Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Mirage said:

İlk defa Hypertrophy Specific Training (HST) deniycem. İki seferdir 15 ve 10 rep maxları çıkarmaya çalışıyorum ama hala hepsini tam çıkaramdım. Sanırım iki üç antreman daha sürcek onları bulmam. Sonra sitede verilen programa benzer bi şekilde başlicam. Bakalım heycanlıyım.

senin sorun bir turlu bir programa 1 sene 2 sene bagli kalamaman herhalde :) bu denedigin kacinci sistem :D
Sosyal ağlarda paylaş

bugün fitness için ne yaptın ?
tarzı bir şey arıyosun galiba.
-selam bugün baya koştun 1 kilo yaktın.

o kadar ince hesapları nası yapıyosunuz hayret.gerçi yapılıyo mu bilmiyorum da o mu motive ediyo yani :o
ben minimal kalorili yağsız ekmeksiz yemeye gayret gösterip, hayatımdan abur cuburu şekeri tuzu tamamen çıkarıp,
hergün 20-25 dakika cardio 20-25 dakika ağırlık çalışıyorum.
tartılmıyorum bile 2 ayda bi. zaten insan kendisi hissediyor gelişmeleri aynaya bakınca. 93 düm 83 e indim az mola verdim 83 den de 78 e inmişim geçen tesadüf tartıldım. geçen bide terzi kız kolumu ölçtü 38cm , e kemerden de 3 delik geri gittim hayvani incelme var. daha ne :p demek ki oluyo bişeyler tam gaz devam bildigime.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

jacabo said:

o yapidandir ya, kalmadi hic eski halime dondum. bi loser belly kaldi iste, o da benim yapim bel cevresi yagli. ondan kurtulmaya calisiyorum simdi

not: kilo vermeden once herkes 30 yasinda filan saniyordu, bi yere cagirirken karin filanda gelsin diyorlardi. bu hafta garson universite ogrencisi misin dedi, bu cumleye bu kadar sevinebilecegimi tahmin etmiyordum

ahaha beni de 30 yaşında fln sansalar keşke ya
işe başladım lise bitti mi diye soruyorlar :(
Sosyal ağlarda paylaş

Evet de işte zayıflama sürecinde kiminin ilk gıdı gidiyor kiminin en sondan gidiyor falan filan. Mesela bende gıdıdan giden yağ çok dikkat etmezsen belli olmuyor. Yağı stokladığın yerler ile alakalı. Mesela kimi insanlar var adamda gö göbek sağlam ama gıdı çok yok mesela gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan vücudunun yağı daha sıkı tuttuğu yerler değişiyor sanırım sdfsdg

Mesela benim en kilolu dönemimde bile (72-85kg arasıyım işte son 7 yıldır) suratım hep aynıydı (hiç gıdım olmadı, yanaklarım bile değişmedi vs.) ama bel ve kalça direk farkediyor her gramda.

Hatta şimdi 80kg'yim spor yapıyorum sürekli (bisiklet + yürüyüş + fitness) göbek vardı 2 yıldır; gitti, vücut eski fitliğine yaklaştı, bacaklarım falan inceldi hatta bisiklet sağolsun kalçam bile küçüldü ama belin yanları (böbrek üstü ve çevresi) hala sabit. İşin vahim yanı six packleri sayabildiğim 72kg olduğum dönemde bile yanlar yağlıydı yine.

Bünye ftl
Sosyal ağlarda paylaş

Genetik bir olay evet. Benim de çenem çok küçük. Kafa yapısı Adam Sandler ile aynı sayılır. Özellikle profilden çok rahatsız edici.

Şekil 1A Adam Sandler

1.76 boy var. İki buçuk sene önce 72 kiloya düştüğümde gıdı nerdeyse yok denecek kadar azalmıştı. Ama bu sefer de çene çok küçük olduğu için yüzünün yarısı yokmuş gibi duruyor ehueh. :p Hem de o zamanlar hakkaten olmam gerekenden fazla zayıftım, hayatımda ilk defa. Günde 1600-1700 kalori falan alıyordum ki kalıcı olarak öyle kız gibi beslenmem mümkün olmadığı için yine 76-77 kiloya çıkmıştım. Şimdi 79-80 kilo civarındayım ve gıdıdaki yağlar rahatsız ediyor yine.

Çözümü ise:

Top sakal:

Bu fotodaki kadar gay olmak zorunda diilsiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

mesela mirage sana göre şu adam beslenmesiyle olsun kilosuyla olsun tam bir kadın

http://e1201.hizliresim.com/t/h/1uhu2.jpg

özenmeyin böyle şeylere kadın bunlar. yağ yok bi şey yok üflesen uçar gider bunlar erkek dediğin kıllı olur göbekli olur saçmalık karın kası filan. di mi mirage?

Mirage said:

Öyle yerseniz anca biret pitin fight clubdaki hali olursunuz bence: Six pack cikarcam diye üflesem yere düscek hale gelmis 50-60 kilo yagsiz eleman. Yihu.

bide bu mesaj var tabi

kaslı adamları 100-150 kilo mu sanıyorsun nedir anlamadım olayı yani cutler bile o devasa vücuda ramen 120 kilo. yani 1.75 civarı olan normal insanlar için 70 kilo yukarısı kaslı vücut ya rüyada olur yada profesyonel çalışmayla olur. yani haftada 3-4 gün çalışan ve 60-70 kilo arası olanlar için verdiğim rakamlarla o diet aynen uygulanabilir.

spora lisede ara verdiğimde 80 kiloya kadar çıktım yani 80 kilo olmayıda biliyorum 65 kilo olmayıda eğer 65 kiloyu tercih ediyorsam bi nedeni vardır değil mi? bunca vücutcu yağdan kurtulmaya çalışıyorsa bir nedeni olabileceğine hiç mi ihtimal vermiyorsun? neyse ya ne desem boş forumda vücutcu yok bi şey yok kendi kendime konuşmaktan farksız devamı..

(biraz fazla alıngan davrandım ama sende biraz saygılı ol herkes senin gibi düşünmek zorunda değil insanların emeklerine hakaret etme)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...