Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 istah gitmez abi, yemek yemeyi seven bir adamin istahi gitmez adssdaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 O iştah olayını azaltmak için öncelikle porsiyonları küçültmek lazım ki daha az yemekle doyulabilsin. Ancak o duruma gelebilmek de çok zaman alıyor. Ben de spora zorunlu olarak ara vermem ve biryandan da sigarayı bırakmam sonucu müthiş şekilde kilo aldım. Vizeleri, raporları, projeleri falan sallayıp en kısa sürede döneceğim valla kendimden utanır oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 3-4 ay öncesine kadar göğüs kası diye bir kasın varlığından haberim yoktu vucumda. Şimdi hafif hafif şekillenme var. Meraktan soruyurm benim 26 yaşında biçtit gibi göğüslerim olması ihtimalim yok gibi birşey di mi ? Olmasın zaten sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bir de kollarım çok fail abi ne yapıcam bu koları. Biceps Curl'le Triceps bilmemne yapıyorum makinede. Bicepsle 20kg 2 set yapıyorum 3. de yarıda bırakıyorum yetemiyorum bildiğin. Triceps çalıştırdığımda 40kg'ya kadar çıkabiliyorum. Normal mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bitch tits olayinda yas birincil etken degil, hangi vucut tipinden hangisine donustugun onemli. tabi bununla birlikte genetik mirasin. eger slimden musculara ilerliyorsan kaslanmadan dolayi bitch tits olmaz ama gorunusun tamamen senin genetikle alakali sekillenir. overweight/obeseden musculara iniyorum diyorsan bu sirada bitch tits rastlalinabiliyor gene genetik yapiyla alakali olarak. kollari da takinti yapma. kimisinde kollar hayvani buyur kimisinde gogus. yani herkeste her yer ayni hizda ilerlemiyor. bahsettigin rakamlar biraz havada cunku ne tarz curl veye extension oldugunu bilmiyorum. ondan ote zaten rakamlara takilma. kilolari da cok kafaya takma cunku onemli olan 4 set boyunca verimli sekilde o bolgeyi zorlamak. 2 setle 50kg kaldiracagina 4 setle 30 kaldir ve nizami yap yeter. ayrica kollari olabildigince dumbbel ve bar ile calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 beginner seviyesinde kol yapmak istesen bile kol çalışmak yanlış. çalış çalışma demiyorum, hobi olarak yine çalış ama asıl önem vermen gereken hareketler chin-up, bench press gibi hareketler. bunlardaki kiloyu arttırdığın zaman kol gelişir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 boy 1.83 kilo 108.kilo vermem lazım,ayrıca bu kiloları kas yapmam lazım asjfhasf kimisi önce zayıfla sonra başla ağırlığa diyor kimisi de direk ağırlığa geç yağlar kas olur falan diyor hangisini yapmalı? ya da ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bullbird said: hangisini yapmalı? ya da ne yapmalı? AZ YE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 fazla yediğimden değil zaten ya düzensiz yemek ve hareketsizlikten kilolar.çok az da yiyorum demiyorum yani normal bir insanın yiyeceğinden biraz fazla diyelim askfjaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bullbird said: fazla yediğimden değil zaten ya düzensiz yemek ve hareketsizlikten kilolar.çok az da yiyorum demiyorum yani normal bir insanın yiyeceğinden biraz fazla diyelim askfjaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bugün Syntha 6 Mochachino denedim ilk kez. Standard hazır buzlu kahve tadı geliyor. Ama bir kaç kez daha içmeden daha yorum yapmıyayım. Genelde her shake ilk sefer güzel geliyor, sonra bayıp yapay gelmeye başlıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bullbird ağırlık çalışmasıyla birlikte az ye yediklerine dikkat et. haftada 3 ağırlık, 2+ gün de cardio. gogo ağırlıksız kilo vermeye kalkarsan istediğin zayıflığa ulaştığında kassız iğrenç bi adam olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Creatine kullanıp insanlık dışı işeyen var mı ya? Bol su tüketiyorum ama bu sabah aldıktan sonra yarım litre su içtim bi de triple espresso, 3 saatte 4 kere mi ne tuvalete gittim. MHP kullanıyorum içinde ottan boktan şeyler de olmaması lazım çok işetecek yani. Loadingdeyim şu anda 19 gram alıyorum günde, fazla geleni mi çişliyo diycem de olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 19 gram creatine, oldurmussun abi. 3-5g arasi yeterli yav. creatine almaya basladiktan sonra daha fazla su tuketimi bende de var. otomatikmen iseme miktari da artiyor. kullandigim ay direk 1.3kg su tuttu vucut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Cycleli kullaniyorum ya 5 gun 19, 5 hafta 4 gram seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tiLi said: Bullbird ağırlık çalışmasıyla birlikte az ye yediklerine dikkat et. haftada 3 ağırlık, 2+ gün de cardio. gogo ağırlıksız kilo vermeye kalkarsan istediğin zayıflığa ulaştığında kassız iğrenç bi adam olursun ben de ondan korkuyorum ya sarkık etler falan iğrenç durur ikisini bir arada götürürüm o zaman,cardio ağırlıklı olarak temel amacım kilo vermek,sonra kas yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 arkadaşlar göğüs+biseps gününden sonra göğüs ve bisepsin yanında kanatlarda da acaip et kesilmesi oluyor. birşeyleri yanlış mı yapıyorum acaba diyorum bazen. onların da devreye girdiğini biliyorum ama bir göğüs kadar et kesmesi için baya devreye girmesi gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ahahah et kesmesi nedir arkadas sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 19 gramin amaci ne peki? rutin mi kirmaya calisiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 19 gram ne ya çok fazla kreatin için. gereksiz gayet. et kesilmesi çok iyiymiş asdasdsa. cardio ağırlıklı diye düşünme düzgün beslenme ağırlıklı diye düşün. cardio yu da sadece salonda koşu bandında yarım saat sabit tempo koşmayla tamamlama. sevdiğin bi sporu yap. çift pota basketbol oyna, halısahaya git düzenli falan kanatta et kesilmesi oluyo dediğin muhtemelen serratustur: http://en.academic.ru/pictures/enwiki/83/Serratus_anterior.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 kreatin sadece basta yukleme yapılmıyormuydu? size on u ben oyle kullanmıstım mesela, 5 gun yukleme ondan sonra normal.. kaan adam ol 19 gram ne ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bu kreatinciler hep fazla fazla yazıyorlar kutunun üstüne falan, bilmiyorum sen de üzerini okuyup mu aldın ama. 19 gr çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 olup gidicek salak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Loading yapanlar günde 30 grama kadar alıyor. Bunu bir kaç gün yapıp bırakanlar da var 10 güne kadar sürdürenler de. Sonrasında 2-5 grama düşürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar