ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 mail gelmiş. yeni slogan yapmışlar :( EVET! TTNET'liyseniz hep INTERNETTESINIZ!!11 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 8 mbit bağlantım var da iki hafta önceye kadar sürekli kopup geliyordu aradım 2 kere anca düzelttiler 4 günde şimdi de 800kb ı geçmiyor speedtestte falan delircem ofhg bu akşam gene arıcam sanırım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bugün net yok gibi nerdeyse ankarada :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ankara felaket, 4 arkadaşımla can çekişiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 kayseri de fena üstüne üstlük 3-4 saat önce net gitti,yeni geldi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ankara berbat. 2 Mbit ile 25k çekebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Sage said: 8 mbit bağlantım var da iki hafta önceye kadar sürekli kopup geliyordu aradım 2 kere anca düzelttiler 4 günde şimdi de 800kb ı geçmiyor speedtestte falan delircem ofhg bu akşam gene arıcam sanırım. Aynı sorunu yaşayan var mı? çünkü hıyarlar düzelttikten kasıt olarak "bu adamın telefonu bu kadar interneti kaldırmıyo daha düşük internet verelim" diyip sana haber vermeden internetini kısıyorlar. Benim 8 mbiti 1 mbite düşürmüşlerdi kısa kısa utanmadan, hala da kopma problemi oluyor. Daha yeni gitti bi download yarıda, çok açık söylüyorum şu yazlığa herhangi bir alternatif geldiği anda o dakika üyeliği kesicem de, telefon açıp ağzıma geleni çok ağır şekilde söyleyecem o günü iple çekiyorum. Bu kadar kepaze şirket olamaz dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 şu an kırşehirdeyim. yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 1mbitken ne mutluydum 4mbite geçtim geçeli bi sıkıntılı oldu internet ps3 te yaşamadıgım lagler yaşıyorum.eaden kopuyorum surekli falan filan torrentte falanda sıkıntı.ilk günler 400 leri görüyordum rahat ama son zamanlarda 100-120 en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 fransayla sorun yok speedtestte, almanya rezil. dl 0.3 lerde hadi neyse de, upload 0.01 yok gibi ölü. delirdim bu gece raidde tüm raidi izliyorum fight sürerken ben bişey yapamıyorum upload olmadığından. film gibi izledim öyle hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 gidip gidip geliyor delirtecek az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Yurtdışı pört! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 internet az daha çöküyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şuan hat o kadar yavaşki ne video izleyebiliyorum nede int sayfası açabiliyorum buraya bile zor girdim 15 dk sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ShadowFax said: internet az daha çöküyormuş kesin akp nin işidir. herşeye hayır Misafir 02 Eylül 2010 Perşembe 09:22 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 siyaset. ban plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 said: ayy ne kadar ilginç insanlarsiniz yaa haber ne di̇yor si̇z ne dşyorsunuz akpni̇n i̇şi̇di̇r mi̇ş ne alakasi var ve türk telekomla bi̇r i̇lgi̇si̇ de yok deneyden dolayi gi̇tmi̇ş i̇nternet pttden kaynaklanan bi̇ durum deği̇l Misafir 02 Eylül 2010 Perşembe 11:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Beyler yakın zamanda tüm ip ler tükeneceğinden internet de bitecek, üzülmeyin :D HEPİMİZ ÖLÜCEEAAZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Allah belalarını versin ya 1 hafta internet kesildi sürekli aradım düzelttiler ama 8mbit bağlantı maksimum 1mbit görüyordu işte aradım tekrar düzelttik dediler baktım hala 1mbit şimdi tekrar aradım artık hattınız 1mbit destekliyor diyor ya bildiğin bağırdım lan telefonda FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU diye. Şuana kadar 8mbit destekliyordu nooldu diye işte müdürlükle konuşcaksınız dedi hani var ya basıyorum lan müdürlüğü yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Benim de surekli 5mbit de internetim, sabah aksam farketmiyor. Acip sormaya tirsiyorum hani len benim 8mbit im diye resmen su okuduklarimdan sonra lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 kablo nete geçtim rahata erdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Sage bastınmı müdürlüğü bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Yok başka bir işim çıktı pazartesine kaldı :). Var ya kablonet olsa bir saniye durmam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Benimde 4mbit oldu 2.5mbit püf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar