Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 fikrini beyan eden kişi gokturk, "Tebrikler bunu söyleyen ilk kişi sensin." diyerek onunla dalga geçen de sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 oyun güzel duruyo ama eski havası yok. çoğu sequelde yaşadığımız şey zaten bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 keltoş hali ve rio tabii meh de oynanış olarak oyun iyi gözüküyor. benim umudum arttı hayli son birkaç videoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bone said: şu oyunu beğenenler camdan atlasın, bizi uğraştırmasın eski max: http://i.imgur.com/zV1ge.jpg yeni max: http://i.imgur.com/kgUrn.jpg max 4 http://www.mersinyasam.com/files.php?file=a6_655961156.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=arwWmSlUKLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 abi o nasıl multi. herkes zamanı durdurursa nasıl olacak ki bu iş (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 eski oyundan ss konmuş.. http://www.youtube.com/watch?v=_17usOw7rbo&hd=1 of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 O nasıl multi öyle ya, manyak bir oyun geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ya çok eleştirdik ama galiba cidden efsane bir oyun çıkacak. sırf o multiplayer için alabilirim yani oyunu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 çıkış tarihi baya talihsiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sadece multisi değil, single'ıyla da olağanüstü bir oyun gelecek gibi gözüküyor. herşeyi geçtim şu karakter hareketlerinde geliştirdikleri fizik motoru OLAĞANÜSTÜ, böyle sağa sola koşarken karakterin vücudunu vs. iyi takip edin, ne dediğimi anlayacaksınız. Bu sene en çok beklediğim oyun resmen, en az Red Dead Redemption kadar hırsla bekliyorum bu oyunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 pardon ama multiplayer modunun şu action half-life 2'den ne kadar farklı olduğunu anlatabilir misiniz bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Esh said: abi o nasıl multi. herkes zamanı durdurursa nasıl olacak ki bu iş (=Sadece görüş alanındakilere etki edecek diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mascio, bullet-time? DarKRideR said: sadece multisi değil, single'ıyla da olağanüstü bir oyun gelecek gibi gözüküyor. herşeyi geçtim şu karakter hareketlerinde geliştirdikleri fizik motoru OLAĞANÜSTÜ, böyle sağa sola koşarken karakterin vücudunu vs. iyi takip edin, ne dediğimi anlayacaksınız. Bu sene en çok beklediğim oyun resmen, en az Red Dead Redemption kadar hırsla bekliyorum bu oyunu da oni ile bungie bunu 12 yıl önce filan yaptı ama şirketlerin beceriksizliği bayağı. hala myth'deki gameplay'e doğrudan etki eden fizik motoru kadar düzgün çalışamıyor havok bile, eye candy'den ibaret kaldı şirketlerin değerlendirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 rockstar'a guvenmiyorum bu gune kadar yaptiklari her pc portu sorunluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Multinin uncharteddan cok farki olmuycak gibi dusunuyorum hatta uncharted bundan daha hareketli. bullet time cok lazimsa fear seneler once yapti ztn. lol consolefag demenizden oncede gameplay xboxtan alinma demekki rockstar yine pcye bir nanik cekicek portlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Multisi Uncharted'tan ziyade Red Dead Redemption'ın modern Brezilya versiyonu olacaktır diye düşünüyorum. Aynı firma, aynı motor sayılır sonuçta :D @Sam, bunun Oni ile pek kıyaslanacağını düşünmüyorum. Tabii o dönem ki gameplay atlaması ve motorun kalitesi ile karşılaştırılabilir mi de max payne 3 bilemem, benim örnek vermeye çalıştığım şey aslında 2. tech videosundaki sahnelerden bazıları; http://www.youtube.com/watch?v=9FTvPSnkV5A 1:00 'dan itibaren hem karakter hareketleri hemde çevre ile etkileşimlerinden bahsediyorum. mesela bir başka güzel örnekte aynı videodan 2:30'dan sonraki prone sahnesi, tactical movementlar oyun içinde çok sağlam yer edecek ve bunun tek olmadığı belirtiliyor çoğu yerde, Myth için hiçbir fikrim yok yalnız :D 95 yılından beri PC kullanıyorum halen oynamadım onu, içimde büyük bir yaradır asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 littlebigplanet fizik motoru yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 o bambaşka birşey zaten, fakat oyunlar o motor kadar başarılı değil bence, en azından ben abartıldığı kadar zevk alamadım diyeyim :D ufak kuzenim it gibi oynuyordu gerçi asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/03/29/max-payne-3-multiplayer-hands-on-rockstar-brings-bullet-time-bursts-of-brilliance-to-deathmatch/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter multide bullet time olayına şurada açıklık getirmişler, kısaca bahsetmek gerekirse bullet time'ı uygulayacağımız rakibimizin yürüyüş hızı, aim hızında vs. bayağı düşüş olacak. Ses ve görüntü de etkilenecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 littlebigplanet, angry birds vs gibi değil de, fizik motoru oyunun temelini oluşturmadan, gameplay'e destek vermesini diyorum. myth'de böyle molotof kokyetlinin nereye düştüğü filan bile farkediyordu, oyunun temeli değildi ama bir faktördü, eye candy değildi. DarKRideR said: 1:00 'dan itibaren hem karakter hareketleri hemde çevre ile etkileşimlerinden bahsediyorum. işte karakter animasyonlarının birinden diğerine akıcı biçimde, takılmadan geçebilmesi olayını diyoruz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 evet hem o hemde video da bahsedildiği gibi max'in pozisyon almasının aim üzerindeki etkisi vs. de belirgin olacakmış. Yani şu gameplay videosunda fizik motorunun görsel olarak çok işlevsel olacağını rahatlıkla söyleyebiliyoruz fakat dediğin gibi gameplay etkisi bütün videolarda sadece 4-5 kere belirgin biçimde gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 çıkış tarihi yazın da uplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 15 mayis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 1 haziran steam ön satış başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar