aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 agir deil ama, suprizi kacmis asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 shamalayamayanın bi tek filmi var onun da spoilerı her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Baska filmlerinin de spoileri olabilir. O sakat adam kotu adammis. Koydekiler aslinda gunumuzde yasiyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://viewers-guide.hbo.com/game-of-thrones/#!/guide/houses/ site konulmustur muhtemelende spoiler olmasın diye onceki sayfalara bakmıyorum topicin. çok çok başarılı hbonun resmi sitesi. spoiler yok hiç. dizide gormediğimiz karakterler yok resim olarak falan. sadece aile ağacında gozukuyolar. ozellikle map bolumu cok iyi anlatıo olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 güzel de chrome'da çakıyo site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 chrome da sorunsuz giriyorum. eksik addon olabilir sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hah böle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 df said: chrome da sorunsuz giriyorum. eksik addon olabilir sende. bende de sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/atkafali.jpg http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/ko.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 anlaşıldı daha 3 4 bölüm daha yok heyecan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hedegog said: güzel de chrome'da çakıyo site chromeda sorun yok, senin pcde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 escape said: anlaşıldı daha 3 4 bölüm daha yok heyecan falan. insaf. sırf farklı düşünüyor görünmek adına yapıyorsun gibi geliyor şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 o site baya iyimiş yanlız bütn adamların tarihi, dinleri falan herşeyin açıklaması var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 escape said: anlaşıldı daha 3 4 bölüm daha yok heyecan falan. ilk sezon 10 bölüm değil mi zaten? şu anda 5. bölümdeyiz..ağzından yel alsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 action rpg değil sade rpg bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aluriel canım kardeşim 5. bölümü yeni izliyorum öle salladım o postu ehehe neyse şimdi izledim geldim. birkaç sorum var. son sahnelerde kraliçeyle kralın konuşmasındaki "onu hatırlıyormusn" mevzusundaki "o" kimdir kardeş? bende yok orası. herşey iyi güzel o hayvan gibi cocuk annesinin memesini emiyo oraya cok güldüm. (anladım ordaki herşeyi) ulan koskoca ned stark!! kış tepesinin kralını yaralayıp adamlarını öldüren o lavuk kim oluyor? o sarışın lavuk kim oluyorda ned e o şekilde davranıyor? emri kral mı verdi? tamam kardeşini geri istiyor ama sen mafya gibi mekan basıp bi büyük bir mafya babasını savunmasız yakalayıp nasıl olurda bacagından yaralarsın? bunun arkası gelmezmi kardeş? adamın kıcından kan almazlarmı? son bölüm güzeldi gayet ama bu anlattıgım yerler gerçekten canımı sıktı benim. atladıgım bişimi var teşekkrler iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 escape said: neyse şimdi izledim geldim. birkaç sorum var. son sahnelerde kraliçeyle kralın konuşmasındaki "onu hatırlıyormusn" mevzusundaki "o" kimdir kardeş? bende yok orası. Lyanna Stark, Ned'in kardesi. Robert'in nisanlisi iken veliaht prens Rhaegar tarafindan kacirildigi icin, Robert'in tahta gecmesiyle sonuclanan isyan cikiyor. Isyan sirasinda Lyanna oluyor veya olduruluyor. Sonrasinda Robert Cersei ile evleniyor. escape said: o sarışın lavuk kim oluyorda ned e o şekilde davranıyor? emri kral mı verdi? tamam kardeşini geri istiyor ama sen mafya gibi mekan basıp bi büyük bir mafya babasını savunmasız yakalayıp nasıl olurda bacagından yaralarsın? bunun arkası gelmezmi kardeş? adamın kıcından kan almazlarmı? Jaime'in hareketi akillica degil; zaten bir sonraki bolumde bunun sonuclarini gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 komutan sen olmasan napacam kanka burdaki insanlar cevap vermiyor hiç bana. saoalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 gene hicbiseyden bi bok anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 escape direk 5. bölümden mi başladın izlemeye? nasıl sorular onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.imdb.com/name/nm4380268/ bu verildi mi? bu arada kimdir nedir hiç bilmiyorum lan adamı, hertürlü filmde falan da oynamış. fake falan mı lan, kendimi sazan gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 o hangisi ya? googleda resmi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://2.bp.blogspot.com/-teipCrUZGUE/TVVSpWTJkkI/AAAAAAAAAck/-KFX5QdnD9M/s1600/Epic_Facepalm_by_RJTH%255B1%255D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 vaniLLe said: o hangisi ya? googleda resmi bile yok. inci saldırısı falan herhal. çok bilmiyorum imdb yi yapılıyor mu öyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar