Madcat Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 gözümden yaş geldi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 /reserved again.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 zapzuapzuapzup güleceğim yoktu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 said: arkadaslar, bu üc büyüklerin 100. yillari 2003, 2005 ve 2007 degil mi ,buna göre biz de 4. büyük oldugumuza göre ya 2001 de kutlayalim 100.yilimizi, ya da 2009 da. abi bu tarz bi düz mantık yok yani ahauahah ulan nası bişi bu? bu adam ne içtiyse yarısından istiyorum. tamamı öldürür beni muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 inanilmazlar... ama sakadir herhalde, kimse ciddi ciddi boyle post atamaz yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Cem Yılmaz said: şimdi sen bu adamı şaka zannediyosun dimi.ee ben o adamla oturup çay içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 eet abi kesinlikle doğru 1 sene aynı evde yaşadım ben laz bi arkadaşla. gece 1 den sonra bambaşka bi insan "Hz. Hamzay kimler öldürdü" sorusuna "CIA ler mi hocam" diye cevap veren bi insandı ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Masquerade said: Next WoW Expansion; Scourge&BL Playable olacakmış şu olsa keşke bee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit said: eet abi kesinlikle doğru 1 sene aynı evde yaşadım ben laz bi arkadaşla. gece 1 den sonra bambaşka bi insan "Hz. Hamzay kimler öldürdü" sorusuna "CIA ler mi hocam" diye cevap veren bi insandı ciddi ciddi. yuh, okuma yazma bilmiyen zircahil komsum bile hz hamza yi ergenekonun oldurdugunu biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bizim bi ordulu bir arkadaş var yılbaşı gecesi için çağırmıştık gel falan diye tamam demişti. arkadaş bi türlü gelemedi aradık sorunmu var diye meğer abisi askerden izin alıp gelmiş. neyse biz bunu bi türlü ikna etmeye çalıştık. adam daha sonra kutlarız dedi(günün ilerleyen saatlerinde değil, başka bir gün anlamında :D). biz tabi dumur içindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hadi bakalim kojimadan geldi ilk saka yeni metal gear solid http://www.konami.jp/kojima_pro/movie/april_fool/index_j.html eheueheuehue akiba blog da yeni dragon quest in ciktigini yazip fake midnight release picturelari koymus millet japonyada dukkanalra yigilmis nerede oyun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DadashNik0F said: bizim bi ordulu bir arkadaş var yılbaşı gecesi için çağırmıştık gel falan diye tamam demişti. arkadaş bi türlü gelemedi aradık sorunmu var diye meğer abisi askerden izin alıp gelmiş. neyse biz bunu bi türlü ikna etmeye çalıştık. adam daha sonra kutlarız dedi(günün ilerleyen saatlerinde değil, başka bir gün anlamında :D). biz tabi dumur içindeyiz. ordulular laz degildir, ayrica sizi super salmis basindan sdadfgg. abisinin adi ibrahim tercan ise bizim arkadas o bu arada. sdafdsgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 www.wow-europe.com da geldi :D p1mp my mount ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bliz patlatmış şakaları harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 starcraftta voltron oluşturuluyor... iyi fikir aslında. böyle bir mod yapılır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 actın bu baslıgı kimse bi bok yemedi 1 nisan'da, mutlu musun bone? gecen sene ne kadar eglenmistik halbuki. saolsun modlar da kılını kıpırdaymayınca forumda 1 nisan'ın keyfini süremedik malesef. ispanya da verdi sakayı, bosun stadda cile cektim agresifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 avustralyada filan 1 nisan bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yok 2010 a geçtiler yine 1 nisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 cidden abi butun olayi heyecan, surprizdi. Keske kitlenseydi 1 gunlugune topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bone said: starcraftta voltron oluşturuluyor... iyi fikir aslında. böyle bir mod yapılır belki. iyi de thor denilen ünitenin voltrondan ne farkı var ki zaten? yani oyunda var zaten öyle bişi iki görsel değişiklik koy gitsin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 http://www.worldofwarcraft.com/pvp/dance/index.xml <--- Wow dancing contest http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/mount-p1mpage.html <---- mount p1impage http://www.starcraft2.com/features/terran/terratron.xml <--- starcraft 2 terratron http://www.blizzard.com/diablo3/characters/archivist.xml <--- diablo3 archivist haha starcraft videosu için adamlar gerçekten uğraşmış =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 SC ve Diablo hakkaten harika olmuş ya, adamlar bildiğin uğraşmışlar. Emeğe saygı +rep valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ahaha pimp my mount iyiymis. diablo da baya basarili. alman forumlarina baktim da, herifler bildigin yutmus. o kadar ugrasa degmis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 oyun firması değilde, sanırım wowhead de dün 1 nisan şakası yapmıştı, siteye girdiğinde wowarmory ara yüzüyle karşılaşınca insan yanlışmı girdim diye tekrar kontrol ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 vaniLLe said: ahaha pimp my mount iyiymis. diablo da baya basarili. alman forumlarina baktim da, herifler bildigin yutmus. o kadar ugrasa degmis yani. abi ben beğendim classı assasin den mantikliydi. o neydi ya diablo'ya suikast düzenleyen bir grup milliyetçi laşsdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar