Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım kadrosu açıklandı

radagast62

Öne çıkan mesajlar

toraman son haftalarda formda, bekir desen ha keza. bu adamların çağırılmalarını beklerdim.

rüştü, emre tercihlerine saygı duyarım, tecrübeleri nedeniyle çağırdığını düşünüyorum, ama kazım fenerde 18'e bile giremiyorken milli takımda, ibrahim kaç getafenin müzmin yedeği, belki ispanyayı tanıyor diye çağrıldı, bilemiyorum. sedat da sırf sivaslı diye alınmamıştır inşallah, iyi bi defansa benziyor, servet'in yokluğunda milli takıma iyi bir yedek olur. ibrahim üzülmez tercihi evlere şenlik, futbol sadece koşmaktan ibaret değil ki.wedersonu çağırsan daha iyi, hiç olmazsa ispanyolca bir iki küfür biliyordur, rakibi sinirlendirir. misal bu kadroda uğur boral niye yok, sakat mı?
forvette gökhan ünal haftalardır yerden yere vuruluyor, umutla beraber, çok riskli bir tercih, sırf trabzondan birini almış olmak için aldığını düşünüyorum. mehmet yıldız felan tercih edilebilirdi.

dolayısıyla diğer taraflar eh işte iyi de, savunmamız sakat. ispanya tam kadro, villası torresi, affetmezler gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NİKE: AMANSIZ OL

Nike'ın Milli Takım için çektiği son reklam filmi. Seslendiren Fatih Terim.

Amansız Demek - İnatçı Demek, Sürekli Demek.
Amansız Demek – Gururuna Sarılmak Demek.
Amansız, Rakibine Diz Çökmez.
Amansız, Zamana Yenilmez.
Amansız, Acıyı Yener.
Amansız, Kendini Feda Eder.
Amansız Asla Pes Etmez.
Amansız Kanının Son Damlasına Kadar Savaşır.
Amansız Ol.

------------------
Acetoblogdan alıntı.
------------------

said:
AMANSIZLAR

İki maçı da izlemek isterdim. İzleyemedim. Üstteki postun başlığı bu takım için geçerli. Amansız bu adamlar. Kuzenim güzel yorumladı Barcelona'nın skorunu (6-0):" Abi, bunlar Malaga'yı da haritadan silmişler." Goller Xavi, Messi, Henry, Etoo (2) ve Alves'den. Barcelona'da Iniesta sakatlandı. 15 gün kesin yok. Bizim milli maçlarda oynamayacak. Aşil tendonundan problemi olan Xavi için Barcelona salı günü başlayacak milli takım kampına rapor gönderiyor ve riske edilmesini istemiyor. Dün "Liverpool koptu geliyor" demiştim. Bu kadar abartacaklarını sanmıyordum. Tamam Aston Villa düşüşteydi ama fena silmişler sahadan. 5 gol, 3'ü dayıoğlu Gerrard'dan. 3 maçta 13 gol! Puan farkı bir maç fazlasıyla bir puana indi Man. United ile.
Önce real madride 3 gün sonra manchester uniteda bu hafta da aston villaya 4+. :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Xavi ve İniesta 2008'de İspanya'nın neredeyse her şeyiydi, olmamaları çok güzel.

Hmm, Bi de Torres ve Villa'ya çözüm bulmak lazım.

Aslında Del Bosque'i kafalasak "bak 1 senedir Türkiyede adam türk milli takımının her şeyini öğrenmiştir" diye gazlasak Güiza'yı oynatır mı ki ilk 11 :D
Sosyal ağlarda paylaş

Liverpoolun son maçını izledim baştan sona, o arbeloa bu kadar formdayken ramosu falan keser yani, herif bildiğin hayvan, adam öyle bir bindiriyor ki spiker liverpool 2 sağ açıkla oynuyor gibi diyor, kuyt nerdeyse artık çizginin üzerinde oynuyor falan. Bu kadar ofansif oynayıp da defansı bu kadar iyi savunan adam çok nadirdir, ashley youngu top etti, aston villanın sol kanadını sildi attı sahadan.

Sol kanatta da riera olur büyük ihtimal, adam ortasahanın gerisinden topu bir alıyor sol tarafta kim varsa hepsini teker teker geçip içeri ortalıyor. Herif öyle hızlı bir adam değil de topu alınca enrage oluyor, arkasından topsuz koşan adam bu topu sürerken yetişemiyor.

Kanattan her atılan pasta torresle villa, karşılarında emre aşık, ibrahim kaş, sedat bayrak, eren güngör ki son ikisi zaten yeni jenerasyon ismail güldürencikler.

Çok pis hezimet potansiyeli var özellikle madriddeki ilk maçın :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...