Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 istanbul , ankara , eskişehir göçük hadi izmirde bakım var anlarım da doktor bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 düzeldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 nein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 face e girebiliyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ttneti ariyorum ulasamiyorum benim net duzeldi gibide bu sefer ne olmus bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 eskişehir. özellikle yutubda sürünüyorum 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Reset attılar makineye sanırım bi gitti geldi hızlandı dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 youtube öyle yavaş ki ağlıcam yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 internet o kadar kötü ki, şu sayfaya şu mesajı atmam 2 saat falan sürdü. arayıp nedir kardeşim derdiniz demek istedik, "şu an sistemimiz çökmüş durumda, bilgilerinize erişemiyoruz, 2 saat sonra tekrar deneyin" diye cevap verdiler. üzerine diyecek bir şey bulamadık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bu akşam bir yavaşlık var yine galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ctesi akşamı olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Benim yurtdışı az önce iflas etti. Superonline fiber internet kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 feci bir yavaslik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 rapid'den 25-40 arası download ediyorum.. kalbim kırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Yurtdışı hız testleri yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 İstanbul kadıköy ataşehir bostancı yerlerde. 2011 de 16mbit adsl ile hafta sonu tüm yurtdışı pingleri 500.. Ne anladım bu hizmetden ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 internetim mükemellehehehe111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QGbIRHjO0Ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yine balinalarla ilgli bi durum mu var yoksa bende mi problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 çok fazla ping var arkadaş bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Arkadaşlar ping problemi yaşayanlar bağlantısını ve bölgesini yazarsa daha aydınlatıcı olur. Tüm adslerde mi hafta sonu veya hafta içi yoğun saatlerde ping artışı mı oluyor gözlemlemiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Merkez/Ç.KALE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Yurt içine zaten problem yok 10 ms alıyorum bende. Sorun yurt dışında. 16mbit adsl almanya serverına istatistliği aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Yurtdışı hepsi 100 üzerinde ama yurtiçide kötü bende sıkıntı orada başlıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ya ben her cuma cumartesi pazar 24 saat boyunca yurt dışına hiç bir şey yapamıyorum. Bir hafta sonum var onda hon oynayamıyorum. Hafta içi saat 18:00 dan 00:00'a kadar internet kilit. İş çıkış saaati herkes akşam evinde yoğun saatde yine kilit. E ne anladım ben bu hizmetden hiç bir zaman kullanamıyorum ki. Yine 2000'li yıllardaki adsle geri döndük allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar