df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hikayeyi, özel terimleri fln bilince kolay geliyo ama bilmeyen için bence zor olur. ben anlamazdım en azından. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 khaleesi mhalesi harici terimler harici çok basit bir ingilizcesi var dizinin. altyazısız da gider ama göz alışkanlığı altyazı olmadan olmuyor bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 anaaaa TOMMY CARCETTI FOR MAYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Adete hiç bitmesin istedim. O kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 çok güzel ya hakkaten bitmesin istiyor insan ayrıca pazartesileri bekler oldum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 arya sen ne tatlısın öyle ya canım benim. bir de bu snow delikanlı bir çocuk hepimiz seviyoruz da, adam kuzeyin sahibinin oğlu lan, adama bastard diyorlar. nedir bu işin aslı? koskoca lord çıkıp oğluma bastard demeyin lan dese ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 e bastard ın sözlük anlamı çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 evlilik disi cocuk, zina yapmis ned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 tamam abi anlamını biliyorum, ama sonuçta gurur kırıcı bir şekilde kullanılıyor, neden buna izin veriliyor? bu kadar mı onurlu yaşıyor adamlar, hani lord yapsa bile saylanmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Resmi karısı harici her çocuk piç. Kabul edemez yani "evladım lan o benim asarım keserim" yemez lord da olsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yok ya ne çocuğu..yani sözlükte direk çocuk diye geçmiyor.evlilik dışı çocuk diye geçiyor...dizide de bildiğin p*ç diyor işte eheheh...sanmıyorum ned'in kullağına gittiğini de hem gitse nolcak yalan mı heh yalan mı ned stark söyle! diyiveriri insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kulagina gitme ne abi, bastard cocuk, hani gizli sakli diyolar filan degil. dumduz bastard toplum icinde, ama bastardina ned kadar sahip cikan da yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 leziz dizi .. böle devam ederse combatlar da ii olursa BEST .. Bastard olayı gayet dogru.. nobility den yoksun bi genc kendisi onun dısında hayatı egitimi yasamı guzel olmus simdiye kadar babası guclu die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aquila said: kulagina gitme ne abi, bastard cocuk, hani gizli sakli diyolar filan degil. dumduz bastard toplum icinde, ama bastardina ned kadar sahip cikan da yok mesela. aquila haklı ned biliyor tabii ki, hatta surlara gidiceğinde de sırf ondan ses çıkarmıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Bastardlar ihanetten doğdular diye bastard olanları adamdan saymıyo Westeros halkı. Hatta işte babalarının soyadlarını almıyorlar. Kuzeyde hepsi Snow oluyor. Bi yerde Stoen diyorlardı fln. Çoğu bastard'ı kimse sahiplenmezken Ned öbür çocuklarıyla bir tutuyor Jon'u ama sonuçta bastard yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ned'i bırakın kralın p*çine bile söylüyorlar rahat rahat =) edit:"Lord Snow" iyi bir dalga geçme şekli ama =) baban lord olsa ne yazar diyorlar işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 1. bölümle ilgili bir soru Son sahneden prens ile sevişirken yakalanan kız kim? Sonra pencereden aşagı itti hani prens cocugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kral'ın karısı. kardeşiyle ensest takılıyo. amacını tam olarak bende anlamş değilim. ayrıca o cocuk prens falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Absolut said: 1. bölümle ilgili bir soru Son sahneden prens ile sevişirken yakalanan kız kim? Sonra pencereden aşagı itti hani prens cocugu. kralın karısı, arkasındaki herifin de kardeşi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Absolut said: 1. bölümle ilgili bir soru Son sahneden prens ile sevişirken yakalanan kız kim? Sonra pencereden aşagı itti hani prens cocugu. prens değil o ya, kralın kayınçosu. aynı zamanda ikiz kardeşine vuruyo sapık herif. corruption level 80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kafalra iyice karismis adf, aile agaclari var geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kardeşi derken, kadının kardeşi demek istemiştim. yanlışlık olmasın fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 winter da gelemedi gitti be panpa. ben bekleyemiyorum pazartesiyi. şükrü pazartesiye kadar oyala beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ya şu son bölümde iyice darlandım,sırf laf olsun diye herkes birbirine atarlanıp durdu boş boş mevzulardan,saçma saçma şekillerde. kış gelecekse gelsin aksyon yaşanacaksa yaşansın artık. k bakmayın ama,şu ana kadar overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 soyagaci = kim kimdir http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Game-of-Thrones-Houses-infographic-Westeros-101-f.jpg baya guzel yapmislar. resme tiklayinca tam gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar