Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nonda Seneye Trabzonspor'da

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:
Eto'o olabilir bak. Ama yok o da gelmesin. İncecik oğlan, bacağını eline verirler Türkiye liginde. Erhan Albayrak, Egemen Korkmaz, Hüseyin Çimşir, Mehmet Polat falan gibi kazmalar var bu ligde. Yeterince sakatımız var bi de onla uğraşmayalım.
Sizi Mehmet Yıldız paklar o zaman, gerisine kulp takıcaksın belli ki Rev =)
Ya da Servet'i forvete çekin, çok feci oynar şerefsizim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu pozisyon o zaman da tartışılmıştı da,tam el mi değil mi diye ama herkes farklı birşey söylüyoyrdu,resimde değmiyor gibi evet,ama bundan 1 saniye sonra değiyor da olabilir....
Ne önemi var gerçi...
Trabzon'da bizim artıkları toplama işini sevdi heralde,Nonda bu sene inanılmaz kötüydü,gitmek istiyor zaten,hayırlı olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftar kafası falan o Rewendor. Adam zenci tamam da SİYAH değil yani :p

Burası da sıçrayışın doruk noktası ayrıca, buradan itibaren inişe geçiyor Anelka'nın eli. Daha sonra değme durumu da yok yani. Fotoğrafta görüldüğü gibi önce sağ elini bozuyor kalecinin, o eliyle içeri ittiriyor kaleci de kazara.
Sosyal ağlarda paylaş

ya baggio bişey sorucam

sana birisi gelip de " abi senin bu dünya üzerinde ettiğin her laf dünyadaki tek gerçektir " falan mı dedi?

nedir bu herşeyi ben net şekilde bilirim kimse benden başka bişey bilemez tavrı?

sen nesin? demek istiyorum sana.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman alakasız konuda alakasız bir şekilde söylemek yerine, doğru olduğunu düşünmediğin mesajlarımı alıntılayıp karşıt görüşlerini yazarsın, tartışırız, insanlar da fikirleriyle katkıda bulunur falan filan. Böyle genellemeli kişisel saldırıyla yol alınmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bak işte yeniden başladık

bence senin aşağılık kompleksin var. sana saldırdığım falan yok. neden saldırayım sana? neden ilgilendiresin ki beni? zerre umurumda değilsin de mesajlarını görünce gerçekten merak ettim. üslubunun farkında bile değilsin yazı yazarken yalnızca merak ettiğim birşeyi sormak istedim. bir moderatör olarak, nasıl benim alakasız bir mesaj atmamam gerektiğini biliyorsan, nondanın transfer threadinde anelkanın elle attığı golü tartışmaman gerektiğini de biliyorsundur sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana gelene kadar 20 tane dallı budaklı konudan konuya atlama var, şimdilik kilitlemedik biz de, öylesine konuşuluyor işte? Nonda'dan Baros'a, oradan ele, oradan Anelka'ya geldi mesela.

Bu kadar kişinin arasından (Rewendor da dahil) bir tek bana laf et, aşağılık kompleksi yakıştır hatta, sonra "amacım kişisel saldırı değil" de üstüne :p
Sosyal ağlarda paylaş

abi rewendora niye laf söyleyeyim sorun senin mesajlarındaki üslubun benim için

biz seninle gerçek anlamda türkçe konuştuğumuz halde anlaşamıyoruz çünkü sen inat ederek beni anlamamak için ekstra çaba sarfediyorsun bariz şekilde.

neyse tamam bu kadar uzatacağını tahmin etmemiştim öylesine bir soruydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Zerre umrunda olmayan bir insana gelip gecenin üçünde, fotoğrafla videoyla belgeli bir şeyi açıklıyor diye laf atıyorsun, şey pardon soru soruyorsun. Soru da "neden senin her dediğin doğru sanıyorsun, sen nesin? bu saldırı değil haa." Ne cevap vermemi bekliyorsun ki? İnsanım diyeyim o zaman.

Neyse dediğim gibi, bundan sonra böyle manasızca laf atmak yerine mesajımı quote eder bir cevap verirsin, katılmadığın yerleri söylersin falan, daha verimli olur belki.

Dip not: O fotoğrafı koyma amacım "filenin sultanı - fenerasyon" geyiğiydi, "bakın değmiyor" değil. Ne bileyim orada bir hata olduysa açıklık getirir.

Red; tartışacak bir şey bile yok ki elimde, Mumu'nun bana aşağılık kompleksli diyesi gelmiş işte ne yapalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin o fotoğraflı mesajını bile görmedim ki.

forumun her dalında her yere attığın her mesaj için söyledim. çünkü bu konuda ilk mesajlarını gördüm ve 3-4 sayfaları okumadan bu mesajı yazdım. yani sonuç olarak zerre umurumda değilsin evet.
aynı şekilde benim senin zerre umurunda olmadığım gibi. alınmaca gücenmece yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...