Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 targaryen kızı diyor işte, kitabı okusanız hepsinin açıklaması orda var aslında sdf, kız orda kendi benliğini bi anlamda yeniden keşfediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 lan bende diyorum ne diyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sansa kim abi ya sansar dğil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sansar ne be dasf sansa stark işte, ned'in kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben şu dizide zaten targaryen bölümlerine bi ısınamadım gitti, çok tırt gelio .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çok iyi bence targaryen kısımları karakter gelişimi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 targaryenlerde bir sıkıntı yok. dediğim gibi kitabı okuyun çok iyi oluyor ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çok geniş bir bölgede geçiyor hikaye ve şimdilik bölgeleri ve karakterleri tanıtıyor. diziyi ilk 5-6 bölümü ile yargılamayın bence. uzun soluklu bir seri. sabredin biraz ilk 2-3 bölümde ne aksiyon bekliyorsunuz ki. asıl ilk bölümlerde aksiyon gördüğünüz dizilerden kaçın bence. genelde seçim kampanyası gibi birşey oluyor onlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dothrakilerin tirtligi o, adamlar surekli at ustunde bi yerden bi yere gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kış gelsinnn....evet evet gelsin çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://www.endlessvideo.com/watch?v=GC-ZmlwBWKM 100. loopu geçtim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çok gazlıyor abi intro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 introyu dinledikten sonra 1 haftadır lavaboda duran bulaşığı 2 dakkada yaptım. öyle bir hırs yok şlasdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Of ben de geldim gaza ya. Diziyi de beğendim, güzel ya. Sean Bean'den cocuklarım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 introyu ilk dinlediğimde gece 1 miydi neydi dışarı çıkıp açık bakkal aradım sigara için ne zaman dinlesem sigara yakasım gelio aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bir oturuşta 3 bölümü de izledim, şimdilik süper gidiyor. Favorim Tyrion. Allahım, nasıl bir karizmadır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Tyrion ve arya ya dikiz cidden. En sağlam karakterler kitapta okuduğum yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben favorimi çoktan seçtim: snow reyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tyrion yeterince cirkin degil ama dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 zaten 2-3 tane adam gibi oyuncu olan cüce var hepsi de birbirine benziyor. seçenek az olduğu içindir o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bu adamdan baskasi olamazdi zaten o rolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 jackassteki cuceye benzettim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi o cücenin neresi karizma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Phyx said: jackassteki cuceye benzettim ben ya o zaten, öyle yani, o, o olmalı, değil mi, di mi ? o değilse de bizim çaycı hüseyin kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çaycı hüseyin cocuklar duymasını bırakmaz.daha büyük proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar