zeper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Skoko said: bu diziyi iptal edecek adamın alnını karışlarım neyse parası toplayıp veririz 2 tane başlığımız bile var flashforwarda selam olsun hehe valla;) 2 koldan takkip ediyorum kitapları okumama rağmen, bir yerden bana çok pis bir spoiler patlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu nasıl dizi lan böyle resmen rage the animation favori karakterinin ntr hentaisini izlemek gibi bişey şu hbo nun iyi insanlara kötü şeylerin olduğu dizilerinin alayı böyle zaten meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi ne diyosun hiçbişey anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 uyur gezer halde yazmış galiba, değişik rüyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Arya ileride çok canlar yakacak gibi. canım benim. http://images4.fanpop.com/image/photos/19900000/Arya-Stark-game-of-thrones-19933862-1280-720.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yanlız amma katakulli dönüyor be, ashur un gözleri yaşlar içinde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ashur lolol http://www.chicagonow.com/blogs/show-patrol/assets_c/2010/03/ashur-bat-thumb-302x329-95062.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Esnaf said: deadwood u harcayan kanaldan herşey beklenir.şuanki reytingleri bilmiyorum ama 2. sezon istedikleri gibi olmaz ise keserler diziyi sonuçta milyonlar harcıyorlar diziyedeadwood u biraz senaristler batırdı. 3. sezonu çok yavandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Luxor said: yanlız amma katakulli dönüyor be, ashur un gözleri yaşlar içinde kaldı. yok be abi Ashur'un planlarında abarii diye kalıyordun. Bunlarda az çok tahmin ediyorsun ne olcağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 az önce izledim yeni sevdam: game of thrones'dur HAP HAP HOORAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Henüz öyle çok matah bi "oha planlara bakın" evresi yaşamadık ya. Plot daha oralara gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 küheylan said: Luxor said: yanlız amma katakulli dönüyor be, ashur un gözleri yaşlar içinde kaldı. yok be abi Ashur'un planlarında abarii diye kalıyordun. Bunlarda az çok tahmin ediyorsun ne olcağını. Daha yeni başladı ama, neler neler olacak. Tüm fantezi edebiyatında plotunun mükemmeliği ve kompleksliğiyle ünlüdür seri. Spartacus ile kıyaslamayın bile, kulvarları farklı. Spartacus çocuk işi A Song of Ice and Fire'ın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 spartacus le kıyaslayarak seyretmek boş iş, çok farklılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Kitabını okumadım, ilk iki bölüm için söyledim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ama bu şekilde fantezi serilerin çekimleri de uzun sürüyor. sezon arası çok uzun olabilir. hazır onayı almışken peşin peşin çekseler şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Skoko said: bu diziyi iptal edecek adamın alnını karışlarım neyse parası toplayıp veririz 2 tane başlığımız bile var flashforwarda selam olsun Üç başlık var aslında. Bir de Masaüstü'nde olan var. Gerçi o kitaplar hakkında. Tüm olası durumlar için seri ile ilgili bir konu var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hepsininde kralı gerge :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Masaüstü'nde bir olayım yok benim, Dragonutopia orada. Burada da bebeğim daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yalnız bu elf tarzındaki hatunun (hani şu king-to be nin kardeşi) o barbar elemanla sevişmek için ders alması, sonra "onu nasıl datmin ederim" fln diye dert edinmesi çok saçma geldi. hayır kitaptan bir yerleri atlamışlar sanki. Bence bu hatun o barbar elemanı avuçlarının içine alır, abisini kestirir soora da o abisinin kral olacağı mekanları alıp kraliçe fln olur. yoksa bu tarz bir olaya girişmesi çok mantıksız. kendine göre bir agendası olması gerek yani... pardon hemen spoiler a aldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ben okumaya başladım kitabı.da öyle bir kız değil o yalnız.en azından okudugum kadarı ile ilerde nolur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 cicibeybe said: hepsininde kralı gerge :D one mod to rule them all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Fv9N85auu1k savaş sahneleri kötü olmaz umarım diyen arkadasa gelsin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 savas sahnesi yok ki orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ufak bi eğitim sahnesi. şöyle gerçek kan olan sahneler gelince göreceğiz iyi mi yapıyorlar kötü mü. o sahne için fazlasıyla yeterli video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 3. bölüm ciktimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar