khala Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Rüştü - Gökhan Gönül Emre Aşık Eren Güngör Hakan Balta - Marco Aurelio Ayhan Akman Hamit Altıntop - Tuncay Şanlı Arda Turan - Nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 manevi oğlu emresiz kadro kurmaz terim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 adamınbiri said: sabir mi oynıycak gökhan gönül mü? gökhan'ı oynatmazsa fatih terime laflar hazırlarım gökhan son maçta hafif sakatlık geçirdi.oynamayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bekir irtegün diye bir adam varken üzülmezmiş bilmem kimmiş gereksiz. bekir defansın her noktasında çok başarılı oynuyor. trabzon maçında sağ açık oynadı ve ağlattı ordaki arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 boşuna kasmaya gerek yok aradkaşlar ispanya bizi evire çevire.. ehm.. yenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kadroya bi göz attım da ilk maç 1, ikinci maç 2, ayrıyetten iki maça da üst tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sanki kadroda messi, kaka, c. ronaldo varmış da alınmamış gibi konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Daha iyi bir kadro seçmek zor bu şartlar altında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 valla ben bizim takımdan herşeyi bekliorm. adamların sağı solu belli olmuo. bi çıkıolar salak salak takımlara eleniolar sonra çıkıolar avrupa şampıyonasında 3. oluolar falan. yani ben fark yesekte şaşırmam, 2 maçı yensekte şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 toraman son haftalarda formda, bekir desen ha keza. bu adamların çağırılmalarını beklerdim. rüştü, emre tercihlerine saygı duyarım, tecrübeleri nedeniyle çağırdığını düşünüyorum, ama kazım fenerde 18'e bile giremiyorken milli takımda, ibrahim kaç getafenin müzmin yedeği, belki ispanyayı tanıyor diye çağrıldı, bilemiyorum. sedat da sırf sivaslı diye alınmamıştır inşallah, iyi bi defansa benziyor, servet'in yokluğunda milli takıma iyi bir yedek olur. ibrahim üzülmez tercihi evlere şenlik, futbol sadece koşmaktan ibaret değil ki.wedersonu çağırsan daha iyi, hiç olmazsa ispanyolca bir iki küfür biliyordur, rakibi sinirlendirir. misal bu kadroda uğur boral niye yok, sakat mı? forvette gökhan ünal haftalardır yerden yere vuruluyor, umutla beraber, çok riskli bir tercih, sırf trabzondan birini almış olmak için aldığını düşünüyorum. mehmet yıldız felan tercih edilebilirdi. dolayısıyla diğer taraflar eh işte iyi de, savunmamız sakat. ispanya tam kadro, villası torresi, affetmezler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 said: NİKE: AMANSIZ OL Nike'ın Milli Takım için çektiği son reklam filmi. Seslendiren Fatih Terim. Amansız Demek - İnatçı Demek, Sürekli Demek. Amansız Demek – Gururuna Sarılmak Demek. Amansız, Rakibine Diz Çökmez. Amansız, Zamana Yenilmez. Amansız, Acıyı Yener. Amansız, Kendini Feda Eder. Amansız Asla Pes Etmez. Amansız Kanının Son Damlasına Kadar Savaşır. Amansız Ol. ------------------ Acetoblogdan alıntı. ------------------ said: AMANSIZLAR İki maçı da izlemek isterdim. İzleyemedim. Üstteki postun başlığı bu takım için geçerli. Amansız bu adamlar. Kuzenim güzel yorumladı Barcelona'nın skorunu (6-0):" Abi, bunlar Malaga'yı da haritadan silmişler." Goller Xavi, Messi, Henry, Etoo (2) ve Alves'den. Barcelona'da Iniesta sakatlandı. 15 gün kesin yok. Bizim milli maçlarda oynamayacak. Aşil tendonundan problemi olan Xavi için Barcelona salı günü başlayacak milli takım kampına rapor gönderiyor ve riske edilmesini istemiyor. Dün "Liverpool koptu geliyor" demiştim. Bu kadar abartacaklarını sanmıyordum. Tamam Aston Villa düşüşteydi ama fena silmişler sahadan. 5 gol, 3'ü dayıoğlu Gerrard'dan. 3 maçta 13 gol! Puan farkı bir maç fazlasıyla bir puana indi Man. United ile. Önce real madride 3 gün sonra manchester uniteda bu hafta da aston villaya 4+. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 volkan yakismamis o resmin ortasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fatih terim olmalıydı yada hamit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 En hayvan Volkan, bence doğru seçim. Kaleciliği bırakıp ayı pozları verme işine girsin hatta da kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ilk maç 3-2 yeniliriz. skor oynayın kazanın başka bişi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 xavi ve inesta kadrodan çıkarılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Olabilicek en güzel haber. 2 oyuncu çıkar ispanyadan deseler bu ikisini çıkarırdım. Gerçi hala umudum yok ama o apayrı bir konu tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Xavi ve İniesta 2008'de İspanya'nın neredeyse her şeyiydi, olmamaları çok güzel. Hmm, Bi de Torres ve Villa'ya çözüm bulmak lazım. Aslında Del Bosque'i kafalasak "bak 1 senedir Türkiyede adam türk milli takımının her şeyini öğrenmiştir" diye gazlasak Güiza'yı oynatır mı ki ilk 11 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Liverpoolun son maçını izledim baştan sona, o arbeloa bu kadar formdayken ramosu falan keser yani, herif bildiğin hayvan, adam öyle bir bindiriyor ki spiker liverpool 2 sağ açıkla oynuyor gibi diyor, kuyt nerdeyse artık çizginin üzerinde oynuyor falan. Bu kadar ofansif oynayıp da defansı bu kadar iyi savunan adam çok nadirdir, ashley youngu top etti, aston villanın sol kanadını sildi attı sahadan. Sol kanatta da riera olur büyük ihtimal, adam ortasahanın gerisinden topu bir alıyor sol tarafta kim varsa hepsini teker teker geçip içeri ortalıyor. Herif öyle hızlı bir adam değil de topu alınca enrage oluyor, arkasından topsuz koşan adam bu topu sürerken yetişemiyor. Kanattan her atılan pasta torresle villa, karşılarında emre aşık, ibrahim kaş, sedat bayrak, eren güngör ki son ikisi zaten yeni jenerasyon ismail güldürencikler. Çok pis hezimet potansiyeli var özellikle madriddeki ilk maçın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Xavi'le İniesta'nın sakat olması iyiy olsada bizim icin onların yerine oynayabilcek Fabregas var.Bu macta Riera oynayabilir.Silva'yı ortaya cekip Riera'yı sola cekebilir adamların ellerinde fazlasıyla yetenekli adam var işimiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 puyol da yokmus fatih terim balı şimdiden gösterdi kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 mehmet yıldız takımdayken kötü müydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 o resimde en soldaki kim ya ne kadar yumuşak bağırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 gökhan ünal yalnız fatih terimde de christopher lloyd tipi oluşmuş back to the future daki karakter özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Toraman alınmalıydı bence. İLeri üçlüde Sol Tuncay, ortada Semih, sağ Nihat şeklinde bekliyorum. Nasılsa yiycez bari şeref golü falan atalım arada. KAdroya bakyıorum da bunların dışında kimin oynayacaığı mühim değil gibi. Aurelio ve Emre kesin oyanyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar