Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Keşke, ama Kazım dünyada sadece bi tane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 İnsan klonlama çıktığında ilk klonlanacak insan kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 İnsan klonlama farklı bi olay yalnız. o iş bitmek üzere. bilim adamlarının kazım klonlamak için önlerinde daha çok uzun bir yok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Estonyaya belçikaya puan kaptırmasaydık şimdiye grup birinciliği=güney afrikaya playoffsuz bilet için oynuyor olucaktık varya. Estonya maçında az duvara vurmamıştım, ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bosnaylada berabere kaldık sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 fede said: İnsan klonlama farklı bi olay yalnız. o iş bitmek üzere. bilim adamlarının kazım klonlamak için önlerinde daha çok uzun bir yok varFarklı derken? Kazımın genlerini alıp 0'dan yeni Kazımlar yetiştirecekler işte, 1'e 1 fotokopi gibi kastetmedim ki ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 @rewendor nihat sakat değil mi? daha yeni sakatlıktanda çıktı zaten pek bir varlık gösterebiliceğini sanmıyorum. umarım yanılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Razu said: bosnaylada berabere kaldık sanki. Yok bosnayı 2-1 yenmiştik burda, onunla da mı berabere kaldık la, yuh :P Yok canım, o zaman 8 puanda olmazdık zaten işte ermenistanla bosnayı yenip estonyayla belçikayla berabere kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 2-1 yendik bosnayı 1-0 öne geçmişlerdi golü atan kişi kendi kalesine de atmıştı sonra servet 2-1 yapmıştı mevlüt oynuyodu o maçtada kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yoktu yani. zar zor yenmiştik anlıycanız. bitiricilerimiz iyi değil. adam gibi bi forvet yok türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 BiTcH_oFBaT said: @rewendor nihat sakat değil mi? daha yeni sakatlıktanda çıktı zaten pek bir varlık gösterebiliceğini sanmıyorum. umarım yanılırım Sakatlıktan çıkalı bayağı oldu 2-3 hafta en az. Ama takımında oynamıyor bildiğim kadarıyla yedeğe çekildi sakatlıktan çıkmasına rağmen. Sakatlık değil de bundan dolayı formsuzluk sorunu olabilir. kermit said: 2-1 yendik bosnayı 1-0 öne geçmişlerdi golü atan kişi kendi kalesine de atmıştı sonra servet 2-1 yapmıştı mevlüt oynuyodu o maçtada kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yoktu yani. zar zor yenmiştik anlıycanız. bitiricilerimiz iyi değil. adam gibi bi forvet yok türk. Bi 3-2 yenilmedik mi Bosna'ya yahu öyle hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 aga o maç yüzünden 2.300 tl kaçırdım valla 2-1 yendik. bi maçı diğerini hatırlamıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ermenistan 0-2 Türkiye Türkiye 1-1 Belçika Türkiye 2-1 Bosna Hersek Estonya 0-0 Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Rewendor said: Bi 3-2 yenilmedik mi Bosna'ya yahu öyle hatırlıyorum ben O bir önceki elemedeydi Euro 2008'e giderken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 tek umudum arda ve gökhan gönül ün piyasa yapma heyecanıyla efsanevi oyun oynaması. Yine de puan çıkarmamız çok zor. Amansız olalım eyvallah da ispanyollar öyle olmaz inşallah. Bi de arda'nın barca şansı bu maçlara bakar o yüzden.Maç ellerinden öper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Holy said: fede said: İnsan klonlama farklı bi olay yalnız. o iş bitmek üzere. bilim adamlarının kazım klonlamak için önlerinde daha çok uzun bir yok varFarklı derken? Kazımın genlerini alıp 0'dan yeni Kazımlar yetiştirecekler işte, 1'e 1 fotokopi gibi kastetmedim ki ben de :) kazıma insan diyosun yani? 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Resim tam olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 nihat kötü oynayacak bence. orta sahada arda coşarsa belki umut olur ama hamit olmaması çok kötü cidden. işimiz zor hadi hayırlısı. bi de çok geç yahu şu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bi de maçı bitirip yatarken saatleri ileri mi ne alacağız unutmayın onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 arkadaşlar, david villayla konuştum, haberler kötü, elimize alacakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 2-2 biter, hiç olmadı 2-1 yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 servet olsa gol yemeyiz derdim, gol yeriz ama yeneriz. isallah dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hoplatıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 adamların bizi evire çevire yenmemesi için , futbol mucizesi olması lazım. bunun ötesinde ispanyaya turistik ziyaret yapıp , çarşamba akşamı da ispanyol turistlere dansöz oynatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 aquila said: isallah dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar