Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8 mbit bağlantım var da iki hafta önceye kadar sürekli kopup geliyordu aradım 2 kere anca düzelttiler 4 günde şimdi de 800kb ı geçmiyor speedtestte falan delircem ofhg bu akşam gene arıcam sanırım.
Aynı sorunu yaşayan var mı?
Mesaj tarihi:
Sage said:

8 mbit bağlantım var da iki hafta önceye kadar sürekli kopup geliyordu aradım 2 kere anca düzelttiler 4 günde şimdi de 800kb ı geçmiyor speedtestte falan delircem ofhg bu akşam gene arıcam sanırım.
Aynı sorunu yaşayan var mı?

çünkü hıyarlar düzelttikten kasıt olarak "bu adamın telefonu bu kadar interneti kaldırmıyo daha düşük internet verelim" diyip sana haber vermeden internetini kısıyorlar.

Benim 8 mbiti 1 mbite düşürmüşlerdi kısa kısa utanmadan, hala da kopma problemi oluyor.

Daha yeni gitti bi download yarıda, çok açık söylüyorum şu yazlığa herhangi bir alternatif geldiği anda o dakika üyeliği kesicem de, telefon açıp ağzıma geleni çok ağır şekilde söyleyecem o günü iple çekiyorum.

Bu kadar kepaze şirket olamaz dünyada.
Mesaj tarihi:
1mbitken ne mutluydum

4mbite geçtim geçeli bi sıkıntılı oldu internet

ps3 te yaşamadıgım lagler yaşıyorum.eaden kopuyorum surekli falan filan

torrentte falanda sıkıntı.ilk günler 400 leri görüyordum rahat ama son zamanlarda 100-120 en fazla
Mesaj tarihi:
fransayla sorun yok speedtestte, almanya rezil.

dl 0.3 lerde hadi neyse de, upload 0.01

yok gibi ölü.

delirdim bu gece raidde tüm raidi izliyorum fight sürerken ben bişey yapamıyorum upload olmadığından. film gibi izledim öyle hep.
Mesaj tarihi:
said:
ayy ne kadar ilginç insanlarsiniz yaa haber ne di̇yor si̇z ne dşyorsunuz akpni̇n i̇şi̇di̇r mi̇ş ne alakasi var ve türk telekomla bi̇r i̇lgi̇si̇ de yok deneyden dolayi gi̇tmi̇ş i̇nternet pttden kaynaklanan bi̇ durum deği̇l
Misafir 02 Eylül 2010 Perşembe 11:00
Mesaj tarihi:
Allah belalarını versin ya 1 hafta internet kesildi sürekli aradım düzelttiler ama 8mbit bağlantı maksimum 1mbit görüyordu işte aradım tekrar düzelttik dediler baktım hala 1mbit şimdi tekrar aradım artık hattınız 1mbit destekliyor diyor ya bildiğin bağırdım lan telefonda FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU diye. Şuana kadar 8mbit destekliyordu nooldu diye işte müdürlükle konuşcaksınız dedi hani var ya basıyorum lan müdürlüğü yarın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...