EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Kimse Duvara karşı espirisi yapmadı mı hala ya :D Kocaman duvar var Sibel Kekillisiz olmazdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 O da doğru. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 raider said: Sparkcaster said: robinsondaki son kitabı kim sipariş etti lan bugün haha ben ettim sanırsam :D AHAHHAHAHAHAHAHA benim o , az sonra almaya gidiyorum :D haftasonu mail geldi buyrun gelni alın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kadıköy'de greenhouse mu ne vardı, orda kitaplardan birini gördüm ama hangisini hatırlamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ekşi sözlükteki başlığını sakın okumayın, uyarayım da. troll dolmuş, spoiler kodu bile kullanmadan spo veriyorlar sırf gıcıklık olsun diye, bayağı kritik spolar da var, bi anda çat diye küfrettirecek ciddi spoiler alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi burda ağır spor yazıncada okuyorlar kitap başlıgında da burda da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 EricCantona said: Kimse Duvara karşı espirisi yapmadı mı hala ya :D Kocaman duvar var Sibel Kekillisiz olmazdı :P hahahahahah arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abooww shaeyimi oynıycakmış kekilli dorffakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Red said: abi burda ağır spor yazıncada okuyorlar kitap başlıgında da burda da sdf ben uyarımı yapayım da, insanlar yanmasın. merak edip okuyacak varsa da kendi bilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 DA2019 said: Chris_Metcalf said: Sibel Kekilli ... Shae (2 episodes, 2011) imdbde bu yazıyo castta :O Sanıyorum littlefinger ın evinde çalışıcak 2 bölüm. Yoksa ne alaka? Yani: Shae is a young prostitute who comes into the service of Tyrion Lannister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben o kızı daha güzel hayal etmiştim.sibek kekili çirkin suratlı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sanıyorum bu rolden sonra sırtı yere gelmez Kekilli'nin. Yürür, gider. Blockbuster filmlerde de görmeye başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Rolü çok önemli bir rol değilse pek dikkat çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Rewendor said: Rolü çok önemli bir rol değilse pek dikkat çekmez. baya uzun süreli bi karakter ama. 1-2 bölümlük birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kitap konuşmak yasak! yazıyo güya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sirti yere gelmese duvara gelir, farketmez. zaten baya bilinen bir oyuncu, testisli odulleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 En azından sahnenin hakkını veriyo kimse ona laf atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Sparkcaster said: EricCantona said: Kimse Duvara karşı espirisi yapmadı mı hala ya :D Kocaman duvar var Sibel Kekillisiz olmazdı :P hahahahahah arkada kalmasın ahah bu harbi arkada kalmasın;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bende basladim indirmeye once kitaplari okurum diyordum da sabredemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ahaha çok güldüm :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Stannisi çok merak ediyorum ya inşallah bu bölümde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 8. bölüm çok iyimiş lan izledim az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Nasıl izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar