RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 white walker nedir biraz anlatır mısınız?UNdead oldugunu anladımda undeaddan farklı gibilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 spoiler a koyun ama ben seyrederek öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 wikiden mikiden oku abi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 aşırı satır satır birebir arayacak manyağı değilseniz dizi süper gidiyor. bişi bilmiyorsanız süperden de süper gidiyordur herhalde. mekanlar olmuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bisey bilmeyenin kafasi allak bullak olmustur bence su bolumden sonra. intro cok iyi yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 valla allak bullak olan varsa 1haftası var. 600-700sf mi neydi ilk kitap öle bi hızla okuyacaklar ki, kendileri bile inanamayacak. sonra finallerden falan kalıcaklar garibanlar. yaz okulunda da devamını okurlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 boromir reisin kılıcından istiyorum.duvarıma asacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi konunun adını değiştirin ama. olmuyore böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 DEV SPOILER olm bu sean bean de hep olen adamlari oynuyo lan, yazik valla. gerce lotrda boyle kahramanca falan filan ayagina yattilar ama burda direk aliyolar kafayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kitabı okumadım ama dizinin gideri var. dizilerin maliyetleri artmaya başladı son 2 senedir. Zırhları falan güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ak yürüyenler çok kötü geldi bana ya. (yanlış anlaşılmasın isim olarak) daha orjinal birşey bulunsaydı keşke. birebir çevirmek şart değil bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ohhh sonunda seyrettim, guzel olmus, intro super ozellikle ve direwolf yavrularini alip bagrima basasim geldi, bu kadar mi sevimli olunur bea! biraz hizli geldi bana ama ilk bolumdur, olsun. bi de cokzel bi yerde kesmisler, benim kitaplari okumayan kocam mesela anaaaa diye kaldi :P kitabi okumayan bisi anlamio diil yani, onlara daha bile heyecanli, adam bekliyo bakalim bran kardesimize noolacak, soyletmiyo bana sonunu ehe targaryen kardeslerin nicin gozler violet degil ama? bi lens takamamislar mi, peh. khal drogo'nun goz makyajini pek begendim ama gozler sacindaki canlari aradi. birebir ayni degil kitapla tabi ama yine de bicok uyarlamadan daha sadik kalinmis, ben begendim, hadi yeni bolum gelsin bu cok cabuk bitti =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 direwolflar direwolf degil, duz kopek. zaten bi braninkini gosterdiler, halbuse aryanin, jonun hayvanlarla samimiyeti onemli, kral gelince verilen yemege hic ozen gosterilmemis, bi de bran dusmeden duyduklari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bakalim buyuyunce neye benzicek sipalar :P tabi canim bi suru sey eksik ve hizli gecilmis ama ikinci bolumu gormeden bisi demiyciiiim, umarim bu ilk bolum oldugu icin bi gaz hizli hizli gitmistir. sogutma beni diziden aquilacaam, eksikse eksik, beklioruz aylardir yillardir, en sevdiim kitabimin en sevdiim dizisi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 umarım tüm paraları bu ilk bölümlere akıtıp 3-4.bölümden sonra "cgi'dan kestik. bilmem nereden kestik" diye gelmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yok, heralde bundan sonraki olaylara daha fazla agirlik vermek icin bunlar hizli gecilmis, zaten buralarda karakterlri tanimak ortami gostermek, tarih, mevzular filan var, onlari da zaten ekleseler 35 bolum olur sezon. kurtlarla ilgili olay da sikinti sokudugum kadariyla UK yasalaryila iligili biseylerdi, cocuklarin yakininda "vahsi" hayvan bulunmasi yasak gibi biseyler vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Kitabi okumadimda su sarisin hatun ve abisi b.elf gibilermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 leonidasın manitayı akşam simidi gibi yediler spartalılar nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ikizi abi, yabanci deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yok abi elf filan değil onlar robertin tahta geçmeden önce onlar hüküm sürüyor robert hepsini temizletiyor. son kalanlar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 spoiler'ın kullanılmadığı tek dizi başlığı bu herhalde. biraz özen gösterin yahu. kitabı okuyan 3-5 kişi var diye, herkes okumuş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 aksiyon olcak mı çok sıkıldım kitabı okumadığımdan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar