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bi sigara yaktıysam diğerini yarım saati geçirmeden yakmam lazım eğer yasak bölgelerde değilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 multi tasking takıntım var tek bişey yapmaya odaklanamıyorum.. ayrıca sürekli ayak yada bacak 2 sindne birini tittretme usulüyle sallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bateri çalıyosan o oluyo lex yav çalıyodun galiba öyle hatırlıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 söylesem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Elimi çok yıkıyorum. Durup dururken aklıma geliyo gidiyorum yıkıyorum. Yemek yerken de takıntılarım var. Taktiksel yaklaşıyorum olaya. Önce yemeğin nefret ettiğim kısımlarını(etin yağı, tavuğun kızarmamış derisi, çeşitli yemeklerdeki pişmiş havuç filan) önce ayırıp safdışı bırakır, sonra o kadar da iğrenç olmayan ama hala kötü kısımlarını mümkün olduğunca hızlı bir biçimde yerim, geriye güzel kısımları kalır, tadını çıkara çıkara yerim. Yemek bitmeden doyulması ihtimaline karşın iğrenç olmayan ama güzel de olmayan kısmı ölçüsünde yiyorum tabi. Ha, bi de pizza yerken geri kalan kısmın malzemesinden ayırıp ayırıp yiyeceğim son lokmanın üzerine tepeliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit said: bateri çalıyosan o oluyo lex yav çalıyodun galiba öyle hatırlıyom çalıyorum abi baya bi yıl oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 uyurken çoraplarımı çıkarırım.. uyuyamıyorum yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 uyurken vücudumun herhangi bi uzvunu örtünün dışına çıkaramam, küçükken korkutmuşlardı hala devam ediyo dfs. ayağımı çıkarıom bazen sonra tırsıp geri sokuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Yemeğin en güzel kısmını sona bırakma bende de vardır,bknz imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Audi q7 mle ataköy marina da ki yata giderken asla sahil yolunu kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 evde kotla oturamıyorum bende. illaki eşortman filan giyecem öyle oturucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 çorapla yatan, evde kotla oturan adam takıntılı mı oluyor şimdi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar