Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 indirdim 6 bölüm, bi ara izleyeceğük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 df said: // yassah - gerge ilk mesajda var link. indirdim izledim. görüntü ortalama dizi stream sitelerindeki gibi. 540 mblik versiyona yakın görüntüde. şu linkten bi ben mi beceremedim videoyu açmayı? abuk subuk sayfalar çıkıyor nedense. ilk mesajdaki linkte kurbağa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 starkın verdiği kararlar sahnesi kralın gerzek orospuya attığı tokat sahnesi birde son sahne iyiydi geri kalanı niye iyi değildi diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 7 NE BİÇİM BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 nerden izliyosunuz lan 7yi link verin özelden madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 YOU WIN OR YOU DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Tyrannus said: ben khal dragodan inanılmaz korkuyorum küçücük kız nasil korkmuyor ya kız veriyor abi, sen veriyor musun? ben versem ben de korkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 link patlamış harbiden. zamanında indirmişim iyi ki =) upload yapayım dedim ama 1,5 saat geri sayım yapıyor. =) kalsın arka planda. o zamana kadar bulamazsanız veririm linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 2 bölüm birden mi cikti simdi kafam karisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ohh zamunda ya düşmüş gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yedinciyi bulamadım, neyse bekleyeyim bari. 6 viserys'e ne yapacaklarını tahmin ettim, marcus crassus'un hikayesi direkt heh. yalnız ned'i faka bastırdılar kötü, mountain cidden yapmadı da onların üstüne mi yıktılar acep. bu cofri'nin sarı saçlı olmasının nedenini de tahmin etmiştim, tam bir inbred tipine kadar heh. bir habsburg çenesi eksik. mountain'i karşı kıyıya yollasalar da tarumar etse khal drago'yu, boşa harcanıyor adam. yaşnız tyrion için savaşan eleman onun kendi adamı mıydı orayı anlamadım? bir de dövüşle serbest kalınabiliyorsa iyiymiş heh. TAHMİN, KİTAPLARI OKUMADIM: bizimkiler gereksiz birbirlerini yoracaklar ve khal drago intikam için işgale gelecek gibi bir kurulum oluşuyor iç savaş durdurulamazsa. konan önderliğinde kızılderili moğollar denizi aşıp gelecek sanki. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 vaniLLe said: 2 bölüm birden mi cikti simdi kafam karisti? hea evet dusuncelihayvan said: ohh zamunda ya düşmüş gogogogo oh yeah man bu stream sitelerine de kafam girsin ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben warezden buldum ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7yi telefondan indirip izliyom madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 özel mesaj attım ya yeto kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Ozaman eve gidince iLerim. Bu mobilpati ozelmesaji bile goatermiyo bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi allah kahretsin ya. 2 hafta izleyemicem şimdi.. şu kitabı oturup bitircem, sonra diğer kitabı okumak için yanıp tutuşcam, ulan seri de bitmemiş daha yeni çikiyor 5. kitap. çok büyük sıkıntılardayım. her bölümün de böyle bitmesi çok zoruma gidiyor arkadaş. ÇOK İYİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Demonoid de 400 mb lik bir versiyon var. Stream uğraşmak istemeyenler indirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kitabın sonlarını okumadım ama son 3 bölümde enteresan şeyler olmicak gibi bir his var 2. sezon olur herhalde ibşiler viserys bu lavuk hep böyhle mi kalacak yoksa kılasik kötü adam mı olucak ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ooooofff Ned Stark çok çok yanlış yaptı abi orda mountain'ın evini basma emrini vermesiyle... yani iç savaşı garantiledi resmen.. offf adamlarda para var starklar pek fazla bişey yapamicak bence çok tatsız olaylar olcak ama hadi bakalım gaz bölümler beklemekte bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 6 yı izleyenler açsın http://images.4chan.org/tv/src/1306162834192.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 6. bölüm oha nası öldürürler lan o herifi. başrol falan değil miydi o bu prensde herhalde ensest çocuk ? d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7 nası çıktı ya 6 çıkmış gözüküyor wikide falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 freshon'da 7. bölüm gözüküyor indiriyorum bakalım nasıl kalite (webrip nogrp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 boşuna indirmeyin ben baktımda yazık gunah izlenmez o kalitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 Sonraki 67.sayfa (Toplam 236 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7 nası çıktı ya 6 çıkmış gözüküyor wikide falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 freshon'da 7. bölüm gözüküyor indiriyorum bakalım nasıl kalite (webrip nogrp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 boşuna indirmeyin ben baktımda yazık gunah izlenmez o kalitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar