Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 said: Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Eskişehirspor'u Ali Sami Yen'de ağırlıyor. İki takım hakkında son bilgiler, istatistikler, hava durumu... Stadyum: Ali Sami Yen Tarih: 22 Mart 2009 / Saat: 19:00 Hakemler: Bünyamin Gezer, Serkan Gencerler, Ekrem Kan, Mustafa ilker Coşkun Hava Durumu: Maç günü İstanbul'da yağışsız ama bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 11, en düşük ise 6 C derece olacak. TV: Lig TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ne desem boş :) eskiden olsa garanti maç derdim.samiyende falan.ama güvenemiyorum. o kaleci varken kalede herkez yener galatasarayı en az 1 gol yicez ama sora bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ne desem tersi çıkıo ama batuhan çakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 en çok üzüldüğüm şey ise bi 90dk daha umit karan veya nondaya katlanıcam kansere bi adım daha yaklaşmış olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Abi artık şu ümit yine bencil oynayıp apuk sapuk işler yaparsa, gidicem lig sonuncusuna vericem parasını, beni galatasaray maçında 10 dk oynat dicem, girip kırıcam ümitin bacağını. Öyle böyle değil sinir oldum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tek hedef 3 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 gs nin yenilmesi dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Buyse said: ne desem tersi çıkıo ama batuhan çakacak Batuhan cezalı değil mi? Bu arada Ümit iyiydi sanki be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 enflasyon düşer hükümet düşer kocaeli babayı düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Valla kocaelini falan bilmem de GS maçı ters. Takım yorgun, moralsiz, bu hırsla asılırsa belki kazanırız. Eskişehir de çok güçlü rakip değil tabii bunun da etkisi var kazanmada. Ama GS'nin kötü huyu işte, ne zaman rakipleri puan kaybetse GS de kaybeder. Umarım bu sefer de böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Emre Toraman oynuyor mu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Takım artık öyle bir duruma geldi ki, Baros, Arda vb. gibi oyunculardan biri oynamayacağı zaman maçı izleyesim gelmiyor. Kaldık yine bugün Nonda ve Ümit'e. Şu takımda forvet kalmadı ya Baros'tan başka, ona yanarım. Hiç değilse Serkan Çalık olsaydı, çocuk maç boyu ordan oraya koşuyordu. Takım artık bu maçın öneminin farkındadır. Önümüzdeki 4 takımın birden puan kaybettiği haftada bizim de puan kaybetmemiz artık şampiyonluğa havlu atmak demektir. Hadi bakalım hayırlısı, akşam yine formamı giyip izleyeceğim maçı :D edit: Emre Toraman cezalıymış, tüh be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Baros niye yok yaw, cezalı mı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Eskişehir im bu maçla çıkışa geçer umarım.haftaya da fb ile maç, durumumuz kritik, puan çıkartmamız gereken maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 cavanagh said: tek hedef 3 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 batuhan karadeniz'den patlama bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 baros cezalı evet :( lincoln de ilk 11 de olmayabilir.batuhan ve youla dan gol bekliyorum.gs en az 3 gol atmalı ki 3 puanı alsın yoksa kalede kesin 2 gol görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bulent korkmaz lincolnu oynatmazsa salaktır adamı iyice küstürmesinler.oynadıgı kadar oynasın.hiç bişi yapmasa 2 asist yapar.lincoln olmadan nonda monda nasıl gol atacak.kanser olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Trabzon maçında sarısı vardı galiba. Edit:Baros için konuşuyorum biraz geç oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 valla batuhan kahraman olmaya çalışacaktır çünkü sağlam beşiktaşlı bu da bana göre baya bi dezavantaj eskişehir için. ha efsane bir maç çıkarabilir mi? çıkarabilir ama diğer ihtimal daha yüksek bence gs yenecektir lig de 3 takım arasında devam edecektir benim tahminim. ama gs eskişehire de puan kaptırırsa gs'de ortalık karışabilir gibi geliyor hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 1. hakemler çok tehlikeli, kare as gibiler, bakalım neler olacak bu gece 2. bülentin çekirge sihri hamburg maçıyla sona erdi, bakalım yine içersinde bir kaybetmeme korkusu mu olacak yoksa perşembe şokundan sonra nerede olduğunu hatırladı mı 3. ileri uçta yine alternatifsiz olarak nonda ve ümit karan oynayacak, ben olsam ikisini de kadroya bile almam, kewelldan stoper oluyorsa forvet hayli hayli olur, ya da paf takımdan biri bile çok daha faydalı olabilir diye düşünüyorum 4. Galatasaray bu maçı kazanır ise ciddi şekilde şampiyonluk yarışına katılır, ama herhangi bir aksi sonuçta ( ki gelecek sezon için ben bunu istemiyor değilim ) bülentin bileti 12 Nisan 2009 olarak hazırlanır, feneri yener ise 31 Mayıs 2009 'a uzar. 5. İki sezondur aynı şeyi söylüyorum, Galatasaray'ın başına takımdaki futbolculardan çok daha vizyonsuz ve futbol fakiri teknik adamlar getiriliyor, oysa ki rahat bıraksalar şu anda TSL 'de ciddi puan farkı ile önde olabilir ve UEFA kupasında yoluna devam ediyor olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hakem konusuna katılıyorum.hakem maçı iyi yönetirse efsane bir maç olur.ama çok zor gibi.umarım kazanırızda zirveye yaklaşırız. bu arada servet sezonu kapadımı?en azından fb maçına kadar iyileşme ihtimali yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi pes sen hala burda bülent diyosun. ayıp ya ayıp. hangi vasıfla o adama o lafları ediyosun, adamın transferleri falan mı yanlış çıktı nedir yani adam naaptı be geleli alla alla.. maça gelirsek bence berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Khelben, yaptığı değişikliklerle rakim takım hocasına bile şaşkına çevirebilen nadir hocalardan biridir bülent. Daha birşey söylememe gerek var mı ? ya da bülentin daha başka birşey yapmasına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hamburg maçından mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar