Soris Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Yoğurdu çok yiyorsan kendin mayala gayet basit bir işlem. Yağlı olmasıda iyi. Yağsız olması kötü esas. Zaten yoğurdun içinde çok az bir yağ var. Öyle joker birşey ki yoğurt protein karb ve yağ oranı hemen hemen eşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Merak ettim şu p90x i başlayayım bakalım nasıl olacağım fotoğraflarla belgelerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 merak ettim bi bakıp çıkıcam şeklinde başlarsan p90x ilk haftayı bitiremeden bıraktırır adama. ciddi zor. ama evinde agırlık,pull-up barı falan varsa baslamadıgın kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 @tiLi leg press var salonda, ama anladgm kadarıyla ilerleyen programlarda yazıyorlar onu, calısan var ama işte 4-5 aydir calısanlar,benm daha ilk ayım oldugu için olmayabilr, ilerleyen programlarda bende bslıcam sanırm, gereksiz sakatlık olmasn diye söylenen dısnda aletleri kurcalamıorm :D ama beslenmeyi düzene sokmam cok iyi oldu, alısamam sandım ama yaptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 barfiks zamazingosunu aldıgımdan beri sırt çalışmalarında kilolarım arttı çok güzel şekilde 2 hafta oldu sanırım alalı chin upta eller içeri 5 civarından 10-12 civarına eller dışarı 1 den 5 e cıkardım hala programında olmayan varsa duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bir soru: (daha önce sordum mu hatırlamıyom) salondaki personal trainerlardan biri lat machinedeyken yanıma geldi, "dostum bunu enseye çekme göğüse çek, enseye çekmek çok zararlı" dedi. ben de he hı dedim ama nedir işin aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 enseye abanma demek istemiştir sanırım omurlara takkudu tukkudu captıran tipler var en doğrusu benim bildigim en yukarıya kadar cıkarıp yavaşça yedire yedire enseye değdirmeden yapmak ama hareket dediğin diğerine göre iyidir kötüdür orasına bişey diyemiyorum tam başka yorum bende almak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 2 si de farkli yerleri calıstırıyor diye biliyorum ama yanıltms olmıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=e4tDctRN3xs Xbox Kinect - farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 oha çok iyiymiş konsept 15 kalori yakması bi tek bana mı komik geldi acaba : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 nefes alsan daha cok yakarsn sanki sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 cok spastik bir soru olacak belki de safi vucut ağırlığımla ne yapabilirim bugun denediğim dorduncu salon ve üzerine oturacağım bench yok arkadaş nasıl bir şeydir anlamadım sokak sokak koşmayı planlıyorum kardiyo olarak ama eve dambılın barını bile alamam hiç yer yok napayım vaz mı geçeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Fly said: cok spastik bir soru olacak belki de safi vucut ağırlığımla ne yapabilirim bugun denediğim dorduncu salon ve üzerine oturacağım bench yok arkadaş nasıl bir şeydir anlamadım sokak sokak koşmayı planlıyorum kardiyo olarak ama eve dambılın barını bile alamam hiç yer yok napayım vaz mı geçeyim ? dambılsız, direk kendi vücut ağırlıgınla şınav, barfiks en azından toparlarsın biraz. şu bench bulamama meselesini açarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Kısa süreli bi durumsa body weightle devam et bir süre deltoidler için bile bodyweight var gerçi senin sıkıntı sadece tek bölge için mi? bench press yok diye makinalı gyme küsmen neden : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 crunch&squat koydum bir de üstüne de yetecek mi son dokuz ayda çok kötü beslendiğim için özellikle kollar anormal küçüldü, sırt omuz neredeyse aynen duruyor çok orantısız hani, göbek ve kıçtaki bazı yağlar hariç ölümcül bir derdim yok da sırf kilo verirsem ucubeye döneceğim yok bench press değil (o da yok gerçi adsfa) bildiğin üzerine oturduğunuz/uzandığınız basit aksam bugün denediğim yerde misal sabahın köründe 5 kişi vardı, vücüt geliştirme köşesi diye ortalama bir türk evi mutfağı kadar bir yere 5-6 aksam koymuşlar kardiyo cihazlarının çevresinde de bir o kadar daha abidik gubidik şeyler sevmiyorum makinaları, daha iyi alternatifi varsa serbest ağırlıkla çalışmak daha rahat ve iyi geliyor türkiyedeki en tırışkadan salonda bile iki üç tane olurdu idareten de olsa ya, anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 al hacı, sadece vücut ağırlığın ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ha misal parklarda falan sanki bar vardı ya, gezineyim biraz etrafta chin upta misal bir ay kadar yüksekten başlayıp yavaş yavaş bırakma olayını yapmam lazım ama, onu nasıl halledicem bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 O yukarda adamın dediği programı o şekilde yapmak için o adam gibi bir vücuda sahip olmanız lazım ama ehue. 25 chin-up ı öyle her babayiğit 5 set çekemez. Hem de koşudan sonra dinlemeden falan... unut gitsin. Ama mesela o sayıların hepsini 5'e bölüp başlarsın. Yavaş yavaş arttırırsın. Dinlenmen gereken yerde dinlersin. Öyle olabilir. CrossFit tarzı bu program zaten. Her şekilde anasını ağlatır adamın bu tür programlar. Ama getirisi hakkaten çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 hakan demiray bizim salonda hocaydı. adam tam bir terminatör, hatta ondan da iyi olabilir yani bir fitness efsanesi falan. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben de bu aralar hafif göbeklendim 66 dan 69 kiloya cıkmışım 6 ayda oturarak. geçenlerde dank etti ben de verdim kendimi sahilde koşuya. günde 2 kere 3km falan koşuyorum sonra aynı mesafeyi geri yürüyorum. takviye olarak cla sipariş ettim bi de chitosan aldım (l-carnitine de var biraz içinde) biraz da diyet yapıyorum sabah 2 dilim bol tahıllı ekmek üzeri yesil zeytin ezmesi, yağsız beyaz peynir ve hindi fume, oglenleri yağsız yogurtla granola ve çilek elma böğürtlen falan akşamları da somon, tavuk gogus ve iki dilim ekmek yine. yeterli proteini alırsam, kaslardan vermem gibime geliyor ama yine de korkmuyo değilim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 nesquik zararlıymış lan her sabah içiyordum artık sade süt içicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 carb sız protein shake yapacaksın artık nesquik yerine. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kilo verirken gunluk protein alimini yapman yeterli bence, pek zararini gormedim hatta deri sarkikligi falan da olmadi yeterince doldu calistigim bolgeler kirk chinupi gectim su halimle bes tane cikar mi bilemiyorum ahah da 600 euro verip uc dort bar kullanabilmekten daha makul geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yağlarımın altında obliqueleri ip atlarken net şekilde görmeye başladım buna rağmen yaz gelmesine rağmen 5-7 arası kilo almaya devam edicem sanırım kızlar için ağırlık kaldırmıyorum ben hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 98 kilo yağlı bir birey olarak hangi heart rate arasında çalışmalıyım maksimum kalori ve yağ yakımı için ? buradaki bilgi doğru mu ? http://exercise.about.com/cs/fitnesstools/l/bl_THR.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar