kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Fly said: bana sanırım lat pull down denen şeyden yaptırtıyorlar da, baktım genelde göğse çekiyorlar lakin bana boynun arkasına gelecek şekilde yaptırtıyor, onu yaparken de her çekişte boynumun sağı-omuz arası kıtırdıyor bozuk muyum yoksa olabilir mi böyle şeyler ? lat pull down ise göğse çekilir. sırt çalışır. boyna çekilirse neck pull down olur omuz çalışır vesaire. kıtırdaması normal. bende de oluyor bazen. eklem hedesi çok ciddi değildir ama yine de doktora bir sor derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oha rear pull downda omuz çalıştırana 100 lira veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 2 si arasındaki tek fark yardımcı kaslar yoksa aynı kas çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mantık olarak smith machine de ensene indirdiğin zaman omuz oluyor. öyle düşündüm dffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lopeth said: Şimdi bisikletime avucumu koyunca 90-95 civarı çıkıyor pulse, ideal yağ yakmak için gerek aralık neydi ? (225-yaş)* %60 ile %80 arası diye biliyordum ama o nabız normalden yüksek gibi. ideal yağ yakmanın hesabı: 220-yaşınız=maksimal nabzınız/dakikada örnek olarak 20 yaşında bir insan evladının 220-20=200 den maksimal nabzı dakikada 200 olması gerekiyor. bu insanın 120-170 arası çalışması ideal. bir de yağ yakımı hakkında çeşitli efsaneler var ne kadar doğru bilemicem 30 dakikadan sonra daha fazla yağ yakımı gerçekleştiğine dair bir şeyler işitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Fly said: bana sanırım lat pull down denen şeyden yaptırtıyorlar da, baktım genelde göğse çekiyorlar lakin bana boynun arkasına gelecek şekilde yaptırtıyor, onu yaparken de her çekişte boynumun sağı-omuz arası kıtırdıyor bozuk muyum yoksa olabilir mi böyle şeyler ? Ben o hareket yüzünden sakatlandım, 2 ay boyunca ağırlık kaldıramadım. Hayır, omzumu sakatlamadım bu arada. Ensedeki sinirlere ya da damarlara zarar verdim sanıyorum. Tam enseye indirdiğim sırada ani bir baş ağrısı girdi, o günden sonra en ufak ağırlık kaldırsam başım ağrımaya başladı. Doktor beyin kanaması falan dedi, emar çektirdik bir şey çıkmadı. Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama sonuç olarak 2 ay ara vermek zorunda kaldım ve baya geriledim. Moralim bozuldu vs. Tavsiyem, enseye çekerken rahat hissetmiyorsan göğse çek. Çalıştırdığı kas grupları aşağı yukarı aynı. Enseye çekmenin zararını Scooby amca şu videoda anlatıyor. Video pull-up videosu ama mantık aynı. 3:20 civarına bak: http://www.youtube.com/watch?v=9WvH8at_xJw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 O hareketi yaparken duyduğum rahatsızlık haklı sebeplere dayanıyormuş demek8-) hep ucundan kaytarıyorum zaten o harekete gelince sdf işin ilginci bundan 2-2,5 sene önce spora gittiğim dönemlerde yapmaktan en çok haz aldığım haraket buydu. ne oldu o arada geçen zaman dilimininde anlamıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben rahat yapıyorum ya, hiç böle sorunlarım olmadı o harekette, umarım olmazda sevdigim hareketlerden biri sırtın kanatların calıstığını hissediyorum resmen :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Göğse çekince de hissediyorsun. Sadece omuzlara daha az yük biniyor ve boyun için daha rahat. Ama göğse çekmenin de büyük bir dezavantajı var, hareketi yaparken yalan yanlış yapmak daha rahat. Vücutu sabit tutmak yerine geriye doğru savrulup bel, göğüs ne varsa kullanabiliyorsun çünkü. Ha bir de göğsün üstüne çekmek yerine taa göbeğe kadar çekip hareketi tricep extension'a döndürenler var. Gerçi ağır kilo olunca onu yapmak sıkıyor ama en aşağı indircem diye şebeklik yapıp sakatlanma riskini arttıranlar da var. :) Edik: Şekil 1a: http://www.youtube.com/watch?v=UMC48BO-GQE&NR=1&feature=fvwp# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kingpin said: mantık olarak smith machine de ensene indirdiğin zaman omuz oluyor. öyle düşündüm dffd abi onda iktiriyosun bunda çekiyosun ama dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bide belli bi ağırlıktan sonra göğse çekmek baya kasıyor. hareket ister istemez bozuluyor yardımcı kaslar güçsüz olduğu için. rear pulldownda bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ya bu omuz ağrısı dediğiniz ağrı barı cok kenarından tutmaktan dolayı olabilir gibime gelior vidyodaki elemanın gösterdiği şekilde tutuyosunuz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Cons said: kingpin said: mantık olarak smith machine de ensene indirdiğin zaman omuz oluyor. öyle düşündüm dffd abi onda iktiriyosun bunda çekiyosun ama dfgfd mantıklı lan :D 1 şişe viskiden sonra karar mekanizmam göçmüş dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Acımdan ölürken için yeteri kadar protein alamıyorum diye şunu aldım. Böyle yürüyüşlerden sonra, kalktıktan sonra vs kullanırım diye. http://www.supplementler.com/shop/Protein-Tozlari/Dymatize-Elit-Whey-Protein-Tozu.html Umarım çok kötü bişey değildir. Daha önce kullanan var mı ? Bi de ilk defa bişey alıyorum burdan. Güvenilir midir orjinallik konusunda ? Çünkü nesquik yollasalar aradaki farkı anlamam zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 içeriği iyi.kötü değil yani.sporla beraber etkisini görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben spordan once ve sonra optimum nutrition serious mass kullaniyorum baya bi faydasini gordum vucut yaginida %5.8'e cektim paramparca oldu vucut 65 kilo olmama ragmen 75 gibi duruyorum 1.75 boy bu arada hergün ayri bolum calisiyorum misal pazartesi gogus 5 6 hareket arka kol 3 hareket+max abs+kardio sali sirt+kanat+karin+kardio vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 vücut yağı %5.8 çok düşük değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yağ yüzdesi konusunda hatan olmasın? neyle ölçtün ki? zaten bu sporla pro olarak uğraşanlar sadece yarışma zamanı 5 e çekiyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 5,8% doğruysa saygı duruşuna kalkmak lazım. Hakkaten pro'lar bile çok kısa süre kalıyorlar o yüzdelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abicim adamlar yarışmadan 2 gün evvel sırf limon yalıyor sen nediyorsun. su bile almıyolar dfds. sürekli olarak %5 te tutmak imkansız. 8-9 tutabiliyorsan büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hmm bir de öyle deneyeyim, tşkler. peki saçma gelecek de, bel arkasını kaslandırmak için ne yapmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kingpin said: abicim adamlar yarışmadan 2 gün evvel sırf limon yalıyor sen nediyorsun. su bile almıyolar dfds. sürekli olarak %5 te tutmak imkansız. 8-9 tutabiliyorsan büyük başarı. ahahahahah eet harbiden bi yanlışlık var 5.8de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Fly said: hmm bir de öyle deneyeyim, tşkler. peki saçma gelecek de, bel arkasını kaslandırmak için ne yapmalı ? Niye saçma olsun ya en önemli bölgelerden biri bel arkası. Kolaydan zora: Superman, Hyperextension, Deadlift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 fly http://content.answers.com/main/content/img/oxford/Oxford_Food_Fitness/0198631472.back-extension.1.jpg yapabiliyorsan seks tavsiye ederim ddfsfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ilk hareketin aleti gittiğin salonda varsa kesinlikle tavsiye ederim (tu) 3x15'le başlarsın. Benim programımda tüm hareketlerin başında bu bel şeysi var. Bilgin olsun diye demiş olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar