Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Nessaftw said:

1 haftadır 225kb ile download yapmam gerekirken 35-40 kb ile download yapıyorum ve aptal aptal açıklamalar yapıp arıza kayıtlarımı siliyorlar. Saat 16-17 arası başlıyor bu sorun ve 23'e kadar devam ediyor. Benzeri bir sorun yaşayan var mı acaba ?

benimde 1 hafta kadar internetim rezaletti, 4-5 gün aradım arıza kaydı cart curt oyaladılar, sonunda aradım telefonu açınca direk bağırdım, not düşün yarın düzeltmezseniz kapatıyorum dedim adsli direk düzelttiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil farketmiyo ? Abi orda yazan 3ms kismini gordun di mi ? Sende 20-30 ms iken o deger, bende 3. Omurgaya senden 20ms erken ulasiyorum.

Bir de fiber ustunden ciktigimdan beni yavaslatacak bir ton protokol, dogrulama falan da yok.

Bu arada evde kullandigim bir hat degil diyeyim de bosuna sovmeyin. =) Bir yere 40 mbit fiber cektirdik toplu konut kullanimi icin. Onun testini yaparken aldim bu degerleri.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Nasil farketmiyo ? Abi orda yazan 3ms kismini gordun di mi ? Sende 20-30 ms iken o deger, bende 3. Omurgaya senden 20ms erken ulasiyorum.

abi iyi güzel de yurtdışı bi serverla da ölç pingi. 1mbit 90 ping alıyosa sen 70 alabiliyosun yine. (kötülemek için söylemedim sanki türkiyedne adam gibi düşük pingle çıkan isp mi var :))
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...