cihant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Helcaraxe said: ek olarak su an 2.02 103 kilo falanim dfgdfgdkilo eyvallah da boy nasıl 5cm attı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mehmet Okur ve Hido da Amerika'ya gittikten sonra 4-5 cm boy atmıştı. Amerika'da bitiyo iş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 cihant said: Helcaraxe said: ek olarak su an 2.02 103 kilo falanim dfgdfgdkilo eyvallah da boy nasıl 5cm attı ya :D valla agirlikla beraber bole 17 yasindaydim o sirada, her sene bole hafif hafif uzadim iste sdgfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 eueheheheh normal tabi o zaman.20den sonra bile boy uzatan yeni bi teknik fln çıktı sandım ben de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Olay Monkey Bar boy için. MJ'in boyunu zamanında öyle uzattığı söyleniyor, tabii ne kadarı doğru bilemem. Hido'nun garipti kaç yaşından sonra dediğiniz gibi 4-5 cm atmıştı, kasları genişletmekten mi oluyor nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://www.isteroids.com/images/buy_Jintropin_HGH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 O mu uzatıyor boyu?.. Ne yapıyor ki tam...Vücudun içine de ediyordur gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 büyüme hormonu işte. hücre bölünmesini boostluyor. tabi kanserli hücre varsa oda bölünüyor sdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Büyüme hormonu tamam da, her yaşta olması garip geldi bana. Hani Messi'ye 14 yaşında verirsin uzasın diye ama kallavi 23-24 yaşına gelmiş Hido'nun uzaması garip gelmişti:).. Mesela boy biraz da kemik yapısıyla alakalı değil mi. O yaştan sonra kemikler mi büyüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hgh pahalı ya. steroid ucuz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 OMFG http://www.hurriyetaile.com/landing/hurriyet?utm_source=hurriyet&utm_medium=haberdetay&utm_campaign=makale-0509-3440-tavuk-etinde-protein&utm_content=3440 tavukta protein gizliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 şöyle bişey görmüştüm iki gün önce dediğiniz olaya benziyo heralde bi kaç yorum var saçmalık 1-2 ayda 12 kilo kas kazandım vs tarzı sdjfsd on üzerinden 10 notu 6 kişinin yorumu üzerinden. ama insan okuyo ya gerçekse diyo hep hiç bulaşmıcaksın aslında bitaraftanda bunun kullanımının nflde yasaklanmış olması lan acaba olabilir mi diye düşündürttü igf-1+ lipospray @ bodybuilding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bunu siparis verdim ben gecen aldigim sipariste, deneyip yorumlari solerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Bana düzgün bi kulaklık önerin ya.Ter falan geliyo düşüyo saçmasapan.Büyüklerden istemiyorum birde zarif duran görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 urbanear e bak ozaman, hem guzel duruyo hemde kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Standard in-ear kulaklık denedin mi? Creative ep 630 falan. Spor salonunda gayet rahat kullanılıyor. Belki HIIT yaparken rahatsız edebilir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Vücud falan yapmıyorum normal bildigin şişmanım diyetisyen 30 dakika 4 ile yürü dedi sadece o kadar basit ve kolay bir işlem ki yarım saat degil bi saat yürürüm yine çok bişi olmaz fakat çooooooook sıkılıyorum koşu bandında yürürken boş boş. Yapacak bişiler bulmak lazım koşu bandının üzerinde ki sıkılmiim iphonela oyun oyniim dedim de yürürken zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tv izle, kitap oku, yemek yap, resim ciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mithat said: Vücud falan yapmıyorum normal bildigin şişmanım diyetisyen 30 dakika 4 ile yürü dedi sadece o kadar basit ve kolay bir işlem ki yarım saat degil bi saat yürürüm yine çok bişi olmaz fakat çooooooook sıkılıyorum koşu bandında yürürken boş boş. Yapacak bişiler bulmak lazım koşu bandının üzerinde ki sıkılmiim iphonela oyun oyniim dedim de yürürken zor oluyor. ahah abi ben gecen yaz gunde 1 saatten fazla kardio yapiyordum sikilmadan. salonda guzel muzikler caliyorsa ve tv de izlemelik bisiy varsa zaman geciyor ya. en olmadi mp3 tak dinle. konsept yap ne bileyim bu hafta otur x'in albumlerini felan dinle hep kosarken vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kardiyo cok bayik abi, agirlik calis en guzeli ne ugrasiyorsun kosuyla falan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ahah bende vucut analizi yaptirdim da durum pek iyi degil ya. 2.6kg yag ve 900g su verirken 120-150 civari kas yapmisim 4 haftada :/ hic kardiyo yapmadim neredeyse bu surede, piramit agirlik calistim. vucut artik makroya bagladi ne yapsam yag yakiyorum da kas da bi artis yok. kasta kagit uzerinde bi artis yakalamiyorum ama salonda performans olarak artis var orasi da ilginc tabi. ne yapsam karar veremedim, ya salonu mu degistirsem yoksa doktoru mu? ya birisinin olcumleri hatali ya da digerinin yaptirdigi idman oyalayici fgddfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Penthin bahsettiği CKD yazısını okudum. Pek sardı, hemen bi diyetisyen arkadaşımı aradım.Bilgisine felan güvendiğim için aradım linkini attığımı söyledim ilgili diyetin. Haftaya cumada yanına gidip benim için bi program falan hazırlamasını söledim. Bana " ölüm diyeti bu " diye dönüş yaptı :). Neden öyle dediğini öğrenicem ama bi sakıncası var sanırım. dikkat edin yaw Penthesilea said: summon more ziggurats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Frantic,kas hacmini arttırmak istediğini düşünerek yazıyorum. Piramit sistem ile çalışmak kas hacmini arttırmada en hızlı yöntemlerden birisi,ancak amaç " Cumulative Fatigue " i yakalamak oluyor genelde.Kısaca set aralarını 45 saniyeye düşür,12-10-8-6-12 olarak yapmaya çalış.Overtraining de problem olabilir,o yüzden haftada 1 defa bir kas grubunu çalıştır, daha fazlası gerekli degil.Gerisi klasik işte düzgün beslen düzgün uyu vs vs.Kolay gelsin :) açıklamadan yazdım kusura bakma boş zamanımda mrk edersen yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Sotto said: Büyüme hormonu tamam da, her yaşta olması garip geldi bana. Hani Messi'ye 14 yaşında verirsin uzasın diye ama kallavi 23-24 yaşına gelmiş Hido'nun uzaması garip gelmişti:).. Mesela boy biraz da kemik yapısıyla alakalı değil mi. O yaştan sonra kemikler mi büyüyor.. yok zaten belli bi yaştan sonra olmuyor boy uzaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bende çok büyüme hormonu olmayana verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar