Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben rob sahnesini baya beğendim ya drama dozu iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A-aPeKKP4Sk dasaanın link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sabah 12de başladım şimdi 9. bölümün ortadayım bi baktım Sibel kekilli :D iyimiş dedim neyse devam ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=A-aPeKKP4Sk dasaanın link hangi link lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Adamın 9 bölüm hakkında diyeceği bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Anladığım şeyin neyini tartışacam olm bi baktım kadın orda şaşırdım söyledim ne diyim alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 game of thrones ayağa düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 game of thrones heksek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 game of thrones, fuhuş pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 game of thrones piç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 game of thrones, küçük mücahit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 george'a o kadar dedim ama dinletemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://i.imgur.com/OSG0Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sam said: "People complaining about a 1 year wait? Oh my sweet summer child. What do you know of waiting? Waiting is for the long night, when GRRM hides for years and children are born and live and die all before the next book comes out." lawl Ahahaha bu win olmuş herkes görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lannisters sülale cercei den mi çoğalıyor, yani olay o mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 başka kadın görebiliyo musun etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 o da doğru lan. e sırada joffrey var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 xunn said: Adamın 9 bölüm hakkında diyeceği bu abi. CusTodeM said: Anladığım şeyin neyini tartışacam olm bi baktım kadın orda şaşırdım söyledim ne diyim alla alla Allah allah ne dizi süper efsane manyak ötesi falan çıldırman gerekiyordu. Eleştirenlerinde kafasını kesmen gerekiyor. O derece aşırı sahiplenilmiş toz kondurulmuyor diziye. En ufak eleştiri küfür olarak algılanıyor. Yada aaa yoruma bak ne salakça gibi laflar geliyor. Böyle basit bir yorum yaparak çk ayıp etmişsin utanmalısın kendinden. La havlee velaa kuvvetttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Gerçekten hayattan tanıdıgım birine "Ooo, sadece hatunu farketmişiz." diye takıldım. Bir butthurt varsa mühürleyeyim. You best be trollin' nigger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Silphatos said: robinsona 1 haftaya kadar geliyor tüm kitaplardan 50'şer adet, direkt içeriden aldım bilgiyi. bu sefer kendim haber verip kaçırmayacam kitapları! bu doğruysa hiç sipariş etmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 AtlaraFisildayan said: lannisters sülale cercei den mi çoğalıyor, yani olay o mu. Sparkcaster said: başka kadın görebiliyo musun etrafta güldüm lan şu kısıma istemsizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 xunn said: Gerçekten hayattan tanıdıgım birine "Ooo, sadece hatunu farketmişiz." diye takıldım. Bir butthurt varsa mühürleyeyim. You best be trollin' nigger. Sana özel bişe değil de senin mesaja denk geldi. Sadece diziyi izliyoruz eleştirmeye korkuyoruz yahu. Final Dragonları görmek iyiydi. Khalesi neden yanmadı anlamış değilim heralde oda gelecek sezon anlaşılır. Khal'ı sakat bırakıp kurtaramayıp üstüne çocugunu öldüren cadıyı öldürmesi Khalesiyi gözümde dizinin en kral karakteri yaptı. Ve yine çok laf yiyecem ama o şişkodan hala nefret ediyorum. Evet adını hala bilmiyorum! Adamın babasını ödlürdüler şişko karı muhabbeti yapacak ona sahip çıkacak kanaksı kalmayacak diye adamı bırakmadı gitsin. Starklara dönersek dram devam ediyor ve 4-5 sezon daha full dram kökleyecekler gibi geliyor o tarafta. Aşırı dramda beni bayıyor açıkçası bazı kısımları ileri alacaktım. O kısım belli uzun süe dram devam etcek gibi. Artık starkları pek merak etmiyorum pek yeni bişey olmuyor çünkü o yüzden gidişat belli. Khalesiyi takip etcem çok sağlam lider olacak bu kadından. Lannisterlarla anca Khalesi baş eder helal! Ejderhalarıda var artık daha ne olsun :) Drogo'ya üzüldüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Buddha sen koskocaman bi facepalmsın. http://media.desura.com/images/members/1/262/261341/facepalm_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar