Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 masticore abi en son altinci bolum yayinlandi tvde, ama hbo iphone appleri icin ozel olarak 7yi bir hafta onceden release etti ararsan bulabilirsin 7yi internette ama tvde gelecek hafta yayinlanacak normal akisinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 küheylan said: 7.bölüm lan tam kral vasiyetini anlatıyordu, yönetim emrini veriyordu dondu bu. ileri de sarılmıyor kafayı yicem. düzelmiyor, beklicez pazartesiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 rahatsiz said: http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=85612 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 7. lanet olsun böyle diziye, böyle bölüm mü bitirilir be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mighty_THoR said: 7. lanet olsun böyle diziye, böyle bölüm mü bitirilir be! ABİ Bİ KERE DE ŞU DİZİ Ha...t.r demeden bitirsin bi bölümü 7yi izledim internetten şimdi haftaya pazartesiye kadar beklemem gerek offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi rica ediyorum, eksisozlukteki basliga tiklamayin bugun. RICA EDIYORUM BAK. owencan spoiler vermis. ama oyle boyle degil, umarim yanlistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şimdi söyledin herkes gidip bakçak hahah zaten o spoilerı herkes dizi başlamadan biliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Rewendor said: Flassh said: küçük starka saldıran barbarlar bunlar white walkers falan diyordu, duvarın arkasından mı kaçıp gelmişler yani, helal [spo=behzat ç'nin kızı] yok yahu kılıcı takınca ölen white walker mı olur?[/spo] yok o barbarlara white walke demedim zaten, cümle karışık olmuş. bunlar kendi aralarında konuşurken güneye gidiyoruz hiç değilde orda white walker yoktur gibin cümle kurmuşlardı. demek istediğim de bu barbarlar duvarında arkasından mı kaçıp gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Evet, wildlingler duvarın arkasından kaçmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 değilmiş sdf evet whitewalker olmayan yere gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bende onu anlamadım nasıl kaçıyolar ya, 1 tane delik yok mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 duvarın sol tarafı hatırladığım kadarıyla denizdi yüzmüşlerdir sdfşljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Deniz var; ayrıca tüm duvarayı koruyamıyorlar, sayıları yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 beyler ekşisözlükte cidden kötü spoiler var, 1-2 gün önce dayanamayıp a wiki of fire and ice'da yemiştim ben onu da ben ettim siz etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sparkcaster said: bende onu anlamadım nasıl kaçıyolar ya, 1 tane delik yok mu zaten Duvar kıtanın bir ucundan öbür ucuna uzanıyor. Night Watch'ta orda olmaktan pek mutlu olmayan 1000 kişi var sadece. O yüzden Wildlingler arada bir sızabiliyorlar yada raidliyorlar duvar yakınındaki kasabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 o spoilerı tahmin edebiliyorum.fakat tahmini kolay birşeydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi çin seddi çekiyosun kim neresinden sızcak deniz dışında, bu çok büyük bi boşluk bence, asansör kurularak çıkılabilen bişeyi tırmanarak aşacak halleri yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Tırmanıyorlar işte. Arada düşende oluyor yada yukardaki bir guarddan taşı yiyip ölen fln ama arada tırmanmayı başaranlar oluyor işte. Tabii bayaa uzun sürüyor tırmanması. Yada altından geçiyorlar. Rangerların bile bilmediği tüneller ve gizli geçitler var. Edit: Bir de kitapta sırf asansörle çıkmıyorlardı. Merdivende vardı gayet normal yürüye yürüye çıkıyorlardı. Sam korkuyordu hatta asansörden :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ne seddi aşmaya ne de onda delik açmaya güçleri yetemiyor değil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 farkedilmeden tek tük geçme olabiliyor ama ordu vs gibi kalabalık farkedilmeden geçemez. bu şekilde söyleniyor kitapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kitaplılar gelmiş kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Dizideki bir olayı açıkladınız yavaşça kitaba kayarak ama duralım burada. Bilgiden çok common sense olduğundan açıklamalar kaldırmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben kitapsızım ama kitaplı olmak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bi dahaki hafta 7 tane finalim var hazır bu hafta sınavlarım azken dayanamadım izledim 7yide fena bölüm olmuş. sınavlar bitsin direk sipariş veriyorum kitapları olmayacak böyle. 7 ya nedir bu stark'ın çilesi targeryan duvar derken efsanevi bir dizi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şöyle bir bakayım dedim de.. çok boku çıkıyor ya ilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar