Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Eskişehirspor 22.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Eskişehirspor'u Ali Sami Yen'de ağırlıyor. İki takım hakkında son bilgiler, istatistikler, hava durumu...

Stadyum: Ali Sami Yen
Tarih: 22 Mart 2009 / Saat: 19:00
Hakemler: Bünyamin Gezer, Serkan Gencerler, Ekrem Kan, Mustafa ilker Coşkun
Hava Durumu: Maç günü İstanbul'da yağışsız ama bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 11, en düşük ise 6 C derece olacak.
TV: Lig TV
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kocaelini falan bilmem de GS maçı ters. Takım yorgun, moralsiz, bu hırsla asılırsa belki kazanırız. Eskişehir de çok güçlü rakip değil tabii bunun da etkisi var kazanmada.

Ama GS'nin kötü huyu işte, ne zaman rakipleri puan kaybetse GS de kaybeder. Umarım bu sefer de böyle olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Takım artık öyle bir duruma geldi ki, Baros, Arda vb. gibi oyunculardan biri oynamayacağı zaman maçı izleyesim gelmiyor. Kaldık yine bugün Nonda ve Ümit'e. Şu takımda forvet kalmadı ya Baros'tan başka, ona yanarım. Hiç değilse Serkan Çalık olsaydı, çocuk maç boyu ordan oraya koşuyordu.

Takım artık bu maçın öneminin farkındadır. Önümüzdeki 4 takımın birden puan kaybettiği haftada bizim de puan kaybetmemiz artık şampiyonluğa havlu atmak demektir. Hadi bakalım hayırlısı, akşam yine formamı giyip izleyeceğim maçı :D

edit: Emre Toraman cezalıymış, tüh be :S
Sosyal ağlarda paylaş

valla batuhan kahraman olmaya çalışacaktır çünkü sağlam beşiktaşlı bu da bana göre baya bi dezavantaj eskişehir için. ha efsane bir maç çıkarabilir mi? çıkarabilir ama diğer ihtimal daha yüksek bence

gs yenecektir lig de 3 takım arasında devam edecektir benim tahminim.

ama gs eskişehire de puan kaptırırsa gs'de ortalık karışabilir gibi geliyor hadi bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

1. hakemler çok tehlikeli, kare as gibiler, bakalım neler olacak bu gece

2. bülentin çekirge sihri hamburg maçıyla sona erdi, bakalım yine içersinde bir kaybetmeme korkusu mu olacak yoksa perşembe şokundan sonra nerede olduğunu hatırladı mı

3. ileri uçta yine alternatifsiz olarak nonda ve ümit karan oynayacak, ben olsam ikisini de kadroya bile almam, kewelldan stoper oluyorsa forvet hayli hayli olur, ya da paf takımdan biri bile çok daha faydalı olabilir diye düşünüyorum

4. Galatasaray bu maçı kazanır ise ciddi şekilde şampiyonluk yarışına katılır, ama herhangi bir aksi sonuçta ( ki gelecek sezon için ben bunu istemiyor değilim ) bülentin bileti 12 Nisan 2009 olarak hazırlanır, feneri yener ise 31 Mayıs 2009 'a uzar.

5. İki sezondur aynı şeyi söylüyorum, Galatasaray'ın başına takımdaki futbolculardan çok daha vizyonsuz ve futbol fakiri teknik adamlar getiriliyor, oysa ki rahat bıraksalar şu anda TSL 'de ciddi puan farkı ile önde olabilir ve UEFA kupasında yoluna devam ediyor olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...