Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: İspanya - Türkiye 28.03.09 @ 23.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Estonyaya belçikaya puan kaptırmasaydık şimdiye grup birinciliği=güney afrikaya playoffsuz bilet için oynuyor olucaktık varya.

Estonya maçında az duvara vurmamıştım, ah ah.
Mesaj tarihi:
fede said:
İnsan klonlama farklı bi olay yalnız. o iş bitmek üzere. bilim adamlarının kazım klonlamak için önlerinde daha çok uzun bir yok var
Farklı derken? Kazımın genlerini alıp 0'dan yeni Kazımlar yetiştirecekler işte, 1'e 1 fotokopi gibi kastetmedim ki ben de :)
Mesaj tarihi:
Razu said:
bosnaylada berabere kaldık sanki.

Yok bosnayı 2-1 yenmiştik burda, onunla da mı berabere kaldık la, yuh :P Yok canım, o zaman 8 puanda olmazdık zaten işte ermenistanla bosnayı yenip estonyayla belçikayla berabere kaldık.
Mesaj tarihi:
2-1 yendik bosnayı
1-0 öne geçmişlerdi
golü atan kişi kendi kalesine de atmıştı sonra servet 2-1 yapmıştı mevlüt oynuyodu o maçtada kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yoktu yani.
zar zor yenmiştik anlıycanız.
bitiricilerimiz iyi değil. adam gibi bi forvet yok türk.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
@rewendor nihat sakat değil mi? daha yeni sakatlıktanda çıktı zaten pek bir varlık gösterebiliceğini sanmıyorum. umarım yanılırım

Sakatlıktan çıkalı bayağı oldu 2-3 hafta en az. Ama takımında oynamıyor bildiğim kadarıyla yedeğe çekildi sakatlıktan çıkmasına rağmen.

Sakatlık değil de bundan dolayı formsuzluk sorunu olabilir.

kermit said:
2-1 yendik bosnayı
1-0 öne geçmişlerdi
golü atan kişi kendi kalesine de atmıştı sonra servet 2-1 yapmıştı mevlüt oynuyodu o maçtada kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yoktu yani.
zar zor yenmiştik anlıycanız.
bitiricilerimiz iyi değil. adam gibi bi forvet yok türk.

Bi 3-2 yenilmedik mi Bosna'ya yahu öyle hatırlıyorum ben
Mesaj tarihi:
tek umudum arda ve gökhan gönül ün piyasa yapma heyecanıyla efsanevi oyun oynaması.
Yine de puan çıkarmamız çok zor.
Amansız olalım eyvallah da ispanyollar öyle olmaz inşallah.
Bi de arda'nın barca şansı bu maçlara bakar o yüzden.Maç ellerinden öper:)
Mesaj tarihi:
Holy said:
fede said:
İnsan klonlama farklı bi olay yalnız. o iş bitmek üzere. bilim adamlarının kazım klonlamak için önlerinde daha çok uzun bir yok var
Farklı derken? Kazımın genlerini alıp 0'dan yeni Kazımlar yetiştirecekler işte, 1'e 1 fotokopi gibi kastetmedim ki ben de :)

kazıma insan diyosun yani? 0_o
Mesaj tarihi:
nihat kötü oynayacak bence.
orta sahada arda coşarsa belki umut olur ama hamit olmaması çok kötü cidden.
işimiz zor hadi hayırlısı.
bi de çok geç yahu şu maç.
Mesaj tarihi:
adamların bizi evire çevire yenmemesi için , futbol mucizesi olması lazım. bunun ötesinde ispanyaya turistik ziyaret yapıp , çarşamba akşamı da ispanyol turistlere dansöz oynatırız.
  • Yeni Oluştur...