cado Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Red said: 2 cm ile kaçırmış topu :)baros da 2 cm le kaçırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Rewendor said: Eto'o olabilir bak. Ama yok o da gelmesin. İncecik oğlan, bacağını eline verirler Türkiye liginde. Erhan Albayrak, Egemen Korkmaz, Hüseyin Çimşir, Mehmet Polat falan gibi kazmalar var bu ligde. Yeterince sakatımız var bi de onla uğraşmayalım.Sizi Mehmet Yıldız paklar o zaman, gerisine kulp takıcaksın belli ki Rev =) Ya da Servet'i forvete çekin, çok feci oynar şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Baggio said: Luciano elle atmış mıydı, ben GS atarken çıkardığını hatırlıyorum anca. Anelka Süpermiş lan eheh. abi şu resimden gayet değiyor gibi görüyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 taraftar bakışı olmasın o nesi değişiyor yapma gözünü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 baş parmak ve işaret parmak topa değiyor? Eğer biraz yakından bakarsanız oradaki 2 karaltının gölge değil anelkanın parmakları olduğunu görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bu pozisyon o zaman da tartışılmıştı da,tam el mi değil mi diye ama herkes farklı birşey söylüyoyrdu,resimde değmiyor gibi evet,ama bundan 1 saniye sonra değiyor da olabilir.... Ne önemi var gerçi... Trabzon'da bizim artıkları toplama işini sevdi heralde,Nonda bu sene inanılmaz kötüydü,gitmek istiyor zaten,hayırlı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben topla el arasında taraftar kafası görüyorum? miyop muyuz beyler? olmadı galatasaraylı at gözlüklerini çıkarıp bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Yahu bunun galatasaraylılıkla başka bişeyle alakası yok ki =) 2 yorum da topun gol olmaması gerektiği yönünde geri kalanı işin geyiği sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yalnız anelkanın kafa çok iyi. vurma efekti vermiş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Taraftar kafası falan o Rewendor. Adam zenci tamam da SİYAH değil yani :p Burası da sıçrayışın doruk noktası ayrıca, buradan itibaren inişe geçiyor Anelka'nın eli. Daha sonra değme durumu da yok yani. Fotoğrafta görüldüğü gibi önce sağ elini bozuyor kalecinin, o eliyle içeri ittiriyor kaleci de kazara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 eli tam attigi yer degil ama orasi, dikkat ederseniz top coktan ele carpip saga dogru gitmis, bundan bi frame oncesi lazim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ya baggio bişey sorucam sana birisi gelip de " abi senin bu dünya üzerinde ettiğin her laf dünyadaki tek gerçektir " falan mı dedi? nedir bu herşeyi ben net şekilde bilirim kimse benden başka bişey bilemez tavrı? sen nesin? demek istiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ortada video var, fotoğraf var, yoruma açık bir şey değil. Belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yo ben bunu genel hıncal uluç tavrından ötürü söylemiştim tek bir noktada yoğunlaşmamıza gerek yok zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 O zaman alakasız konuda alakasız bir şekilde söylemek yerine, doğru olduğunu düşünmediğin mesajlarımı alıntılayıp karşıt görüşlerini yazarsın, tartışırız, insanlar da fikirleriyle katkıda bulunur falan filan. Böyle genellemeli kişisel saldırıyla yol alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bak işte yeniden başladık bence senin aşağılık kompleksin var. sana saldırdığım falan yok. neden saldırayım sana? neden ilgilendiresin ki beni? zerre umurumda değilsin de mesajlarını görünce gerçekten merak ettim. üslubunun farkında bile değilsin yazı yazarken yalnızca merak ettiğim birşeyi sormak istedim. bir moderatör olarak, nasıl benim alakasız bir mesaj atmamam gerektiğini biliyorsan, nondanın transfer threadinde anelkanın elle attığı golü tartışmaman gerektiğini de biliyorsundur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bana gelene kadar 20 tane dallı budaklı konudan konuya atlama var, şimdilik kilitlemedik biz de, öylesine konuşuluyor işte? Nonda'dan Baros'a, oradan ele, oradan Anelka'ya geldi mesela. Bu kadar kişinin arasından (Rewendor da dahil) bir tek bana laf et, aşağılık kompleksi yakıştır hatta, sonra "amacım kişisel saldırı değil" de üstüne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi rewendora niye laf söyleyeyim sorun senin mesajlarındaki üslubun benim için biz seninle gerçek anlamda türkçe konuştuğumuz halde anlaşamıyoruz çünkü sen inat ederek beni anlamamak için ekstra çaba sarfediyorsun bariz şekilde. neyse tamam bu kadar uzatacağını tahmin etmemiştim öylesine bir soruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 evde çekirdek yok.neyse mumu ve baggio tartışması ilginç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Zerre umrunda olmayan bir insana gelip gecenin üçünde, fotoğrafla videoyla belgeli bir şeyi açıklıyor diye laf atıyorsun, şey pardon soru soruyorsun. Soru da "neden senin her dediğin doğru sanıyorsun, sen nesin? bu saldırı değil haa." Ne cevap vermemi bekliyorsun ki? İnsanım diyeyim o zaman. Neyse dediğim gibi, bundan sonra böyle manasızca laf atmak yerine mesajımı quote eder bir cevap verirsin, katılmadığın yerleri söylersin falan, daha verimli olur belki. Dip not: O fotoğrafı koyma amacım "filenin sultanı - fenerasyon" geyiğiydi, "bakın değmiyor" değil. Ne bileyim orada bir hata olduysa açıklık getirir. Red; tartışacak bir şey bile yok ki elimde, Mumu'nun bana aşağılık kompleksli diyesi gelmiş işte ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben senin o fotoğraflı mesajını bile görmedim ki. forumun her dalında her yere attığın her mesaj için söyledim. çünkü bu konuda ilk mesajlarını gördüm ve 3-4 sayfaları okumadan bu mesajı yazdım. yani sonuç olarak zerre umurumda değilsin evet. aynı şekilde benim senin zerre umurunda olmadığım gibi. alınmaca gücenmece yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 "Forumun her yerindeki her mesajım için öylesine" soracağın şeyler için özel mesaj daha uygun bir yer olurdu o zaman, tabii amacın şov yapmak değil idiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 SAHDASJKDHASJKDHASDA pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 baggio kendi tartışman olduğundan kitlemiyorsun bunun yeri değil ayrıca gereği de yok kırıcı falan olmaya başlıyorsunuz yavaş yavaş yüzlerimizi görmesekte bu forumda birbirini tanıyan bireyleriz kapat gitsin konuyu çok içinize dertse msnde falan konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 eagle_dnz said: baggio kendi tartışman olduğundan kitlemiyorsun Öyle olması gerekiyor, "kes lan bana nası laf edersin" der gibi konu mu kitliyim abi yani :p Neyse zaten sustuk gibi. İyi geceler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar