shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aynen benim de superonline sürünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Vanwaeldaien said: Antalya'da gg gibi. wow a giremiyorum. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 arada açmıyor sayfaları dedım acaba chrome damı bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Yurt dışı hız testi 0.6 sdfkj 8 mb bağlantı var. Yurt içi 1.8 telekoma sevgilerle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Şuanda sürünüyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 harbi yurtdışı rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi yurtdışı ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yurt dışı degil internet ölü. paticige bile bir giriyor bir girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Merhaba arkadaşlar ben bir isp de görevliyim.TT den bir mail geldi.aynen aktarıyorum. Yurtiçi omurgamızda meydana gelen kesintiden dolayı yavaşlık ve paket kayıpları yaşanabilir.Problem giderildiğinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize, Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 -Crawler- said: Telekomdakiler ise "modemin ısınıyodur" diyor. "24 saat açık kalan modem sırf 16:00 dan sonra mı ısınıyor" dediğimizde ise cevap yok. Ne kadar beyinsiz müşteri temsilcisi varsa hepsi orda arkadaş. Aile şirketi sanki. ahaha bunu arkadaşıma da yaptılar. adamın neti ayda 4-5 gün rezalet oluyor böyle, kalan günler gayet normal. adama modeme res atın, ısınıyodur falan dediler sdfghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bu ttnet kadar mal bir firma görmedim arkadaş. 8 mb zaten veremiorlar santral dibi değilsen bu gün bağlantıyı 6 mb ye çıkarmışlar 2 den, gene kop kop internet bi hal oldu aradım arıza kaydı verdirdim dedim 2 ye sabileyin hat desteklemiyor 6 yı. Geri zekalılar 1 e indirmiş. Ulan arayıp bir ağız dolusu küfretsem ben suçlu çıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 herkes şikayetçi ama hala kullanmaya devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 uydunete geçtiğimden beri kesinlikle daha az stresliyim internet konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ooooff allah belanı versin yine sıçışlarda şu an serverlara giremiyorum onu bırak serverları search edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 wowdan bahsediyorsan oyundan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 wowdan deil ama yine de leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 stingbull said: herkes şikayetçi ama hala kullanmaya devam ediyoruz Aynen, eskiden olsa kıyamet koparırdık, şimdi 2 sayfada bir burda "sürünüyor internetim" yazıp çıkıyorum. 1 ay oldu heralde internet böyle sürüneli, hiçbir düzeltme yok, hiçbir açıklama bişey yok. Youtube'ta linke tıklıyorum ve 30 saat geziniyorum evde, sonra geliyorum bakıyorum yarısı gelmiş. 3 dakkalık video. O derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Çok zevk alıyorum internetin bu halinden ben. Youtube'da 2 dakika 18 saniyelik videonun üçte biri anca yüklendi 8 dakikadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sorun ne bilgisi olan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 2 haftadır nostalji yaşıyoruz anasını satayım yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 siteler de nostaljik olup düz html haline geri dönse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi benim internetim yavas degil ya catir catir geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bende kesilip kesilip geliyor arada, hız da tam şov zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 sabahtan beri gene rezalet. 8mbit bağlantıyla 0.100mbit alıyorum hız testinden değerleri. arıza kaydı bıraktım sabah şimdi tekrardan aradım arıza kaydınız yok diyor. küfür ede ede tekrardan bıraktım arıza kaydı. irtibat bilgilerini verdim adam demez mi bana arıza kaydınızı şimdi görüyorum ama sistemde asılı kalmış . Ulan nasıl siktiriboktan bir sisteminiz var ki aradığımda, kim olduğumu söylediğimde çıkmıyor arıza kaydı, irtibat bilgilerini verince çıkıyor. Nasıl boktan bir sistem arıza kaydını iletemiyor. Ondan sonra mal gibi sorularla yok modeminizin dns ayarlarıyla oynadınız mı yok virus var mı, yok program çalışıyor mu gibi aptalca sorular sorup müşteriye boku atmak için uğraşıyorlar. İstanbul Bakırköy Sakızağacı Mahallesinde oturuyorum. Var mıdır daha iyisi. KabloNET, smile, superonline adsl hangisi daha iyi. Olmadı değiştireyim bilemiyorum. Gerçi TTNET ten daha kötüsü olmaz gibi geliyor ama olabilir yani insanlar bukadar şikayet ettiğine göre. Gerçekten çıldırmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bana da şöyle garip bişey oldu. cumartesi günü yeni bi modem aldım, bunun öncesinde de ttnetten aldığım combomaxı kullanıyodum hala. uzun bi süre önce de netlimitsize geçtim, 4mb e düşürdüler gerçi. hiç sorun yaşamadım sonra. neyse. bu modemi bağladıktan sonra bağlantı yine kesilmeye başladı, aradım ttneti. adam 2 mb'e düşürmüş hızı. bu olayı farkettikten sonra yine aradım, neden öyle oldu diye sordum. "modemle alakalı değil" dediler. "e ben de onu diyorum" dedim. arada bi süre garip bi sessizlik yaşandıktan sonra bi arıza kaydı bıraktım, tekrar yükseltilmesi için. geri aramadılar tabi. dün aradım, sistemde sorun var ama arayınca arıza değil şikayet kaydı bırakın dediler. bugün yine aradım, hala sorun var. ve net hala şov yapıyor. merterdeyim ben de. smile adsl'e geçmeyi düşünüyorum ben de bu sorun devam ederse, var mı malümatı olan o konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar