Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 -de bitişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Kavga kesilsin artık. Bundan sonraki mesajları siliyorum bu konuda. Bitti quiz tartışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 evet lannister çıkabilmek için verdim cevapları. neyse en azından editlemişsin saçmaladıklarının bi kısmını. artık nası bi sinirle yazdıysan asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Tamamdır, gizliyorum tartışmayı. Uzunmuş ama, üşendim şimdi. Bitsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bitmesin ya gerçi oaly ne bilmiyorum ama kesin baggio başlatmıştır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sataşma var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hear me roar asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 konuyu ne gözle gördüğünüzle ya da niyetimi nasıl değerlendirdiğinizle ilgilenmiyorum aslında, başlıktaki istek açık. sebebini sorgulamak da sizin haddinize değil. umarım karşılık da bulurum isteğime. yoksa eli kalem tutan zengin züppesi tuzu kuru kıroların yoğunlukta olduğu bi sitede bu soruların ya da konuların fazla olduğunu biliyorum. iki meme resmine akşama kadar gülebilen insanların olduğu bi forumda benim konularımın saçma olduğu iddia edilemez. ama dediğim gibi, üyelere ve konu sahiplerine yapılan bu götlükler artık haddinden fazla olduğu için böyle açıklama yapmaya kasıyorum yine. trolfeyslerinizi görmekten yoruldum forumda. bazı adamları tenzih ediyorum o ayrı. "bu adamda iş var kesin" adamları da var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu diziye laf edeni paralarım konu ne bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 game of thrones rpg http://www.collegehumor.com/video/6579356/game-of-thrones-rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mokoko said: game of thrones rpg http://www.collegehumor.com/video/6579356/game-of-thrones-rpg 1. SEZONU İZLEMEYEN İZLEMESİN SPOILER ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 AĞIR SPOILER ALERT AMA HAHASFHKLASJKLFLAJS MÜKEMMEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ehehe fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Lannister / Targaryen çıkanlar gizli ensest oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mokoko said: game of thrones rpg http://www.collegehumor.com/video/6579356/game-of-thrones-rpg lan video'nun sonunda kate upton reklamı girdi, gözlerim karardı. bu arada evet spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Vidyonun sonundaki kate upton reklamını iftardan sonraya bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Çıkmadı bende =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 şerefsizin oğlu prens! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Baggio said: Chris_Metcalf said: http://www.hollywoodreporter.com/news/hbo-exec-game-thrones-will-216668 Hayırlı olsun beyler HBO Exec demiş ki: George başkan yazdığı sürece GoT devam edecek. Adamlar diziyi yaz dizisi olarak çıkarıp sadece 10 bölüm yaptılar "ya tutmazsa" diye, üstüne 10 ay ara verdiler, şimdi bir de utanmadan "neden Emmy'de bizi mini series bölümüne soktular ya" diye ağlamış. Adam gibi öncelikli dizilerinizden biri yapsaydınız o zaman. abbooov. bakmamıştım topic'e de bu ne yav. epic fail ötesi. entourage, true blood, curb your enthusiasm, the wire, six feet under, boardwalk empire... daha sayayım mı? hbo'nun olayı bu, kısa ama öz ve hiper kaliteli diziler yapmak. hatta 20-24 bölümlük sezonu olan dizisi var mı bilmiyorum. yoktur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sopranos'un son sezonu 21 bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bayram tatiline bi sopranos yapmayı düşünüyorum. ne süper diziydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 abi kitapta 10 dan fazla bölüm yapcak materyal yok pek, hani 12 bölüm max, kitabın çoğu tasvirler iç konuşmalar şeklinde geçiyo fgafasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Peter Dinklage Knights of the Badassdom'ın çekimlerinde ayağı kırılmış. Dizi belirsiz tarihe kadar ertelenmiş beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar