Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 onlive'in şirkette çalışan herkes kovulmuş, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 normal lag input lag olarak sunan bir sistemin neden tutcağını düşündülerki zaten. red etmişler bu arada kapanmıyoruz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 beklenen bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Sam said: nanosaniye değil milisaniye. 4ms monitör bile hissediliyor böyle tamamen vurdumduymaz modunda değilsen, bu mu hissedilmeyecek? O monitorun erisim suresi tech speclerinde 4 ms yazinca ondaki input lag 4 ms olmuyor. Onun hesabi daha farkli ve o degerden cok daha yuksek bir sayi ortaya cikiyor (Bu sitede basitce aciklamis nasi hesaplandigi ilgilenenler icin). 30 ms baglantiyla dandik monitor arasi pek fark yok, hatta monitordeki input lag daha fazla olabilir. Bu cloud gaming olayi ilk etapta yaninda cok fazla ekipman tasimadan herhangi bir yerde TV'nin karisina gecip oyun oynamak isteyenler icin, tablet ve benzeri fazla islem gucu olmayan cihazlarda veya eski laptop/pc'lerde kullanisli olabilir (tabi servera iyi ping veren internet baglantiniz varsa) veya konsollara alternatif olabilir single player oyunlar icin(konsollarda zaten televizyon kullaniminin etkisiyle her oyunda input lag sacma sapan yuksek oluyor) kullanilabilir diye dusunuyorum. Multiplayer FPS falan her yer silme fiber olmadan zor gibi. Turkiye'deki kotu ping sartlariyla yakin bir yere datacenter kurmazlarsa pek bir ise yaramaz heralde, max 50 ms veren baglantiyla single player oyunlar soyle 20 mbit bandwidthle keyifli olur ama heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 assetleri yeni bi şirkete aktarıp devam ediceklermiş galiba kapanmamak için, ama sonuçta orjinal şirkette herkes kovulmuş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 inanılmaz bi şeymiş, teknoloji nerelere gelmiş haberim yok. biraz batman oynadım. film gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 devam ediyoruz dedikleri değerinin 1/300 üne başkasına satılmakmış lol zaten borçlarıda varmış bi sürü: http://www.bbc.co.uk/news/technology-19896362 zaten kurucu da istifa etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Jadelith said: moriQ said: 1gbit evler için standart hale gelir ağzım sulandı biz görmeyiz TRde olursak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yoo görürüz de 10gb kota sınırı koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 "gaming revolution"un naaşı kalkmış. cloud gaming melaneti böyle alanların ellerinde patlamaya devam edip sonlanır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Bu isi Sony kotaracak bence share play ve PS now ile guzel isler yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Ben onu Valve'den bekliyorum. Steambox, onlive benzeri bir sisteme evrilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 rip in pieces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 sony'nin yapmis oldugu sistemin potansiyeli var. http://www.youtube.com/watch?v=-zSs76v_bbw ama daha cok oyun eklemeleri ve aylik fiyatinida asagi cekmeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Evet Sony PS+ hesabi ile birlestirebilir onun fiyati daha farkli olur tabi ben mesela yillik 50 dolar daha verirdim now olayi icin ama simdi 3 aylik fiyat o kadar ediyor o hali biraz absurd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 darısı diper sacmalıkların başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 yıllık 50$'a oynatmazlar o oyunları, donanım ve bandwidth de çıkıyor ceplerinden. ps+ gibi fiyatlara bütün library'i vermezler asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Butun hepsi olsun demiyorum plus gibi aylik 5-6 free olur kalani yine 3-5 dolara alinabilir. Su saatten sonra ben sittin sene ps3 oyunu icin ps3 almam e boyle iken de para vermem now olayina. Tabi ben baz degilim dunyada bu olaylarin hastasi olanlar var o ayri ama birazda customer odakli olmak gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar