Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bende pek bi yavaşlık yok,aslında eski hızı yok şu an ama dediğiniz gibi davranmıyor netim. google da açılıyor başka yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bahçelievler, sürünüyor dün geceden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Steam' açamıyorum (ha gayret, açıldı açılacak). Dizi izleyemiyorum. Nette adam gibi dolaşamıyorum. Öldü bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 pff hadi ama düzelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ufaktan düzeldi ama fifa 12 demo anca 1 mb indirebildim sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://duyuru.metu.edu.tr/index.php?go=display&whereami=showdetails&TR=en_&id=8107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 oha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.speedtest.net/result/1482395411.png normal gözüküyor şu an ama dl edilmiyor herhangi bişi lol 0.5kb ile dl ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 benim yurtdışı suan 2,39 larda filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 kanser bugun gene net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.speedtest.net/result/1482448039.png 2.5kb ile DL yapiyor allahin belasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 dailyleri yapamadım yastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 1000 KB/s'ye çıktı Usenet bir dakika önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 youtube müzik dinliyemiyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 İnternet bağlantısında yaşanabilecek olan yavaşlık ile ilgili olarak ULAKNET'ten gelen bilgilendirme duyurusu aşağıdadır. ------------------------------------- GEANT bağlantımız, GEANT fiber sağlayıcılarından kaynaklı sorun(lar) sebebiyle kesilmiştir. GEANT bağlantımızı taşıyan Sofya devresi 09:08 de, yedek olarak devreye giren Bükreş devresi ise 10:35 de kesilmiştir. Ayrıca aynı saatlerde GEANT altyapısında Bulgaristan-Macaristan devresi de kesilmiştir. Sorunun kaynağı ve tahmini kesinti süresi henüz bildirilmemiştir. Kesinti boyunca Avrupa Akademik Ağına olan ULAKNET trafiği, Ankara çıkışlı 15 Gbps Internet devresi üzerinden gerçekleşmektedir. Saygılarımızla, ULAKNET Ağ İşletim Grubu TÜBİTAK-ULAKBİM Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Dl hızım düzeldi ama stream alamıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 eskisi gibi oldu benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Scarlett rahat edebilir yani dimi. İşiniz bittimi kızla ? Kullan at yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 düzeldi fifa 12 demo 10dkda bitti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 dl düzeldi upload/video falan leş hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 istanbul ataşehir sueperonline adsl kullanıcısıyım. aksam saatlerinde 300 ping alıyorum gerek google'a gerek hon'a. nedir bu anlamıs degilim. rezalet call centerı aradım bizde sorun gözükmüyor virüs programı ile test edin dedi adam. şeytan diyo koafasını sok monitöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 arada bi dalgalanma oluyo mu hala?.. hon'da falan 1 dakika boyunca dc ikonu çıkıyor solda, sonrasında kopmadan oyuna devam ediyorum.. bi de demin farkettim dl ederkende 8 kb/sn'e düştü kısa bir süreliğine, fırladı tekrar max'a.. ne ayak anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 izmirdeyim. ttnet kullanıcısıyım. sine wave'in ne olduğunu birebir gördüm son 1 haftada. teşekkürler ttnet, derste gördülerimizi gerçek hayata uyarladığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sadece bende mi var ? çoğu siteyi açamıyorum. avea vodafone 3g ve ttnet ile denedim fark edilir bir yavaşlama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bende 3 gündür var fark edilir bi yavaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar