Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Wheel of Time'in dizisini cekmek daha zor, cunku fantastik ogeler ASOIAF'a gore cok daha fazla.

Aslinda son 10-15 sene icinde cok kaliteli fantastik kurgu serileri cikti. GOT(kotu bir kisaltma oldu) basarili olursa, baska romanlarin da uyarlanacagini tahmin ediyorum.

Simdilik GOT'un her sezonu bir kitaptaki olaylari konu alacak gibi gorunuyor. Besinci kitabin temmuzda cikacagina gore, elde en azindan 5 sezonluk malzeme var. Hatta sezon veya sezon basina dusen bolum sayisi da artabilir, cunku ikinci ve ozellikle ucuncu kitap daha uzun.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

@df

Tabikide öyle kimse zaten başka birşey düşünmüyor.Lotr de aynı şekilde olmuştu ama gayet mükemmel film ile diziler.

sabonis'in şu mesajına ithafen yazmıştım ben zaten. belirtmeyi unutmuşum.
"bu arada şunu merak ediyorum kitabı okuyan arkadaşlar, kitapta da böle çotank diye mi oluyor olay yoksa biraz daha gelişmeler falan var mı veya daha iyi mi anlatılmış şüphelenme kısmı. kitapta daha iyi olduğunu düşünüyorum buranın. çünkü ağır gıcığıma gitti yani. prison break'in 2-3. sezonları gibi oldu böle rastlantı üstüne rastlandı üstüne rastlantı üstüne rastlantı... "
Sosyal ağlarda paylaş

baya sevdim ilk iki bölümü.
kurtlara tav oldum alacam en kısa zamanda bi haski bu ne tatlılıktır abi. kurtlardan sonra da arya ya tav oldum çok şeker ya, kedi canını senin...

kitabı okumadığım için zerre bilgim yok ne nedir diye, white walkers dan neler çıkacak onun merakı içersindeyim ve en çok da barbar krala veren hatun sürekli dragon egg leri kesiyor, DRAGON ÇIKACAK MI LAN DORU SÖLEYİN ?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...