Disease Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ya bu adam ciddi ciddi leonidas yaw http://www.manofest.com/content/images/joomgallery/img_pictures/celebrity_36/the_10_greatest_movie_badasses_of_all_time_83/king%20leonidas%20pretty%20pissed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2. oyundakinide sevmemiştim ben ama 3. cidden çok rezil olmuş ya. nerde 1 deki tip nerde diğerlerindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 max paynei max payne yapan o noir havasıydı. Bu bildiğin rambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Abi insan azıcık benzetir karakteri di mi ya? İlk oyun efsaneydi, ikincisi vasat üstü bi sequel 3.sü ise yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kaede said: max paynei max payne yapan o noir havasıydı. Bu bildiğin rambo aynen ya, "fırtına gittikçe şiddetlenirken ellerimi hissedemiyordum, dötüm adeta buz kesmişti" diye anlatırdı max abi, ben de çenemi avcuma dayayıp dinlerdim, ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Masquerade said: Nerden nereye.. davut güloğlu yönetir,gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Fatihin kadırgalarındaki(temsili resimler)leventlere benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 of ilk max süper ya. aradan 7-8 yıl geçti, tekrar kurdum oynuyorum. ^^ vakti zamanında bu grafikleri görünce oha Oha OHA OHAAA çekiyoduk, şimdi bi garip geldi köşeli adamlar falan ama yine de güzel be. max candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 nileppezdel said: Abi insan azıcık benzetir karakteri di mi ya? İlk oyun efsaneydi, ikincisi vasat üstü bi sequel 3.sü ise yalan.. Çok büyük hakaret... grr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bu forum iyice otorite kaynar olmuş. millet dereyi görmeden kurulanıyor ne iştir anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ya ilk Max Payne zaten bildiğimiz Marky Mark da, bu hali biraz mohawksız beyaz Mr. T'ye benzemiş. Max Payne, motel odaları ve adam gibi urban ortam olmadıkça, Max Payne olmaz. Rockstar'ın klasik mantalitesidir bu, ilk kanıtlarını GTA'nın Brit versiyonuyla falan görebilirsiniz. "Sistem güzel, ortam değişsin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mirage said: nileppezdel said: Abi insan azıcık benzetir karakteri di mi ya? İlk oyun efsaneydi, ikincisi vasat üstü bi sequel 3.sü ise yalan.. Çok büyük hakaret... grr. tersten led zeplin bey. böyle küfür görmedim ben. yahu ikincisinde film-noir havasını köküne kadar çektim içime, nasıl böyle bir şey dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 nileppezdel said: Abi insan azıcık benzetir karakteri di mi ya? İlk oyun efsaneydi, ikincisi vasat üstü bi sequel 3.sü ise yalan.. http://www.poster.net/simpsons-the/simpsons-the-scream-4900914.jpg edit: bu arada yeni Max Payne Homer'ı da andırıyor gibi geldi bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yeni max payne 7. sezon tony almedia meets niko belic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 nileppezdel said: Abi insan azıcık benzetir karakteri di mi ya? İlk oyun efsaneydi, ikincisi vasat üstü bi sequel 3.sü ise yalan.. OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bi adamın 15 sene sonra saçlarını kazıyın, 3 ay sakallarını ellemeyin böyle bişey olur zaten. max payne 3 aynı şekilde devam etse bence hiç bi olayı olmazdı bu tarz über bi şeyler olması hoşuma gitti açıkçası. ANCAK böyle bir überlik mi olmalıydı. hayır. bu ne lan. resmen kane and lynch'i birbirine EMBED etmişler böle bişey çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 o ss ler nedir oyle ya cidden. kaedenin dedigi gibi max payne'in butun olayi o muhtesem noir havasi. simdi onun yerine far cry vari bi ortam gelmis nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 lord_gorthaur said: arcane said: En yakışıklı oyun kahramanı kim Sam sen söyle? Prince of Persia (tu) ama kizlara sormak lazim :D tabi dante. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Valla ortamlar Bostanli-Cennetcesme civarlarini Max Payne de bizim Balcovali Hikmet abinin sinirli haline benziyor..sonuc olarak orjinalini alabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bnce yinede max payne 2 nin yerini tutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 son oyundan 12 yıl sonra geçen hikaye yap. herifi tee sao paolo'ya yolla. efsane deri ceketi çıkart. sonra vay efendim, max'in hayatında yeni bi döneme geçiyoruz. lan git yeni karakter yarat istediğini yap. güzel noir havayı piç etmişler anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Nerdeen nereye Max http://img371.imageshack.us/img371/6047/1247511979870.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 lol max'e hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 haber var mı hiç ya oyundan? sitesi de aynen duruyor. zaten ps3 öncelikli duruyor, hevesim kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 teaser güzel olmuş da tipsizlikte niko belic ile yarıştığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar