aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ed degil yalniz, ned. adi eddard ama arkadaslari ned diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ne fark eder abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dayanamiyom baslicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bölüm güzeldi de hadi artık aksiyon lazım şöyle sağlamından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 2-3 bölüm daha bu seyirlerde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 cok kısa gelıyor bolumler sipdanak bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 fazla Türk dizisi izlemenin yan etkileri onlar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 itici karakterleri özenle seçmişler haketen ucuz dizi havası da geniş meydan sahneleri yüzünden onu farkettim.background sesleri herkülden falan alınma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 3. bölümle kalbimi çaldı artık ÇOK GÜZEL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 uyuz karakterlerin oyuncularini super secmisler. kilici kapip seti basasim geliyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sonu çok iyidi, ned artık kimle savaştığını gördüyse baya tırstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 kraliçe lannister baya başarılı seçim ama drogo ile evlenen prensesimsiye hiç ısınamadım... targaryen prensi de olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 nası ya? bence en kral seçim yine targeryen kardeşlerde süper lan adamın mimikleri falan kız da tam anlatıldığı gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 o kız bir içim su be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi ben bu bölümden hiçbşii anlamadım ya ahaha özellikle başlarını. birsürü konuştular falan zaten çeviri de berbat bi de benim heyacanım yüzünden hızlı okumam falan.. bidaha izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bana mı öyle geldi bilmiyorum Dothraki'leri direk arab yapmışlar ya. dilleri fln arapça bildiğin. göçebe olmaları ve ata olan ilgileri biraz bizi andırıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 direk hunlar bence ya. at yemeleri atlarına tapmaları. bildiğin attilanın hunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 onetimebaby said: overrated overrated mı? Allah kabul etsin alın bu arkadaşı alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 onetimebaby said: overrated ilk 3 bölüm için katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 izlemeyin overrated ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sonu hakkında soru lütfen cevaplayın Arkadaşlar bölümün en sonunda eddard(ned) ne görüyoda böyle dut yemiş bülbül gibi bakıyor anlayamadım ben?Yoksa kızına mı bakıyordu umutsuzca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 benimde aklıma takıldı, gelicek savaşı düşünmüş olabilir. ya da kızının savaşırken öldüğünü fln düşünmüştür belki, çünkü o sahnede çat çut ure dead diyip duruyodu shaggy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dizi gayet güzel ya, imba hakikaten. siparişi de verdim, sezon biter bitmez ilk kitaba başlicam haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar