dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Biriktirmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Doldu taştı durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Rahat mahat değil ama şu tahtın replikası varsa eve alıp koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Ben tasarımına gerçekten hasta oldum. Hatta gördügüm en harika tah diyebilirim bütün edebiyat ve medyada. Suck on that, Bitch King. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bende ned reyisin kılıcından istiyorum ya asacam duvarıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 xunn said: http://i.imgur.com/x6Na2.jpg Of su iyiymis. Wear it in silence or i'll honor you again gordugum en tarihi ayarlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 xunn basligi mundar eder bölüm bani yesin lütfen. burdan yetkililere sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Seele said: xunn basligi mundar eder bölüm bani yesin lütfen. burdan yetkililere sesleniyorum. http://i55.tinypic.com/w9i8ue.gif Öf güzelim gif hareket etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 resim üstünü tirnaklayinca ediyor ama yinede korkmadim yani. bu arada herifde ne meme var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dl etmistim anca vakit bulup izleyebildim sabah basladim araliksiz 6bolum izledim heh 10dakka faggotler birbirini tras etmeseydi daha bi guzel olacakti gibi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Abbbbiiii osmanbey de oturuyorum bi kafede 5 yasinda var yok veledin teki elinde bitane balon sopasi onundeki abisine vuryo "ben drago khan dilini keserim elimde bicagim var at efendisiyim ben" diye bagriyodu!! Noluyo lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 im blind night elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IAyG1BiArd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bran İlk bölümlerden açıklanmayan bişi sanki.. Branni öldürmeye gelen asssn cücenin daggerini kullanıyodu ama oda kendi daggerımla assn gönderecek kadar salak mıyım tarzı bişiyler demişti.. Sonuç olarak cüce miydi harbiden assni gönderen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Cık impin işine benzemiyor o. Ama dizide daha bununla ilgili bilgi yok, kitapta falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 spoiler vermiyorum diyen adam gelir gelmez takir takir koymus spoilerlari, ama simdi onlar spoiler deil ki diye img koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bitek ben mi benzetiyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 oh hyrr..yapma...bunu bize yapma:) Iggy said: bitek ben mi benzetiyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Cannot be unseen. Neyse ki cok benzemiyor. Andiriyor ama azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 tıpa tıp aynısı be sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 GoT 'un arenabg gibi bi bulgar torrent sitesinde ban yemesi bi tek bana mı garip geliyo ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 [spoiler sean bean] http://www.imdb.com/title/tt0944947/ burda 10 bölüm oynamış gözüküyor..Dizinin pek tarzı değil ama birisinin anısında filan mı görücez ned reisi? yoksa imdbnin eşeklii mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 10. bölüm çıkmadan bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar