lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Biri beni aydınlatabilir mi? Bu seri kaç kitaptan oluşuyor? İlk sezon 10 bölümde bitiyor ise birinci kitap bitmiş mi oluyor? İçimden bir ses bu dizi serileri bitmez diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 7 kitap 5. yazın çıkacak, ilk sezon ilk kitap bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 çevirip çevirip kaç kere seyrettim barristan amca'yı belli değil. grandmaster gar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 normalde taht boş duruyor. çok nadir oturuyorlar. üzerine bi dantel falan örtseler tozlanmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sam said: çevirip çevirip kaç kere seyrettim barristan amca'yı belli değil. grandmaster gar. bırak şerefsizi. 2 dk ned'in arkasında dursa en delikanlı hane böyle tarumar olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 2 dk ned in arkasında dursa ölürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ned aptalı kağıt parçası çıkaracağına ensesti ifşa etseydi önden ambush yemezdi. delikanlı ama saf hayli. önceden ser barristan'la konuşacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tahminim şu genel olarak savaşla ilgili uzun vadede kış gelmeden atlı tipler gelip savaşı komple bitirip king's landingi kuşatma altına alıcaklar onun dışında her yeri dağıtıcaklar muhtemelen lannisterlar kazanıcak o iç savaşı atlılar da herkesi dövücek sonra bi bakıcaklar white walkerlar geliyo atlılar geri dönücekler boşver tahtı ololololol diye sonsuz kış gelicek gg rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bence de Evler birbirine girmişken, dothrakiler denizden gelicek , kuzeyden de whitewalker lar bindiricek. Bunlar ortada buluşucak. Sonra aman sabahlar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dothrakiler gemileri alıp açıldıktan sonra denizle alakaları olmadığı falan için baya adam kaybetcekler denizde gibi geliyor. karaya çıktıklarında adam sayısı yarıya düşmüş olacak falan. bi de yanlış hatırlamıyosam bu khalın 80 k adamı vardı. ne bu bütün dothrakların kralı mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 warlord herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şu dizi için tahmin yapasım gelmiyor hiç ya. nasılsa belli ne olacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 çok zekisin yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aslinda hic belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 küheylan said: çok zekisin yemin ediyorum. http://media.tumblr.com/tumblr_lgq2saVne91qzsyre.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bende indirip başlamayı düşünüyordum sanırım baya iyi bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi kitap klişe değil en azından okudugum kadarıyla.yani aha bu böyle olur diosan tersi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hayır ondan değil, kitabı okuyanlar ne olacağını biliyor mesela, çıkıp lan acaba şu şöyle mi olacak demek garibime gidiyor biraz o kadar. yoksa hikayede sıkıntı yok. spo sayılmaz ama bir tek diğer başlıkta hep kötüler kazanıyor gibilerinden bir şey yazmışlar ona uyuz olmadım diyemem, tv seyircisi eninde sonunda iyilerin kazanmasını ister, sürekli bu son iki bölüm gibi drama olacaksa git gide ratingler düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 smarthan said: dothrakiler gemileri alıp açıldıktan sonra denizle alakaları olmadığı falan için baya adam kaybetcekler denizde gibi geliyor. karaya çıktıklarında adam sayısı yarıya düşmüş olacak falan. bi de yanlış hatırlamıyosam bu khalın 80 k adamı vardı. ne bu bütün dothrakların kralı mı bu ? yüzerek geçmicekler abi gemiyle geçcekler, en fazla 1 2 ufak fırtına çıkar, deniz tutar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ahmedinejad said: hayır ondan değil, kitabı okuyanlar ne olacağını biliyor mesela, çıkıp lan acaba şu şöyle mi olacak demek garibime gidiyor biraz o kadar. yoksa hikayede sıkıntı yok. spo sayılmaz ama bir tek diğer başlıkta hep kötüler kazanıyor gibilerinden bir şey yazmışlar ona uyuz olmadım diyemem, tv seyircisi eninde sonunda iyilerin kazanmasını ister, sürekli bu son iki bölüm gibi drama olacaksa git gide ratingler düşebilir. Abi tam terside kötü olur. Ama dediğin gibi dengelemeleri lazım ortada geçmesi lazım. Öbür türlü bayar dediğin gibi de zaten öbür türlü olmaz büyük ihtimal olur mu hiç öyle. Aslında kitapları alayım diyorum ama sora dizi aynı tadı vermeyecek yazık olacak diye almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi ben başlarda kitabı bölümlerden sonra okuyordum.sonra gaza geldim 1. kitabı bitirdim ve böyle izlemeside çok zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ahmedinejad said: hayır ondan değil, kitabı okuyanlar ne olacağını biliyor mesela, çıkıp lan acaba şu şöyle mi olacak demek garibime gidiyor biraz o kadar. yoksa hikayede sıkıntı yok. spo sayılmaz ama bir tek diğer başlıkta hep kötüler kazanıyor gibilerinden bir şey yazmışlar ona uyuz olmadım diyemem, tv seyircisi eninde sonunda iyilerin kazanmasını ister, sürekli bu son iki bölüm gibi drama olacaksa git gide ratingler düşebilir. Hep kotuler kazaniyor diye bir sey yok zaten. Hatta bunun otesinde, kimin iyi kimin kotu oldugu da bircok yerde tartismali. Hep iyilerin kazanmasina alisanlara, kotulerin de kazanmasi garip geliyor. Flassh said: smarthan said: dothrakiler gemileri alıp açıldıktan sonra denizle alakaları olmadığı falan için baya adam kaybetcekler denizde gibi geliyor. karaya çıktıklarında adam sayısı yarıya düşmüş olacak falan. bi de yanlış hatırlamıyosam bu khalın 80 k adamı vardı. ne bu bütün dothrakların kralı mı bu ? yüzerek geçmicekler abi gemiyle geçcekler, en fazla 1 2 ufak fırtına çıkar, deniz tutar falan Eger gemiye binerlerse, herhalde o gemileri kendileri kullanacak degiller. Dogru duzgun gemiciler tutarlar. Khal Drogo bir nevi kral konumunda. Ama bu gercek anlamda bir krallik degil. En guclu o oldugu, herkesi yendigi icin ona katilmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kimse kazanmasın, dünya yok olsun. farkllı bi son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben kötülerin kazanmasını severim.dunya yok mu olucak.son saniye durdurulmasın yok olsun isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 watchmen izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar