Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ardeth said: dandik dediğim yarma biçimi değil ya geliyo bam diye öldürüyo gidiyo falan. gitsin o zaman jofriyi, starkları falan tereyağı gibi biçsin birer birer. En azından bi savaş olur da o sırada çaktırmadan biçer falan insan O buyuyu her cani istediginde yapabildigini sanmiyorum. Stannisle sevismesi, Renly'nin Stannis'in kardesi olmasi gibi cesitli faktorlerin buyu icin sart oldugu varsayilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 cooldowni vardir, mana costu coktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 reg zor çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ardeth said: Laorx said: Ardeth said: bu diziyi 2 saat yapsınlar ben stannisciyim de o kırmızı saçlı düdüğe haddini bilirdirir inşallah. bariz tahta oturmak istiyo hehe renlynin de öyle dandik ölmesini biraz sevmedim açıkçası ama kitapta da öyle herhalde? kitapta resmen tereyağı gibi yarıyodu renly'i dandik dediğim yarma biçimi değil ya geliyo bam diye öldürüyo gidiyo falan. gitsin o zaman jofriyi, starkları falan tereyağı gibi biçsin birer birer. En azından bi savaş olur da o sırada çaktırmadan biçer falan insan ben de aynı sekilde dusundum. arka planı verilmeyen anlatılmayan hemencecik ortaya sunulup onemli karakteri oldurten seye karsıyım. yerim oyle buyuyu. stannise vurdurup vurdurup versin coskuyu tum krallıga madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ardeth said: dandik dediğim yarma biçimi değil ya geliyo bam diye öldürüyo gidiyo falan. gitsin o zaman jofriyi, starkları falan tereyağı gibi biçsin birer birer. En azından bi savaş olur da o sırada çaktırmadan biçer falan insan Şunu demek şey demek gibi Bu genetikçiler koyun klonlamanın sırrını çözmediler mi? O zaman bir milyor tane koyun kılonlayıp dünyanın açlık sorununu çözsünler lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 başka bi coşku daha veriyo onu atladılar dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sansa starkların yüzkarası fln diyonuz da arada bööle bi bakışlar atıyo cofri'ye "yakalarsam muck muck" der gibi.valla ben sansa'dan bi kamikaze bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 kamikazeyi yapacaktı zaten ilk sezon ama hound mani oldu gibi, tyrion da hakkını teslim etti zaten geçen bölüm "hepimizden çok yaşayacaksın sansa" diye. aptaldı da bayağı akıllandı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bi bok yapari yok, gel diyolar geliyo, git diyolar gidiyo. son kalan stark olmasa kesmislerdi coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bu arada altyazı da öyle dedi ama aslında we may survive us dedi gibime geldi...nerdeyse aynı anlam ama eğer duyduğum gibiyse. "hepimizi kurtarabilrsin" gibi bişi dedi tyrion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 you may survive us all diyor.Starklarla sansayı kullanarak ateşkes yapıp stannise karşı şehiri güçlendirmeyi kasteddi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 hayır, "she may yet survive us" dedi. "hepimizi gömersin sen" manasında heh. öyle de olacak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sansa hikaye sonunu görüp bir tahta oturucak 10 yıl sonra falan quotelarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 aquila said: cooldowni vardir, mana costu coktur. doğru hiç böyle düşünmemiştim zaten mana costu baya fazlaydı kadın hamile sandım ben bir an meğer büyü kasıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ardeth said: copry said: BiTcH_oFBaT said: Stark çocukları fazla zeki ve akıllı. Arya da sildi ahaha Sansa hariç, hatalı üretim o. Sansa baya çakal yalnız. Kalenin içinde ajan direk. Yeri geldiğinde savaştaki kritik eleman olabilir. bran değil de onun yanındaki tip biraz hatalı üretim duruyor da o kadar çocuk içinde de olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 hodor'un o çocuk diye endişeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 5 yaşında o çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar