Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bitmez bu dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 WoTla bunu , tüm seriyi , okumadan karşılaştırmayalım lütfen. Ayrıca lady'e üzülüyorsunuz da butchers boya kimse üzülmüyor , ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Kanuni said: bitmez bu dizi... Aynen o kadar kitapla zor ya bitmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Wheel of Time'in dizisini cekmek daha zor, cunku fantastik ogeler ASOIAF'a gore cok daha fazla. Aslinda son 10-15 sene icinde cok kaliteli fantastik kurgu serileri cikti. GOT(kotu bir kisaltma oldu) basarili olursa, baska romanlarin da uyarlanacagini tahmin ediyorum. Simdilik GOT'un her sezonu bir kitaptaki olaylari konu alacak gibi gorunuyor. Besinci kitabin temmuzda cikacagina gore, elde en azindan 5 sezonluk malzeme var. Hatta sezon veya sezon basina dusen bolum sayisi da artabilir, cunku ikinci ve ozellikle ucuncu kitap daha uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 WoT un dizisini yapmaya çalışırlarsa sağlam efektler lazım.Bide bitmez 10 sezon bile yapsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dynun said: la kitap konuşmayın kış kış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 burda kitap konuşanları kırbaçlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Wheel Of Time komple okuyan insan evladı var mı?Yazarı bile okumamıştır o kadar sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Çok fazla var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ben okudum mesela. Lise 2'de başlamıştım yüksek lisans yapıyorum şu anda. 1 kere de tekrar okudum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 saygılar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Servet yatırılmıştır o seriye. 3-4tane seri alırsın o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 NolaxThensbane said: @df Tabikide öyle kimse zaten başka birşey düşünmüyor.Lotr de aynı şekilde olmuştu ama gayet mükemmel film ile diziler. sabonis'in şu mesajına ithafen yazmıştım ben zaten. belirtmeyi unutmuşum. "bu arada şunu merak ediyorum kitabı okuyan arkadaşlar, kitapta da böle çotank diye mi oluyor olay yoksa biraz daha gelişmeler falan var mı veya daha iyi mi anlatılmış şüphelenme kısmı. kitapta daha iyi olduğunu düşünüyorum buranın. çünkü ağır gıcığıma gitti yani. prison break'in 2-3. sezonları gibi oldu böle rastlantı üstüne rastlandı üstüne rastlantı üstüne rastlantı... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitap bölümü açıldı oraya sorabilirsin bu soruyu hatta orda sor editle burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ooo bu previewı görmemiştim çok güzel olmuş birde önceki sayfalarda bi resim vardı tüm karakterlerin olduğu, onu bulamadım biri tekrar koyabilirmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ilk 2 bölüm bence gayet başarılı sonradan batırmazlarsa gayet gideri var dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 şu resmi arıyorum yarım saattir wallpaper için bulamadım winterfell concept art bulabilecek var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 NolaxThensbane said: Wheel Of Time komple okuyan insan evladı var mı?Yazarı bile okumamıştır o kadar sayfayı. Ya ztn kitaplarin bazilari 2 kez okumak gerekiyor.Okudukca eskileri unutuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tyrannus said: ya siz de ucuz dizi havası alıyo musunuz zaman zaman.böyle herkül,hayvanların efendisi falan gibi hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 olm başlıklka oynamayın lan devamlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 baya sevdim ilk iki bölümü. kurtlara tav oldum alacam en kısa zamanda bi haski bu ne tatlılıktır abi. kurtlardan sonra da arya ya tav oldum çok şeker ya, kedi canını senin... kitabı okumadığım için zerre bilgim yok ne nedir diye, white walkers dan neler çıkacak onun merakı içersindeyim ve en çok da barbar krala veren hatun sürekli dragon egg leri kesiyor, DRAGON ÇIKACAK MI LAN DORU SÖLEYİN ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bence o yumurtalardan ejderha cıkıp khal'ın şeyini ısıracak kızın önüne atacaklar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 orda bi aşk başlıyor gibi ya. ama ejderha fln da çıkarsa şu dizi de oy oy dadından yenmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 olm neden taktınız ki bir ejdere bu kadar? ejder demek batırma ihtimali olan cgi demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 fantazim var yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar