Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Yakında şu olabilir. "Laiklere bu ülkeyi dar etmezsem..."
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 elaidi said: Uğur dündar 3 asırdır gazeteci. Adam melih gökçek gibi kim bilir kimlerle uğraştı da dünya dar gelmedi hala ortalarda keza mehmet ali birand da öyle. Melih Gökçek kim allasen ya. Bi de emin çölaşanı ben bitirdim demiyo mu ahhhhh.... Emin Çölaşanla programı izlememiş olsak yanmicam da allah kahretsin böle işi ya. Bu adama resmen kemik verdiler uğur dündar zaten kendisi vız gelir tırıs gider dedi. o kim dedi. en güzelide o bilmemne şort giyerken ben işimi yapıodm tarzı şeylerdi.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Melih Gökçek Kısa pantalonla geziyorken ben ülkenin bilinmeyen köşelerinden insanların derdini ekranlara taşıyordum.Ben 40yıldır gazeteciyim dedi. melih gökçek e ankara doğal gaz hattı girmiş hissi vermiştir bu laf.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 uğur dündardı değil mi talibanların olduğu bi gemiye mi atlamıştı ne helikopterden :)
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 melih gökçek hiç bişey hissetmemiştirki adam almaya alışkın. ağız bozar bu herif zorla ya.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 taliban değil çeçen askerlerinin arasına atladı avrasya feribotuna =)
elaidi Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Sen şimdi o adama türkiyeyi dar ediceğine inanıyosun. hahaahahahahahahaha. Adam çeçenlerin arasına atlamış belli ki insanlıktan eser yok.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kankası tayyibe güveniyor aslında.Şu seçimleri bi atlatsınlar Doğan grubunun ayağını kaydırmaya bakıcaklar artık. Ama önce Çalık grubunun parasına para katması lazım.Bunun içinde seçimden sonra yapılacak çok iş var. Sonra zaten DYH ayağını kaydırınca Uğurda birand da işssiz kalıcak.Çok iş isterlerse Atv kapılarını açar ellerinde kuran göğüslerinde iman haber sunarlar.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Emin Çölaşanı kimse alamadı işte gazetesine. Cumhuriyet istedi kendisi gitmedi gazete tazminatlardan batmasın diye hahaha. Incognito yazsa keşke ya.. Adamlar kendi şirketlerine de almazlar. ibret-i alem olsun diye.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 emin çölaşan bi gazetede yazıyor ya sözcü mü ne tam hatırlamıyorum edit: ulan anında atak iki harften :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Emin Çölaşan yazmıyor sadece program yapıyor. Eski yazıları Sözcü de çıkıyor diye biliyorum. Yalnız Hürriyette ayrı bi yavşak.Çölaşan ı kovdular tayyibe yaranmak için.Kovulma gerekçesi buydu.Hükümetle çok ters düşüyorlardı.Özkök öyle yazmıştı.Adama teşekkür bile etmeden kapı dışarı koymuşlardı. Şimdi n'oldu ? Alsalar ne güzel olur off. Bekir Çoşkun Yılmaz Özdil Emin Çölaşan =)
onthere Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tamamen saçmalık ötesi,seçimi kazanamazsa kesin uğur dündara bağlar sebebini. belki melihe yakışır ama bi ank.bb başkanına yakışmaz bu muhtar ağızları, gerçi muhtarda bile o ağız yokta hadi hayırlısı.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bu heriften o kadar çok iğreniyorum ki. Belki tayyipten fetuşşahtan daha çok. Ama yine seçerler bu herifi. Kafayı yedirir yine bir daha ki seçime kadar. Ondan sonrada marduk gelir zaten
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 valla iyi oluyor cok mutluyum. 3 milyar dolari varmis herifin, belgelenmis iddialar verilmis savciliga. Melih Gokcek insallah yargilanacaktir ogullariyla birlikte bu padisahlik ta sona erer, sirada da insallah Diger AKPliler var. umarim bu ulke silkinip uyanir.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bu milletin uyanması zorda en azından Ankara Melih Gökçek'i temizleyebilir yönetiminden umarım.
Toledor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Azmodai said: valla iyi oluyor cok mutluyum. 3 milyar dolari varmis herifin, belgelenmis iddialar verilmis savciliga. Melih Gokcek insallah yargilanacaktir ogullariyla birlikte bu padisahlik ta sona erer, sirada da insallah Diger AKPliler var. umarim bu ulke silkinip uyanir. Yanlış anlamayında, merak ettim nasıl açıklayabilmişler mal varlığını. Bir kaynak varmı bu mucize için
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 *mal* varlığı oldukça fazla gökçekgillerde Edit: Abso /Argo
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bugun ana haber bulteninde vardi, mhp baskan yardimcisi dosya dosya kanit bulmus ondan bahsediodu, savciliga vercez falan dedi.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 pek saygın melih gökçek, meydanlarda konuşma adabını ne kadar da iyi biliyor, tü tü tü maşallah
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 en üzüldüğüm şey bu adamın tekrardan seçilecek olması.
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Cuce said: ıyıde ugur dundar zaten melih gokceğe tek atıcak kalibrede bı adam http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11274862.asp?yazarid=249&gid=61 said: Organ mafyasıyla mücadelesinden ötürü, merkezi Washington’da bulunan Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu tarafından "başarı ödülü"ne layık görüldü. * Emlakbank hortumcusu "prens" Engin Civan’ın İsviçre’deki gizli rüşvet hesabını ortaya çıkardığı için, amiral gemisi Hürriyet’e "Bravo Gazeteci" diye 9 sütuna manşet olabilen tek kişi. * "Cumhurbaşkanı’nın yeğenidir, neme lazım, birader, başıma bi şey gelir" demedi, Murat Demirel’in Cayman Adaları’ndaki gizli hesabını ortaya çıkardı; milletin parasını bulduğu için TMSF’den "teşekkür plaketi" aldı. * Şimdi "mangal yürekli rolü yapan" arkadaşların "fasa fiso" dediği dönemde, Susurluk’un üstüne gittiği için, "siyasetçiler" tarafından hakkında "ölüm fermanı" çıkarıldı. * Enerji yolsuzluğunu deştiği için, yine "siyasetçiler" tarafından meslekten attırılmaya, yok edilmeye çalışıldı. * Çanakkale Şehitler Abidesi’nin tamamlanmasını, şehitliklerimizin ihyasını, Çanakkale ormanlarının yeniden yeşermesini "kendine dert edindiği için" Kültür Bakanlığı tarafından "hizmet ve onur ödülü"ne layık görüldü. * Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, çocuklarımızın geleceğine katkılarından ötürü "şükran plaketi" verdi... Engelli çocuklarımıza özel eğitim merkezi açılmasına katkılarından ötürü, "teşekkür beratı" aldı. * Gıda teröristleriyle adeta tek başına savaştığı için, teşekkür beratı almadığı Sağlık Bakanı kalmadı... Halk sağlığına katkılarından ötürü, tabip odalarından, diyetisyenler derneğinden, veteriner hekimleri derneğinden, diş hekimleri odalarından, Türkiye Gıda Güvenliği Derneği’nden sayısız ödüller aldı. Bugün bu ülkede tek tük sağlıklı gıda tüketebiliyorsak, bunu ona borçluyuz... * Turizme katkılarından ötürü, tarıma katkılarından ötürü, denizciliğe katkılarından ötürü, şehirciliğe katkılarından ötürü sayısız ödül aldı. Türk sporuna katkılarından ötürü ödüller aldı. Fenerbahçe yöneticisi olduğu halde, adalet terazisi şaşmadığı için, Galatasaray Üniversitesi öğrencileri tarafından "büyük ödül"e layık görüldü. * Onlarca üniversite, yüzlerce lise tarafından defalarca "yılın gazetecisi, yılın televizyoncusu, yılın habercisi, yılın anchormani" seçildi. * 40 yıl... 2 bin küsur ödül. * En son, İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’ne 10 trilyon lira yardım topladığı için "onur ödülü" aldı... Bağımsız sivil toplum kuruluşlarının anketlerinde, yıllardır, hep, "en güvenilir kişi" çıktı. * Uğur Dündar o. * Melih Gökçek’in "Türkiye’yi ona dar edeceğim" dediği Uğur Dündar... * Haklı aslında. Türkiye Uğur Dündar’a dar edilmeli ki, Melih Gökçek gibilerine bol gelsin!
Öne çıkan mesajlar