razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 şu an most popular yalnız gamespotta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 oyun jelibon zuzaylılar gibi patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sırf espriye rts oynanmaz diye iddia etmiştim zaten. Herhalde diyorum ki adamlar 1 Nisan şakası yapacaktı biraz abarttılar ya da bokunu çıkardılar; hadi şu oyunu çıkaralım dediler. Paradox'dan böyle ciddiyetsizlik beklemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 said: The Good * Dancing Stalin. The Bad * It isn't fun, and it isn't funny * No strategy involved * Frustrating, broken missions * Excruciating sound design * Loads of technical problems. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yeni oyun olarak gorbacov RPG si bekliyoruz mother russia da gecen diaplo 3 le kapissin gorbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 oo şahane fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bu uzaylılar çok sevimli lan kıyamıyorum öldürmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ehuh 19.99 dan %60 indirimle 7.99a inmiş steamde, saldırın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi isterse 25 kuruşa insin,buna para mı verilir be...korsanını indirin,hatta ve hatta gururla söyleyin orda burda stalin vs martians'ı korsan indirdim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 0.99'a daha anlamlı ipod oyunları var. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yanlız soundtrackleri acaip bu oyunun söyleyeyimxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar