Arma Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Az önce Kanal D de Saadet partisi mitingini gösterirken bir pankart açmış adamın biri. ''Mevlana Tayyip'i tanısaydı sen gelme derdi'' yazmış. Çok iyi pankart. Paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 onun yolu herkese açık, tayyibe bile. ama o gelmek ister miydi, o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tayyip de daha da gelmem derdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 vazgeçtim yazmam böyle baş ağrısı gibi bıdı bıdı sürüp gidecek konulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tayyip'i değil de mevlana'yı aşağılamış direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mevlananin ogretisine tamamen ters bisey soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Abi ne kötü bir topic bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tayyipte mevlanaya dava açardı hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 desin nolucak tayip'te ona ananıda al git derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Salak yobazlar Mevlana'yı benimsemiyor mu, uyuz oluyorum.. Onların atarlı egoist tanrı konsepti ile Mevlana'nın tanrı konseptinin alakası yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aquila said: mevlananin ogretisine tamamen ters bisey soylemis. Ben o açıdan hiç düşünmemiştim :(. Haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Slat said: Salak yobazlar Mevlana'yı benimsemiyor mu, uyuz oluyorum.. Onların atarlı egoist tanrı konsepti ile Mevlana'nın tanrı konseptinin alakası yok.. çok güzel bi tespit olmuş slm tbrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mevlana chpliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 irenikus said: tayyip de daha da gelmem derdi zaten Lopeth said: tayyipte mevlanaya dava açardı hemen Masticore said: desin nolucak tayip'te ona ananıda al git derdi Eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Dennis said: Mevlana chpliymis i hope a troll dies..right now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Eheh bir kere trollük yaptık, ölsün dediniz. Aslında tam trollük de sayılmaz, yıllardır yapılan saçma birşeydi şu. X şunu tanısaydık Y derdi, şöyle yapardı diyerek kendi düşüncelerini geçmisteki büyük sahışlara yapıştırmaya çalışan "uyanıklar!" her zaman çıkıyor işte. Ben chpliydi demişim çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yeni değil o söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Geyik =/= Troll. L2internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 xunn said: Geyik =/= Troll. L2internet ağzından öpcem kaç kere dedim şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu konu kitlenir kardeşim kokusuu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 topiğe 10 üzerinden 2 veriyoruz ve haftanın rüküşü ilan ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Verin abi düşünmeden açılmış fail bir topic oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Artistlik yapma dergahını yıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 "ne olursan ol ****** git" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar