Aforoz Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Nevruz bayramı şaman inancında yokmuydu ? yani bu nevruz bayramı nezamandan beri kürtler tarafından bir bayram şeklinde kutlanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 provoke edici olduğunu keşfettiklerinden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kürtler tarafından ? sadece türkler değil onu unutmayalım türklerde faslılarda azerilerde türkmenler zazalar hepsi tarafından baharın gelişini kutlamak amacıyla kutlanır. şu anda iranda bile kutlanıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Nevruz baharın gelişi. Tüm dünyada kutlanır. Biz nevruz diyoruz sadece. Sokağa çıkıp ben de kutlayabilirim güzelce kutlansa buralarda. Bahar geliyor işte, ne güzel, kutlanacak daha iyi gün mü bulacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 paskalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 nevruz iran kökenli bir kutlamadır, komşularına da yayılmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tajik geldi bizim okula national day diye tanıttı nevruzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 paspatur said: provoke edici olduğunu keşfettiklerinden beri lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet herkez kutluyor ama ama sorum şu nevruz şamanizm de olan bir inanç deilmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Hıdırellezle karıştırıyo olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Aforoz said: evet herkez kutluyor ama ama sorum şu nevruz şamanizm de olan bir inanç deilmidir ? değil nev yeni demek ruz da yıl mı gün mü ne, eski iran takvimine göre yılbaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 farsça gün demek ruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Yenigün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yanarım yanarım ülkemizdeki nevruzun bir gavurların spring break'ine mardi gras sına benzememesine yanarım. anca daha lastik yakıp üstünden atlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yumurta boyayacak paramız da mı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ben lastik boyuyorum sonra o lastiği yakıp atlıyorum üstünden çok şekil oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 nevruS die bişi yok yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21315&p=14&rid=2 Buyrun burdan yakın. İşte bu kardeşlerimiz kanı durduracaklarını iddia edip oy toplayabiliyorlar. Saf halkım da inanıyor. Nevruz kutlamayı çok isterdim ama bu azgın şerefsizler yüzünden zorunlu kalmadıkça dışarı çıkmıyorum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kutlayanlara kutlu olsun efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hehe muammer güler vali evet. hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 guzel fotoymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ben havada asılı kaldım, şahitlerim var. EALLLAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 muammergulersupervaliresimdebilecokkarizmacikmisehahahahah (yazarak adamin taklidi anca bole yapiliyor asdfadsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Sabri Bey Ne Oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar