Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 adonisine gömeyim emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 göğüsler harbi zayıfmış ya. tek çaren üst göğüse abanmak gibi duruyor zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 peanut butter sandviç yiyorum artık her sbaah 2 tane. deli gibi enerji :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bakalım calısmaya devam edicezde, artık yavas yavas duzelir belki. bu arada resimlerde az da olsa karını iceri cekme durumu mevcut ha eheuhhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Biraz zayıfladınmı zegna, önceki resimde kolların falan daha büyük duruyordu ? Diyettemisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 evet yaz donemi malum. zaten benim istedigim vucut tipi ince ve define seklinde. kollarda agır gırmıyorum artık hic mesela artık. bu kıs 75 kılodan 81 e cıkmıstım, simdi 77 civariyim tekrar. bu kıs 85 e cıkıp yazada 80 e dusmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Zegna boy ve kilo kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ABDOMİNAL İSTİYORUZ ZEGNA Çok iyi. Maaşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 boy 1.82 kilo 77 yada 78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 shakeri kullandıktan sonra temizlemeyi unutmayın, 3 gündür duruyormuş öyle protein tozu artıklarıyla, içini bir açtım ve yanmış cesetin üstüne sıçılmış gibi kokuyor, bilincim gidip geldi hayatımda böyle bir koku duymadım, çamaşır suyunun içine koydum, çamaşır suyu bile kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bi kaç soru sorucam genel. sabah kaçla kaç arası, akşam kaçla kaç arası spor yapılmalı.. örneğin, "sabah 6-9 arası koş ki yağ yakımı çok fazla olur" ve "akşam 3-4 arası spor yap ki vücut daha iyi gelişsin" tabi biraz saçma örnekler oldu ama idare edin.d beslenmeyle ilgili, spordan bi saat önce şunları ye, ya da koşudan bi saat önce şunları ye.. veya spordan ve/veya koşudan sonraki 45 dk içinde şu tip şeyler ye.. vs. sorularım bu kadarcık, cevaplıycak arkadaşlara başarılar.d büyük ihtimalle bu tip bi soru cevaplanmıştır eskiden ama yeni gelen ardakaşlara da kolaylık olur .d boy:185 kilo:82 -kaslı kilo almak istiyorum, amin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Verimli, deliksiz, az uyku için ayrıca uyanınca daha dinç olmak için gece yatmadan önce fiziksel veya zihinsel olarak yorgun düşmek gerekir. Yani uykuyla ilgili bir sorunun varsa yatmadan önce spor yapmak iyidir. Ayrıca düzenli spor ile günlük uyku ihtiyacınızı 4-5 saate kadar düşürebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bence bu konunun en büyük eksiği before&after fotolarının olmayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 kingpin said: bence bu konunun en büyük eksiği before&after fotolarının olmayışı. abi samimi olayım bu topici sadece erkekler takip ediyor. meme görme umuduyla geldiysen hepsi kıllı felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 kingpin said: bence bu konunun en büyük eksiği before&after fotolarının olmayışı. niye bukadar merak ediyorsun before&after fotolarını ahahahah, 10 sayfa öncede istemiştin. OH SNAP! sen koy, görelim sendeki gelişmeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Frantic said: abi samimi olayım bu topici sadece erkekler takip ediyor. meme görme umuduyla geldiysen hepsi kıllı felan. ehaha liseli değilim. Helcaraxe said: niye bukadar merak ediyorsun before&after fotolarını ahahahah, 10 sayfa öncede istemiştin. OH SNAP! sen koy, görelim sendeki gelişmeyi :P elimde var before after fotosu ama koymak istemiyorum ağlarsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu ne yaw, soru kaynatmaca mı oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Universal Natural Sterol Complex ve Optimum Vassive-C5 kullanmış olan var mı. Benim ön kol ağrıları geri döndü de z-bar curl'de bile ağrıyor artık. Basket oynayamıyorum bazen top atarken bile acıyor. Tendon ağrısı olunca hareketi yapmamaktan başka da çare yok. Bu Sterol Complex hafifletiyormuş diyorlar. Ama çok garip bir ürüne benziyor gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 @ Kingpin ; sen koy biz ağlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 soruma cevap verebilecek düzeyde bilgiye sahip arkadaşlar yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 EmRicardo said: bu ne yaw, soru kaynatmaca mı oynuyoruz. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cons said: EmRicardo said: bu ne yaw, soru kaynatmaca mı oynuyoruz. evet hea bn de diorum.. hea heaaa tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 paticik böle yav, herkes takılıyor kendi kafasına göre. Mirc odasi gibi resmen eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 burada yazılanlara göre spor yapılır mı? Git bir salona orada başla,hocası var zartı var zurtu var. Bizim burada ben şunu yapıyorum böyle oluyor tarzı konuşmalarımızla bir yere varamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Helcaraxe said: @ Kingpin ; sen koy biz ağlayalım.dsfhsdfu msn ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar