Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kitapta yok evet. Muhtemelen acı çeken Stark fanlarının biraz gönlünü almak için eklemişler o sahneyi. HELAL OLSUN ROBB REYIZ NASIL KORKUTTU AMA SARISIN LANNISTER ITINI CCC KURD CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 knox said: dragonlar ne yer [spo] pişmiş et, çiğ veriyo abla orda ondan yemiyo[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kurt iyiydi abi. Tüm dizi boyunca eğlendiğim yer orası oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yanlız iyi güzel heyecanızmızı aldı falan da kitap okuduktan sonra yarım kaldım bile diyemiycem çeyrek ekmek kokoreç gibi geldi bölüm hadi ben bağladım olayları falan da, kitap okumayanların işi zor bence , çok şey havada + olaylar çok kısa geçilmiş - [spo] o melisandre nın şarap olayı falan nerden baksan 10 dk sürmesi lazımdı -2 dk sürmüyor[/spo] + karakter anlatımı sıfır, kim kim hepsi havada ama büsürü yeni insan giriyor hikayeye, insan onları biraz anlatır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kitap konuşmuyoruz burada ama. İlk bölüm diye bir şey demiyorum ama, konuşmuyoruz. Hepiniz kitapsızken konuşanı banlayın diyordunuz, imana gelip okudunuz ama şimdi de siz konuşuyorsunuz. Daha önce bana kitap meselesi için öm atıp edit isteyenler şimdi aynısını yaparsa hiç acımayacağım, söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 anlatmadık kitap ya ohhoo gerge sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 iyi de kitap ile 1. bölümde gösterilen yerlerin farkını yazıyoruz. çıkıp da; ilk sezon spoileri izlemeyen varsa açmasın BU BOROMIR DE HEP OLEN ADAMLARI OYNUYOR NE TALIHSIZ ADAMMIS diye yazmıyor kimse. rahat ol yani GERGE. spoillik birşey yok, dizide ne görünen varsa kitapta şöyleydi burası pek olmamış dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 onu git diğer yerde de diyor işte nesini anlamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 çünkü diziyi tartışıyoruz, eleştiriyoruz burada. kitap hakkında orada yazıyoruz zaten merak etmeyin. şu yukarıda geçen spoilerlarda 2. sezon bölüm 1'i izleyen adamı ilerisi için spoil edecek birşey yok. 1. sezon 1. bölüm ardından gelip şöyle bir şey yazmadı kimse. http://forum.paticik.com/read.php?11,3934579,page=11#msg-5542780 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bitek benim spo aslında dizide geçmiyor ama adam sormuş dragon ne yer diye dayanamadım sölemiş bulundum :P edit: o da öle hani çok da spo değil hani hehe :D edit2: genel kültür diyelim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yalnız diğer başlık dizi+kitapların bir arada tartışıldığı yer, orada konuşulması daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 spoiler falan yok ya amma kastınız ohhoo kritik yaptık sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bazı kesilen olaylar hikayeyi anlamayı zorlaştırıyor bence okumayanlar için. zaten geçmiş gitmiş olaydaki eksiklikleri söylemek kitap okumayıp diziyi izleyenler için yararlı olur bence. öbür başlık 5 kitaplık spoilerler ile dolu olduğundan okumayan hiç girmiyordur oraya. dizide işlenmiş olayları geçmeyecek şekilde kitap konuşmak normal olmalı burada bence. ben mesela ikinin sonunu da kapsayan bi yorum eklediğim için diğer başlığa yazdım yorumumu ama sadece ilk bölümdeki olayların detayını versem buraya yazardım. mantıklı olan bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kitap şart ya ben ilk sezonda böyle arada kalan yerlere uyuz oldugumdan kitaba başlamıştım 2. kitabı da 250 sayfa falan okudum sadece.ama mesela bariz cressen reyis sahnesi ortada kaldı çok bildiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 df said: bazı kesilen olaylar hikayeyi anlamayı zorlaştırıyor bence okumayanlar için. zaten geçmiş gitmiş olaydaki eksiklikleri söylemek kitap okumayıp diziyi izleyenler için yararlı olur bence. öbür başlık 5 kitaplık spoilerler ile dolu olduğundan okumayan hiç girmiyordur oraya. dizide işlenmiş olayları geçmeyecek şekilde kitap konuşmak normal olmalı burada bence. ben mesela ikinin sonunu da kapsayan bi yorum eklediğim için diğer başlığa yazdım yorumumu ama sadece ilk bölümdeki olayların detayını versem buraya yazardım. mantıklı olan bu bence. kesinlikle katılıyorum, kitabı okumamış biri olarak deli gibi merak ediyorum. gerçi belki ilerki bölümlere yedirerek açıklarlar ama yok yani hakkaten havada kaldı bazı kısımlar dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yedirerek zor açıklarlar, anlatılcak çok şey var gibi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben de pek anlamadım doğrusu o şarap sahnesini ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 sam senin kitapları okuman şart ya, dizide anlatmadıkları kadar sağlam geçmiş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ya bide , fazla mutaasıp olmamış mı sanki dizi ilk sezon neydi o kızlar memeler falan hatta kırmızı şeftali gördüğümü bile hayal meyal hatırlıyorum ilk bölümlerde şimdi dizi izleyici kazandı diye böle bi hanım hanımcık olmuş herkes birden bire küfür bile yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 geçen sezonun bölüm başına düşen ortalama meme kotasını tutturdu sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kural şuydu aslında: çıkmış bölümler hakkında da konuşsak kitaptan senaristlerin nasıl öykü anlatımı izlediğini bilmediğimizden spoiler verebiliriz. Reed'lerden bahsetti herkes (duymayan kalmadığından söylüyorum), belki de dizide farklı bir şekilde gireceklerdi, olay olacaktı. Spo verildi ama. Kitap yokmuş varsayılıyor aslında burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 la o kurt ne güzel olmuş büyüğünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Daha önce soru sorulunca kitapda yazıyor diye öteki konuya yönlendirdik, aynı devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Evet, aşağıdaki dizi + kitaplar olayı sizin için arkadaşlar. Burada, "ohooo burası da böyle anlatılırmı" "yea bu karakter daha bi şöyleydi" demeniz için var orası. Sayenizde diziye girecek karakterleri diziye başlamadan hatmettik bari dizi başladıktan sonra orayı kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 abi bence abartmaya gerek yok. ben mesela kitapları okumadım ama bu başlık sayesinde sağlam bilgiler almıştık. şimdi aklıma örnek gelmiyor ama ilk sezondaki eksik bilgileri burdan almıştık. öyle bir şeyse söylenebilir bence kitaptan bilgi olarak. yani kitap yokmuş gibi yapamayız çünkü bazı verilmeyen background bilgileri oluyor hikayeyi derinden etkileyen, onları kaçırınca sıçıyoruz. o noktada da burası devreye giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar