Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sol tarafta cinayet mi iişleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 camelot bize forlaniyi tüm cıplaklıgıyla sundu fakat cerceiyi tam göremedik hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kafamdaki cercei: original sin filan çok acayip. (hatayda diye değil) http://4.bp.blogspot.com/_awL8uMIR4NA/TBuJsA4OmBI/AAAAAAAACcY/vxw4qH7blBI/s1600/angelina-jolie-1%5B1%5D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 jaime & cersei sahnesini cok iyi analiz ettim orda dublor kullanmis !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 300de de dublor mu vardı kafam kadar meme ucu var hatunun.leonidas reyisin yaptıgı kalmamsıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 haci nipples ayri bu ayri. jaime pompa yapiyor lan resmen o sahnede yuz kapali :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hyr çok acık bi sahne değil ondan dedim.leonidas sahnesinde baya baya erotik film sahnesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 asıl senatodaki herif fena kaşıklıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tüm karakterler çok çok iyi oturmuş. Bir tek Syrio'yu daha farklı düşünüyor insan. cercei zaten yaş itibariyle o kadın olmalıydı, tip falan da müthiş oturmuş. lady stark dediğin zaten yaşlı başlı kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Az önce izledim. Gerçekten adına yakışır bir final olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hacıt dur 1 bölüm daha olması lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 9. bölüm 9. bölümü yeni izledim de oha hiç böle tahmin etmemiştim starkın ölümünü. adam bok yoluna gitti resmen. daha artistik bi ölüm bekliyodum bütün hayatını onurlu yaşa son saniyelerinde bok et ve öl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 welcome to the game of thrones, this is reality :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 9. bölüm sonunu kız arkadaşım spoiler olarak söyledi bugun daha yeni izliyebildim hiç tat alamadım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 öyle kız arkadaş olmaz. ilişkini gözden geçir. asjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ulan bu Jaime'yi bir yerden gözüm ısırıyor diyordum 9 bölümdür. Sonunda bugün baktım, New Amsterdam'daki başroldü tabii ya! Diziyi de, herifin oyunculuğunu da oldukça beğenmiştim. Ama FOX, yine Fox'luğunu yapıp iptal etmişti potansiyelli iyi bir diziyi. Güzel, daha da bir sevdim hem karakteri hem adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 lan günlerim şaştı bugün ptesi zannedip arıyorum 10. bölümü yok yok yok. meğerse şeymiş.. yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://28.media.tumblr.com/tumblr_ln03ntPNzD1qci4ejo1_r1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 smarthan said: 9. bölüm 9. bölümü yeni izledim de oha hiç böle tahmin etmemiştim starkın ölümünü. adam bok yoluna gitti resmen. daha artistik bi ölüm bekliyodum bütün hayatını onurlu yaşa son saniyelerinde bok et ve öl :( Abi adamın dizide de filmde de kaderi aynı. Bari neyse spoiler spoiler Lotr'da erkek gibi ölmüştü burda spastik çocuk ucurdu kafasını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 2 saat final yapsalarmış bari, doya doya izlerdik. 1 saat:{ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oha yarından sora bu topice anca 2012 de gircez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 mokoko said: resim http://28.media.tumblr.com/tumblr_ln03ntPNzD1qci4ejo1_r1_500.png snow'da bi elvis presley kafası varmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Masquerade said: stannis reyisi kim oynayacak ben onu merak ediyorum 2. sezon. stannis reis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 stannis baratheon için adaylar http://winter-is-coming.net/2011/02/casting-season-two-stannis/ umarım mark strong seçilir, adam başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar