Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonyden inanılmaz yenilik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dinledigimiz sarkini klibini bile oturup izlemedikten sonra, alet nasil dans ediyor diye mi izleyecegiz yani
bir de o masadan düssün yanlislikla göreyim el sallayabiliyor mu artik
anca videoda ki gibi yerlerde sürünerek kullanirsiniz
Mesaj tarihi:
Para batan kisilerin savurganlik yapabilmesi icin ultra gereksiz bir cihaz.

Ne biliyim boyle Furby idi Tamagotchi idi o tip bir robot yapsalarmis guzel olabilirmis.
Ama bir muzik calar icin boyle kimil kimil seyetmenin pek bir fonksiyonu olmaz.
Sirf yerde kullanabilirligi bir eksi tarafi mesela.

2GB'likmis bi de... Parasi fazla gelip bu cihazi almayi dusunenlerin parasini ben alabilirim yani...
Mesaj tarihi:
Çok gereksiz ve zorlama bir alet gibi geldi bana, 5 dakika kurcalanıp sonra bir kenara bırakılıp unutulacak bir alete benziyor, ilerde bendede vardı bu alet gibi sohbetlere malzeme olur.
Mesaj tarihi:
yaw kullanmayacağınız şeyi ne diye hedaye edersiniz, a önemli gün ve haftaların alıkları..

elimde bi ton ıvır zıvır var sizin gibiler yüzünde. bişi bulamıyorsanız dergi falan getireydiniz bari de işe yarayaydı yaw.. okurduk hiç olmazsa

böle şeyleri hedaye olarak almayın ve veren olursa kafasına çalın bi zahmet..

bu parayı verecekseniz de gidin bi saat neyin falan alın da işe yarasın bre!

geiger cihazı bile daha işe yarar..

paticek toplaşıp bi geiger cihazı alın diye söylemiyorum.. 21haziran doğum günüm.. ha ionization chamber da olur.. 30$ile 300$arası fiyatları. bakın hayat kurtarır hem! öle dans eden bişi de değil.

tabii para toplayıp alın diye ısrar etmiyorum.. ama en iyisi doğum günü gelirken bi başlık açıp kimin ne kadar para verdiğini kontrol edip vermeyenler permanent banlamak.. evet..

yok ısrar etmiyorum da rolly gibi gereksiz hediyeler olmaz olsun. rezillik. kendim için sölemiyorum da millete almayın..

yok illa geiger alırız diyorsanız http://www.anythingradioactive.com/geiger.htm ama dediğim gibi ısrar etmiyorum, yok canım.. olur mu hiç öle şey..
  • Yeni Oluştur...