Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: İspanya - Türkiye 28.03.09 @ 23.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fede said:
İnsan klonlama farklı bi olay yalnız. o iş bitmek üzere. bilim adamlarının kazım klonlamak için önlerinde daha çok uzun bir yok var
Farklı derken? Kazımın genlerini alıp 0'dan yeni Kazımlar yetiştirecekler işte, 1'e 1 fotokopi gibi kastetmedim ki ben de :)
Sosyal ağlarda paylaş

2-1 yendik bosnayı
1-0 öne geçmişlerdi
golü atan kişi kendi kalesine de atmıştı sonra servet 2-1 yapmıştı mevlüt oynuyodu o maçtada kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yoktu yani.
zar zor yenmiştik anlıycanız.
bitiricilerimiz iyi değil. adam gibi bi forvet yok türk.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
@rewendor nihat sakat değil mi? daha yeni sakatlıktanda çıktı zaten pek bir varlık gösterebiliceğini sanmıyorum. umarım yanılırım

Sakatlıktan çıkalı bayağı oldu 2-3 hafta en az. Ama takımında oynamıyor bildiğim kadarıyla yedeğe çekildi sakatlıktan çıkmasına rağmen.

Sakatlık değil de bundan dolayı formsuzluk sorunu olabilir.

kermit said:
2-1 yendik bosnayı
1-0 öne geçmişlerdi
golü atan kişi kendi kalesine de atmıştı sonra servet 2-1 yapmıştı mevlüt oynuyodu o maçtada kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yoktu yani.
zar zor yenmiştik anlıycanız.
bitiricilerimiz iyi değil. adam gibi bi forvet yok türk.

Bi 3-2 yenilmedik mi Bosna'ya yahu öyle hatırlıyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
fede said:
İnsan klonlama farklı bi olay yalnız. o iş bitmek üzere. bilim adamlarının kazım klonlamak için önlerinde daha çok uzun bir yok var
Farklı derken? Kazımın genlerini alıp 0'dan yeni Kazımlar yetiştirecekler işte, 1'e 1 fotokopi gibi kastetmedim ki ben de :)

kazıma insan diyosun yani? 0_o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...