Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC hakkında.


Böjeek

Öne çıkan mesajlar

Böyle bi mail gelmişti geçen grubun tekinden
eğer gerçekse o yaratıklardan bolca yedim bende :S


KFC hakkında... dikkatle okuyunuz.. bu yaratıkları yemeyin...!!!! KFC artık Kentucky Fried Chicken diye açılımlı olarak hiç bir yerde adını yazmıyor. Biz bunun Fried yani yağda kızartılmış a karşı bir önlem olduğunu düşünüyorduk, meğerse durum farklıymış. Esas gizledikleri Chicken yani tavuk muş. Hiç biryerde tavuk kelimesini de kullanmıyorlar, daha doğrusu hükümetleri kullandırmıyorlarmış. Nedeni ise, kızarttıklarının hakiki tavuk değil de aşağıda resmi görülenden de beter genetic olarak oynanmış bir organizma olduğu imiş. Bu değişime uğramış yara tık hem daha ucuza mal oluyormuş, hem kemikçe fakir ama et olarak şişirilmiş bir canlı yetişiyormuş, hem de tüğ ve kanat derdi olmuyormuş. A HorribleN Fact about KFC


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu seneler önce de çıkmıştı , fakat çok kez açıklanmasına rağmen , dedikodu bilgilerine çok inanır olduğumuzdan geyik devam ediyor.

Bu gerçek ama Türkiyedeki KFC için geçerli değil. Amerikada o şekilde. Türkiyedeki KFC banvitten alıyor ürünlerini. Yani %100 yerli tavuk. Heryerinde de banvit yazıyor zaten bayilerinde vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...