Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o cocuğu önce evlat edinir sora döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://images.4chan.org/tv/src/1307976732882.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Güzel bölümdü. favori adamım imp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 torrent foruundaki fahişe evladının biri yüzünden piç oldu bölümüm.. hoş öğrendiğim şeyin olacağını zaten biliyodum da bu bölüm olacaını bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sparkcaster said: http://images.4chan.org/tv/src/1307976732882.png ahah abi 4chana girmeye cesaret edemiyorum ben, spoilerları capsle yazıyollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aptal dhliler yüzünden bende spoiler yedim. ne gerizekalılar var. gitmiş o kadar spoiler arasına kitap spoileri sıkıştırmış aptallar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QP-5jQ6gxys ba dum tıss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi okumayın sizde. yapıolar yani bunu insanlar sırf dikkat çekmek için. niye guveniosunuz ki bole mal insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi preview yanlış şeye build up yapmış ya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 khal öldü, ned öldü ne kaldı lan it. o değil de bu hatunu soktular ya doğursun diye nolcak acaba* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Flassh said: aptal dhliler yüzünden bende spoiler yedim. ne gerizekalılar var. gitmiş o kadar spoiler arasına kitap spoileri sıkıştırmış aptallar ya abi ne işin var dh forumunda bu dizinin başlığında. haketmişsin sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 HAYVAN OĞLU HAYVANLAR YA Ağzıma sıçtınız ulan allah cezanızı versin. Bu arada savaş sahnesi yok diye üzülmedim hiç, Rome'da da savaşları es geçince hiç yadırgamamıştım böyle güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 jofriyi holivud sokaklarında döverler umarım, yürüyemesin aç kalsın it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 9 :( ned amca :( spoiler almıştım ama gene de çok kötü be, sean bean ayrı bir otantik tat katıyordu diziye. son anda BU COFRİ ONUN BUNUN ÇOCUĞUDUR diye bağırsaydı da söylenti başlatsaydı halkta keşke, niye saklıyorsun herkesten meh cofri'yi artık kal dorogonun parçalaması lazım ama o da mortlayacak preview'a bakılırsa. ser barristan çok düzgün keser, böyle kör satırla veya elle parçalamak lazım. gladyatör'deki commodus grade oldu bu bölümde adiliği. üstadın targaryen çıkması şokunu unuttum dizi sonunda ama o da büyük olaydı bence. jaime'nin ordusuyla ayrıca savaşa tutuşup yendiler mi yoksa sadece baskın yapıp onu mu kaçırdılar orayı anlamadım sadece. savaşacakları sadece tywin'in ordusu mu kaldı acaba. mormont çok güzel yardı o ukalanın suratını, şövalyeler parçalar o paçozları aslında ama gelemeyecekler sanki artık. danaryoz nasıl kurtaracak vaziyeti ya da kurtarabilecek mi heh (çok erken spoyler yemiştim maalesef :/ ) rip ned amca. cofri sana da rip you a new one soon. ekleme ha blood magic deyince TEMPLARLARI ÇAĞIRIN diye bağırasım geldi lol bir de tyrion attan inip eşeğe bindi resmen, ros neydi bu sibel kekilli ne. zevkine yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 HIAĞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 biticek lan haftaya ühühühhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 2. sezon dizinin adı değişçek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Değiştirmezler bence. O kadar ilgili olmayan seyirciyi kaybederler, yeni seyirci de bu ne lan birinci bölümden ortasından girmiş der. Battlestar Galactica'nın 1. bölümünün "previously on..." diye başlaması gibi, evvelini izlemeyenlere bir şaşkınlık basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Hadi bir de ekonomik açıdan değerlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 diğer kitapların da adları iyi aslında, keşke kullansalar. STOOOORM OF SWOOOOORDDSSSS!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yalnız yeni sezonla bile başlayacak olanlar çıksa bile başka diziler gibi 20-24 bölüm olmadığından ilk sezon, çok sorun çıkmaz öyle "ulan başını kaçırdık kim uğraşacak şimdi yirmi küsur bölüm izlemeye" tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Yok adam bilmiyorsa direk diziyi bırakabilir başını kıçına sokmuşlar dizinin diye. Öncesi olduğunu tahmin etmez insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sibel Kekilli'yi tanımadım başta. Sonra aa didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ne diyecektim çokrey reis liseli deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ned reise tekrar gönderiyorum tarkandan http://www.youtube.com/watch?v=tmDCMmJ7soU khall sen de az götürmedin, yeter bir ömür http://www.youtube.com/watch?v=gmvmkv01PVU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=BpJYNVhGf1s şunu iyi ki izlememişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar