Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar ben bir isp de görevliyim.TT den bir mail geldi.aynen aktarıyorum.

Yurtiçi omurgamızda meydana gelen kesintiden dolayı yavaşlık ve paket kayıpları yaşanabilir.Problem giderildiğinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Bilgilerinize,
Saygılarımla.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:
Telekomdakiler ise "modemin ısınıyodur" diyor. "24 saat açık kalan modem sırf 16:00 dan sonra mı ısınıyor" dediğimizde ise cevap yok. Ne kadar beyinsiz müşteri temsilcisi varsa hepsi orda arkadaş. Aile şirketi sanki.

ahaha bunu arkadaşıma da yaptılar. adamın neti ayda 4-5 gün rezalet oluyor böyle, kalan günler gayet normal. adama modeme res atın, ısınıyodur falan dediler sdfghd
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ttnet kadar mal bir firma görmedim arkadaş.

8 mb zaten veremiorlar santral dibi değilsen bu gün bağlantıyı 6 mb ye çıkarmışlar 2 den, gene kop kop internet bi hal oldu aradım arıza kaydı verdirdim dedim 2 ye sabileyin hat desteklemiyor 6 yı. Geri zekalılar 1 e indirmiş. Ulan arayıp bir ağız dolusu küfretsem ben suçlu çıkıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

stingbull said:

herkes şikayetçi ama hala kullanmaya devam ediyoruz

Aynen, eskiden olsa kıyamet koparırdık, şimdi 2 sayfada bir burda "sürünüyor internetim" yazıp çıkıyorum. 1 ay oldu heralde internet böyle sürüneli, hiçbir düzeltme yok, hiçbir açıklama bişey yok.

Youtube'ta linke tıklıyorum ve 30 saat geziniyorum evde, sonra geliyorum bakıyorum yarısı gelmiş. 3 dakkalık video. O derece yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sabahtan beri gene rezalet. 8mbit bağlantıyla 0.100mbit alıyorum hız testinden değerleri. arıza kaydı bıraktım sabah şimdi tekrardan aradım arıza kaydınız yok diyor. küfür ede ede tekrardan bıraktım arıza kaydı. irtibat bilgilerini verdim adam demez mi bana arıza kaydınızı şimdi görüyorum ama sistemde asılı kalmış . Ulan nasıl siktiriboktan bir sisteminiz var ki aradığımda, kim olduğumu söylediğimde çıkmıyor arıza kaydı, irtibat bilgilerini verince çıkıyor. Nasıl boktan bir sistem arıza kaydını iletemiyor. Ondan sonra mal gibi sorularla yok modeminizin dns ayarlarıyla oynadınız mı yok virus var mı, yok program çalışıyor mu gibi aptalca sorular sorup müşteriye boku atmak için uğraşıyorlar.

İstanbul Bakırköy Sakızağacı Mahallesinde oturuyorum. Var mıdır daha iyisi. KabloNET, smile, superonline adsl hangisi daha iyi. Olmadı değiştireyim bilemiyorum. Gerçi TTNET ten daha kötüsü olmaz gibi geliyor ama olabilir yani insanlar bukadar şikayet ettiğine göre. Gerçekten çıldırmak üzereyim.
Sosyal ağlarda paylaş

bana da şöyle garip bişey oldu.

cumartesi günü yeni bi modem aldım, bunun öncesinde de ttnetten aldığım combomaxı kullanıyodum hala. uzun bi süre önce de netlimitsize geçtim, 4mb e düşürdüler gerçi. hiç sorun yaşamadım sonra. neyse. bu modemi bağladıktan sonra bağlantı yine kesilmeye başladı, aradım ttneti. adam 2 mb'e düşürmüş hızı. bu olayı farkettikten sonra yine aradım, neden öyle oldu diye sordum. "modemle alakalı değil" dediler. "e ben de onu diyorum" dedim. arada bi süre garip bi sessizlik yaşandıktan sonra bi arıza kaydı bıraktım, tekrar yükseltilmesi için. geri aramadılar tabi. dün aradım, sistemde sorun var ama arayınca arıza değil şikayet kaydı bırakın dediler. bugün yine aradım, hala sorun var. ve net hala şov yapıyor. merterdeyim ben de.

smile adsl'e geçmeyi düşünüyorum ben de bu sorun devam ederse, var mı malümatı olan o konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...