Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 eet taht oyunları 1 ve 2 diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Sparkcaster said: türkiyede bulurmuyum kitabı bulursun, var. hatta orninalini (ingilizcesini) bile satan yer gördüm. Türkçesinde galiba bi kitabı ikiye bölme ayrı ayrı satma falan olayı vardı diye hatırlıyorum da emin olamadım. Tabii şu anda bulur musun onu bilmem, diziyle beraber tekrar popülerite kazandı, herkes hücum etmiştir. kitabı kaçırma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dnrda da varmış yine ilk kitabı 2ye bolmusler 13tl yarın alayım gidip 2. kitabı türkçeye ne diye çevirdiler acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evet ikinci cildi de 377 sayfaymış. bende gereksiz yerleri kesip özet mi geçtiler diyordum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Okuyalım öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İkinci kitap çevrilmedi henüz, ilk kitapta taht oyunları 1 ve 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dizi çok sevdim.kitabı okumicaktım ama ayrıntıları merak ettim :) yarın dnr a akayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ingilizcesi yok turkiyede. Robinson'a, pandora'ya falan her yere baktim. Bulan varsa bana da haber etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 pandorada var linki ingilizcesinin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Yok dedigim stokta yok anlaminda. Yoksa robinson'dan da siparis edebiliosun. Ama oralardan siparis edecegime abebooks'tan falan kendim soylerim yani. Dizi de iyi basladi bu arada ya. Kitaplarini hic okumamis bir insan olarak sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 temin edildiğinde size haber verebiliriz diyor, sepete ekle butonu da yok bitmiş demekki :) ebook alın en güzeli :p ilk 4 kitap 35$, kargo ücreti yok bekleme yok http://ebookstore.sony.com/ebook/george-r-r-martin/george-r-r-martin-s-song-of-ice-and-fire-4-book-bundle/_/R-400000000000000353686 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 said: HBO has renewed ‘Game of Thrones’ for a second season – despite mediocre ratings for its series premiere. İlk bölümü 2.2 milyon kişi seyretmiş sadece HBO yinede yenilemiş direk 2. sezon için anlaşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bu adamlar nası yapıyor bu işi hakkaten tebrik etmek lazım boardwalk empire hele son yılların en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 said: despite mediocre ratings O_O abi bildiğin inanamıyorum. ciddiyim. kalakaldım böle ekran başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bu pazar katlanır o rakam, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 katlanır kesinlikle. yeteri kadar meme var dizide. sadece kitapların ve bu tarzın fanleri değil başka kesime de hitap ediyor sonuçta asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 diziler o kadar iyiki meme çok geri planda kalıyor ve sarmıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dasaaa said: said: despite mediocre ratings O_O abi bildiğin inanamıyorum. ciddiyim. kalakaldım böle ekran başında önce sözlükten manasına baktım sonra haklılar 1 sezon dayanmaz bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ilk bölüm bayağı iyiydi cidden (tu) dire wolflar çok tatlı vala, böğrüme basasım geldi namussuzları. ama sonu kötü bitti, umarım ölmez o çocuk yoksa kurtta öksüz kalacak. drama kaldırmıyo da benim bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi gerçekten kitabı okuyanlar başka başlık açsınlar.. çok ağır spoiler veriyorsunuz daha ikinci mesajda bile genel spoiler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Rewendor said: Sparkcaster said: türkiyede bulurmuyum kitabı bulursun, var. hatta orninalini (ingilizcesini) bile satan yer gördüm. Türkçesinde galiba bi kitabı ikiye bölme ayrı ayrı satma falan olayı vardı diye hatırlıyorum da emin olamadım. Tabii şu anda bulur musun onu bilmem, diziyle beraber tekrar popülerite kazandı, herkes hücum etmiştir. kitabı kaçırma derim. Şunun ingilizcesini nasıl okuyorsunuz ya. İngilizce FRP terimlerine uzağım diyemi böyle oluyor diyicem ama kitabın frp ile alakası çok az yani... Clash of kings aldım ama okuyamıyorum o kadar ağırki yada ikinci kitap böyle bilmiyorum. Maester yazısı geçiyor kitapta sözlüğü açıp bakıyorum hiçbirşey cıkmıyor ya. Özel isim değil ismin önüne geliyor master'dan mi geliyor ne oluyor bilmiyorum ama anlamadımmı ayar oluyorum A Million Little Pieces diye kalın bir roman okuyorum şuanda mesela ama bunu okuyamıyorum Okumak çok istiyorum ama anlıyamıyorum ondan bu ağlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi maester icin sozluge gerek yok, kitapa ozgu olaylar bazi seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 2. sezon için anlaştılar raat olun geniş takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hbo tek sezonda birakmaz zaten dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Masticore said: Rewendor said: Sparkcaster said: türkiyede bulurmuyum kitabı bulursun, var. hatta orninalini (ingilizcesini) bile satan yer gördüm. Türkçesinde galiba bi kitabı ikiye bölme ayrı ayrı satma falan olayı vardı diye hatırlıyorum da emin olamadım. Tabii şu anda bulur musun onu bilmem, diziyle beraber tekrar popülerite kazandı, herkes hücum etmiştir. kitabı kaçırma derim. Şunun ingilizcesini nasıl okuyorsunuz ya. İngilizce FRP terimlerine uzağım diyemi böyle oluyor diyicem ama kitabın frp ile alakası çok az yani... Clash of kings aldım ama okuyamıyorum o kadar ağırki yada ikinci kitap böyle bilmiyorum. Maester yazısı geçiyor kitapta sözlüğü açıp bakıyorum hiçbirşey cıkmıyor ya. Özel isim değil ismin önüne geliyor master'dan mi geliyor ne oluyor bilmiyorum ama anlamadımmı ayar oluyorum A Million Little Pieces diye kalın bir roman okuyorum şuanda mesela ama bunu okuyamıyorum Okumak çok istiyorum ama anlıyamıyorum ondan bu ağlamam jedi'ı neden sözlükte bulamıyorsan ondan. dünyaya özgü bir terim o ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar