Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sevgili o robotla aldatırsa işte o zaman teknolojiye gelişmiş derim. (:P)
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 robot katili mi olalım bu saatten sora :) keserim onun ne kadar kablosu varsa
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bence sen kesmeye gelince "ALAAAAHHHH!" der ve yerde yuvarlana yuvarlana kaçar.. Bunlar yerde yuvarlanmayı iyi bilirler! hep bi rolly molly zaten
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 robotlugun %80 i kaçmakmış öyle diolar.kaçabilir ama saklanamaaz
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 şimdi arkasından atıp tuttuğunuz robotlar ilerde ownıç yapçak sizi kablolara bağlayıp enerjinizi ümcek haberiniz yok.
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kulaanı kapatıp açarken arkasını dönünce falan sesin şeysi değişiyo paso ı ıh raadsız bişey
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 dinledigimiz sarkini klibini bile oturup izlemedikten sonra, alet nasil dans ediyor diye mi izleyecegiz yani bir de o masadan düssün yanlislikla göreyim el sallayabiliyor mu artik anca videoda ki gibi yerlerde sürünerek kullanirsiniz
PATA Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Güzel bi alet fakat kullanılmak veya yaygın olmak için yeterli özelliğe sahip değil.
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Para batan kisilerin savurganlik yapabilmesi icin ultra gereksiz bir cihaz. Ne biliyim boyle Furby idi Tamagotchi idi o tip bir robot yapsalarmis guzel olabilirmis. Ama bir muzik calar icin boyle kimil kimil seyetmenin pek bir fonksiyonu olmaz. Sirf yerde kullanabilirligi bir eksi tarafi mesela. 2GB'likmis bi de... Parasi fazla gelip bu cihazi almayi dusunenlerin parasini ben alabilirim yani...
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 eminim onlar da sana vermek istiyordu paralarını. (:P)
Law Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Çok gereksiz ve zorlama bir alet gibi geldi bana, 5 dakika kurcalanıp sonra bir kenara bırakılıp unutulacak bir alete benziyor, ilerde bendede vardı bu alet gibi sohbetlere malzeme olur.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Cidden gereksizmiş ama hoş bi alet. Biraz daha geliştirildi mi çok enfes işler çıkar bundan, güzel bi hediye olabilir mesela.
PhysX Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 said: super yapmıslar vala el bombosı gıbı...
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yaw kullanmayacağınız şeyi ne diye hedaye edersiniz, a önemli gün ve haftaların alıkları.. elimde bi ton ıvır zıvır var sizin gibiler yüzünde. bişi bulamıyorsanız dergi falan getireydiniz bari de işe yarayaydı yaw.. okurduk hiç olmazsa böle şeyleri hedaye olarak almayın ve veren olursa kafasına çalın bi zahmet.. bu parayı verecekseniz de gidin bi saat neyin falan alın da işe yarasın bre! geiger cihazı bile daha işe yarar.. paticek toplaşıp bi geiger cihazı alın diye söylemiyorum.. 21haziran doğum günüm.. ha ionization chamber da olur.. 30$ile 300$arası fiyatları. bakın hayat kurtarır hem! öle dans eden bişi de değil. tabii para toplayıp alın diye ısrar etmiyorum.. ama en iyisi doğum günü gelirken bi başlık açıp kimin ne kadar para verdiğini kontrol edip vermeyenler permanent banlamak.. evet.. yok ısrar etmiyorum da rolly gibi gereksiz hediyeler olmaz olsun. rezillik. kendim için sölemiyorum da millete almayın.. yok illa geiger alırız diyorsanız http://www.anythingradioactive.com/geiger.htm ama dediğim gibi ısrar etmiyorum, yok canım.. olur mu hiç öle şey..
matama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yalniz bu alet bir fonomen olursa millet acayip eglenceli danslar yaratabilirler bu aletle :)
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ozel universiteler icin bicilmi$ kaftan. acican kantinde butun ilginsu lar ay$ecan lar mest olacak.
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 aa dasaaa'nın doğum günü mü geliyormuş? rolly'den alalım dasaaa'ya.
MeSh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 abi müslüm videosu inanılmaz.. "alet toplasan 1 tur atmadı hala.." yarıldım ya ahahahah
Öne çıkan mesajlar