Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Sage said:

8 mbit bağlantım var da iki hafta önceye kadar sürekli kopup geliyordu aradım 2 kere anca düzelttiler 4 günde şimdi de 800kb ı geçmiyor speedtestte falan delircem ofhg bu akşam gene arıcam sanırım.
Aynı sorunu yaşayan var mı?

çünkü hıyarlar düzelttikten kasıt olarak "bu adamın telefonu bu kadar interneti kaldırmıyo daha düşük internet verelim" diyip sana haber vermeden internetini kısıyorlar.

Benim 8 mbiti 1 mbite düşürmüşlerdi kısa kısa utanmadan, hala da kopma problemi oluyor.

Daha yeni gitti bi download yarıda, çok açık söylüyorum şu yazlığa herhangi bir alternatif geldiği anda o dakika üyeliği kesicem de, telefon açıp ağzıma geleni çok ağır şekilde söyleyecem o günü iple çekiyorum.

Bu kadar kepaze şirket olamaz dünyada.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belalarını versin ya 1 hafta internet kesildi sürekli aradım düzelttiler ama 8mbit bağlantı maksimum 1mbit görüyordu işte aradım tekrar düzelttik dediler baktım hala 1mbit şimdi tekrar aradım artık hattınız 1mbit destekliyor diyor ya bildiğin bağırdım lan telefonda FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU diye. Şuana kadar 8mbit destekliyordu nooldu diye işte müdürlükle konuşcaksınız dedi hani var ya basıyorum lan müdürlüğü yarın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...