D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Felç şu anda, buraya girmem bile bir mucize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 benim net,gidiyorrr geliyorr gidiyorr geliyor....sabahtan beri,10-15 bazen 25 dakikalık periyotlar halinde bu anlamsız hareketine devam etmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 cata çıkışı sonra ilk hafta sonunda yapılır mı bu adama! postal tarzı delirip basacam bi ttnet bölge müdürlüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bu konuyu ttnet yetkililerine okutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 tf2 de falan normalden yüksek ms alıyorum ben de bugün. uydunet mecidiyeköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Arkadaslar TTnetde calısan arkadasımdan aldığım bilgiye göre, Adanada alt yapı calısması varmış baya büyük bir alanda. 119Gbit e dusulurmus cıkıslar Bü yüzden 85 bin kullanıcıya random olarak belirli aralıklarla net verilmeyecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Kaç zamandır quiknet bir garip, download yaparken problem yok ama stream video izlerken kanser ediyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 aynı sorun ttnet te de var Bursa 8mbite kadar kullanıyorum 6 mbit falan alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 abi 8mbite kadar diyor zaten. 8 mbit demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aluriel said: abi 8mbite kadar diyor zaten. 8 mbit demiyor. daha adam gibi stabil bi bağlantı veremiyor isterse 1mb olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 laaan yine mi yurt disi gg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 geberiyor bugün yurtdışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bağlantı kopup duruyor. iki de bi hat resetleniyor ne bu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Sıkıntılı yurtdışı gene. pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şu an internetimde filler çiftleşiyor. eskişehir, türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 böyle vereceklerine şu hizmeti hiç vermeseler daha makbule geçer sankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yurt dışı iptal + iptal yurt dışınıda geçtim patiyi bile açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Belirli saatler arasında sapıtıyor şu internet. Sabah 8:00 dan 16:00 a kadar hiçbir problem yokken, 16:00 dan itibaren internet sapıtmaya başlıyor. 30 olan pinler 80 e falan fırlıyor. Telekomdakiler ise "modemin ısınıyodur" diyor. "24 saat açık kalan modem sırf 16:00 dan sonra mı ısınıyor" dediğimizde ise cevap yok. Ne kadar beyinsiz müşteri temsilcisi varsa hepsi orda arkadaş. Aile şirketi sanki. Allah tekrar belanı versin ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ankara gg gibi. speedtest sitesini açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Internet şu an öldü benim. Sadece skype mükemmel çalışıyor, gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ankara iptal arasak şimdi telekomu sorun mu var diye sorsak modemin fişini çekip 5dk bekleyin diyecek olan operatöre olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Antalya'da gg gibi. wow a giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ankara gg. yurtdışı gitti sanırım yine. çünkü türkieyeden sayfaları açıyo (metu.edu.tr misal) çatırt diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 -Crawler- said: Belirli saatler arasında sapıtıyor şu internet. Sabah 8:00 dan 16:00 a kadar hiçbir problem yokken, 16:00 dan itibaren internet sapıtmaya başlıyor. 30 olan pinler 80 e falan fırlıyor. Telekomdakiler ise "modemin ısınıyodur" diyor. "24 saat açık kalan modem sırf 16:00 dan sonra mı ısınıyor" dediğimizde ise cevap yok. Ne kadar beyinsiz müşteri temsilcisi varsa hepsi orda arkadaş. Aile şirketi sanki. Allah tekrar belanı versin ttnet Hahaha bayılıyorum kullanıcıya suç atmalarına. Baskın çıkıp cevabı yapıştırdığında sus pus olmalarına daha da çok bayılıyorum. İsveç'ten buraya gelip yatırım yapsın onların ispsi hepimiz kurtulalım yoksa kanser olacağız ttnet ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 istanbulda yapılan bi çalışma varmış. sebep bu sanırım. adamları arayıp sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar