Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gaming revolution - onlive

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

nanosaniye değil milisaniye. 4ms monitör bile hissediliyor böyle tamamen vurdumduymaz modunda değilsen, bu mu hissedilmeyecek?

O monitorun erisim suresi tech speclerinde 4 ms yazinca ondaki input lag 4 ms olmuyor. Onun hesabi daha farkli ve o degerden cok daha yuksek bir sayi ortaya cikiyor (Bu sitede basitce aciklamis nasi hesaplandigi ilgilenenler icin). 30 ms baglantiyla dandik monitor arasi pek fark yok, hatta monitordeki input lag daha fazla olabilir.

Bu cloud gaming olayi ilk etapta yaninda cok fazla ekipman tasimadan herhangi bir yerde TV'nin karisina gecip oyun oynamak isteyenler icin, tablet ve benzeri fazla islem gucu olmayan cihazlarda veya eski laptop/pc'lerde kullanisli olabilir (tabi servera iyi ping veren internet baglantiniz varsa) veya konsollara alternatif olabilir single player oyunlar icin(konsollarda zaten televizyon kullaniminin etkisiyle her oyunda input lag sacma sapan yuksek oluyor) kullanilabilir diye dusunuyorum. Multiplayer FPS falan her yer silme fiber olmadan zor gibi.

Turkiye'deki kotu ping sartlariyla yakin bir yere datacenter kurmazlarsa pek bir ise yaramaz heralde, max 50 ms veren baglantiyla single player oyunlar soyle 20 mbit bandwidthle keyifli olur ama heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Butun hepsi olsun demiyorum plus gibi aylik 5-6 free olur kalani yine 3-5 dolara alinabilir. Su saatten sonra ben sittin sene ps3 oyunu icin ps3 almam e boyle iken de para vermem now olayina. Tabi ben baz degilim dunyada bu olaylarin hastasi olanlar var o ayri ama birazda customer odakli olmak gerek :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...