Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Anlatamıyorum sanırım. Film izlemiyoruz. Dizinin son bölümü de değil. Senin bu önemsiz gördüğün olaylar bi bölüm olarak uzatılabilir. Sonuçta siz yönetmiyorsunuz bu diziyi? Kitabı okumadığım için neyin önemsiz neyin önemli olduğunu bilemeyeceğim. Bırakın da diziyi izledikten sonra bunun kararını ben vereyim. Yani bruce willis ölüymüş diyince spo olmuyor. ben bir daha da girmem bu başlığa. suç moderatörün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitabı okuyanlar başka threade geçsin bence, osuruktan nem kapar olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Daha da girmem ben bu topiğe arkadaş heryer spo kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Put in spoilers what might happen in future episodes, but not events that already happened in broadcasted episodes. böle yapalım herkes mutlu olsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 spo başlığına -kitap- ibaresi yazsanız yeterli dizi dışında seri hakkındaki konuştuklarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hehe topiin postlarının yarısı "abi spoiler vermeyin!" "spoilerlık bişey" gibi mesajlarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://oi56.tinypic.com/qqvol0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 2. kitabı ne zaman çeviricekler ben bu kitabı 1 haftada bitiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yıllardır çevirmiyorlar ama şimdi dizi geldi diye hemen çeviriverirler, o da acele olacağından kötü olur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yıllardır çevirmiyorlar değil, ilk kitabın ikinci kısmı yeni çıktı sayılır fk standartlarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tunca said: http://oi56.tinypic.com/qqvol0.jpg Tyrion karakterini müthiş beğendim ben, tokadı basınca bi hurra dedim http://www.youtube.com/watch?v=g7ZSQRDUroo kitap okuyanlar baksın bu 2 kardeşinin fiki fiki yaptığını ve diğer herşeyi biliyor galiba(çocuğu kuleden attıklarını fln), di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 söylemeyin lan kitap okuyanlar. hem öyle kitap okuyanlar spo yapmasın de hem de kitap okuyanlar şuna bir cevap versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ahaha :) kitapçılar die yazdım spoiler'ın üstüne kocaman kimse söylemedi ztn:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 spoiler içinede yazmayın insan ister istemez açıp bakıyor X( dizide atraksyon başlasa biraz tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tunca said: http://oi56.tinypic.com/qqvol0.jpg sümüğü fırlıyor şerefsizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ulan bu dizinin başını da aksiyon yok diye diye yemezler umarım. gül gibi rubicon bok yoluna gitmişti sırf bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Hikayenin ilerleyen bolumlerinde bir hayli aksiyon da olacak(umarim biri buna da spoiler diye atlamaz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ben en çok Jeor Mormont'u merak ediyorum ya Merakla beklemekteyim heralde son bölümlerde oynar bu sezon. Reis'lere karşı bi sempatim var google a yazdım çıktı dogrumu bilmiyorum ama James Cosmo yazıyor. Daha ne olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Lanisterlar adam diil... o kraldan nası öle çocuk çıkar dicem de, annesi de şıllık işte. ağzına ağzına vurasım geldi cersei'nin. ensest sapkını karı nolucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Kingslayer en iyi karakterlerden biri bence serideki. Tyrion var sonra, favori karakterlerimden. edit: Jaime Lannister'ı kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 dizi spoylır abi bence bran'i çok abartıyosunuz. bi bok yok onda ve cıkmıcakta görürsünüz. sadece ilk bölümlerde kafa karıştırdıolar biraz. bi de hani o 6 kurt ned'in cocuklarını temsil ediyor ya, bran ölmek üzereydi ve bir kurt öldü bran gözlerini açtı. dizi bran ile ilgili bitti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 valla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 GERGE said: Kingslayer en iyi karakterlerden biri bence serideki. Tyrion var sonra, favori karakterlerimden. Sanirim serideki karakterler arasinda en sevileni Tyrion'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mortis said: http://i.cdn.hbo.com/assets/images/series/game-of-thrones/character/joffrey-baratheon-1024.jpg şu çocuk bi o.ç rolüne böle mi cuk diye oturur bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Komutan said: Sanirim serideki karakterler arasinda en sevileni Tyrion'dir. Katılmıyorum ben buna. Arya benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar